Jump to content
GIGN Forum

xconer

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xconer

  1. ai par to taksh neiet bazars nu bet jaa taa laikam sanak es taksh hz mosh tas bija kaads cs paveids :DDDDD biju mazs un tas bija sen labi lai ar kaa butu sapratu kad man tiesibas neredzet kaa sdavas ausis pat ja skatishos spoguli !! ok !!!! bus vienu naktii jaspelee pret speed hacku :DDDDD
  2. kr4 vechi lab maybe es jaucu ar 98 bet velak gan es atceros man bija 10 gadi kad pirmo reizi tiku pie cs ) ta noma bija pie zemitanu tilti uz pernavas kr4 jaa )nopietni bez jokiem !!
  3. FOR6i!! Citu topiku nevarejat atrast kur pa4atot mosh atgriezamies pie teemas ?
  4. Taa ar ko lai saak ? Nu labi ! Gribetos iegut uz cs.gign.lv 6adas , dazhas tiesibinjas ! kick,slay,slap,un maybe --- es domaju kad bez taa nevar iztikt sargs 30 min ban ! Labi domajat pashi ko dosiet un vai vispar dosiet !! speleeju serveri ar nicku "xconer" pirms tam speleeju zem klana tm.fly bet vinju izdzesa !!! tagad sepleeeju parsvaraa pec 3 nakti un no ritiem! xmm nedaudz par mani un cs Mani sauc Oskars (osis) speleeju cs kop6 97 gada precizak no beta 07 cs versijas ! Ir neliela pieredza admineshanaa 2004 gada skakumaa uz pus gadu man bija rcon uz 4tus! ipashi pazistams nesmu !!! jo nekad kautkaa nesanaak neuzkadiem turniriem aiziet drosvien ja aizietu vinety :DDDDD !!! Thats all folks ! cya in the game ! )
×
×
  • Create New...