CeleronS Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 (edited) Nope, es tur neesmu ielikts. Varbūt manu bilžu pazaudējuši. Mana bilde bija mega stiliiga gan. Nu ja kāds ir mega izslāpis pēc manas sejas, eku mans feisbuks. Varat draugināt Edited January 5, 2013 by CeleronS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blonde^ Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Šodien tiku pie savas pelītes un pārējiem labumiem. Liels paldies Capital.lv un GIGN.lv, kā arī Nak3D, par lielisko TF2 turnīru un par vēl lieliskāko miniturnīru, kurš deva man iespēju tikt pie jaunas gaming mouse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonfodder Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Varbuut par veelu , bet nu te buus mans video prieksh turniira 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
broken Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 GIGN.LV taisat Highlander(9vs9) cupu, kur ir vairāk komandas, vismaz varētu pamēģinat :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeleronS Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Nē nē, vaig visu pūbā, tad baigi interesanti vērot kā mainās visi gameplay trendi un citi paradumi. (piedod Mr. Key Key ) CF, labais video! Man tikai šādas halucinācijas ir bijušas ar strongholdu, bet ne runājot ar citiem cilvēkiem, vnk. guļot vai mierīgi lasot delfus. Ķipa pēkšņi sadzirdu "Where is your castle?" Saparatu ka jātiet bišku no tās spēles. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjerLiZzzz Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Varbuut par veelu , bet nu te buus mans video prieksh turniira Kad tikko sāku spēlēt tf, vienreiz daudz negulētu nakšu ietekmē (iestājās smadzeņu aptumsums) sāku sev nopietni pārmest, ka vajadzēja teleporta ieeju uzbūvēt darbā, bet izeju mājās nevis otrādi, jo redz no rīta jau bija forši , ka tiku ātri darbā, bet tagad ir baigais slinkums braukt mājās 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Kad tikko sāku spēlēt tf, vienreiz daudz negulētu nakšu ietekmē (iestājās smadzeņu aptumsums) sāku sev nopietni pārmest, ka vajadzēja teleporta ieeju uzbūvēt darbā, bet izeju mājās nevis otrādi, jo redz no rīta jau bija forši , ka tiku ātri darbā, bet tagad ir baigais slinkums braukt mājās Paprasi, lai darba kolēģis uztaisa no darba uz mājām teleportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjerLiZzzz Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Paprasi, lai darba kolēģis uztaisa no darba uz mājām teleportu Kaut kā negribas - viņš tāds aizdomīgs, laikam spiegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts