krkt Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 MAnas māsasbērni, kuri māk tikai youtubē video pārslēgt, māk sainstalēt tādus brīnumus, kurus es meklējot nevarētu atrast, tad nu es brīvi varu apliecināt, ka vīrusus VAR sainstalēt arī ar antivīrusu dajebkādu. Taisnība. Pa varītēm visur var nospiest, ka atļauj tādai un tādai programmai darboties, bet pēc tam ar antivīrusu, piemēram, šo 360 tāpt var izķert. Es nereklamēju. Man tas nav vajadzīgs. Vairāk tik tas, ka vispār nav vajadzīgs. Ir daudz citas lietas ko darīt, lai nebūtu jāstrādā par sis adminu savam datoram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Lietoju "Baidu". Vienkāršs un pa velti. Pagaidām simpātiskākais starp avastiem u.c manās acīs. Piekrītu nightmarare, ka anti-vīruss nav pat vajadzīgs, bet lai jau ir. Dzīvot jau netraucē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Visu dzīvi tie antivīrusi tikai traucējuši dzīvot,jau kā gadi trīs dzīvoju bez antivīrusa un viss ir kārtībā,bet ja tā,tad atbalstu tikai un vienīgi "AVAST" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krkt Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 (edited) Lietoju "Baidu". Vienkāršs un pa velti. Pagaidām simpātiskākais starp avastiem u.c manās acīs. Piekrītu nightmarare, ka anti-vīruss nav pat vajadzīgs, bet lai jau ir. Dzīvot jau netraucē. Arī Baidu izmanto cloud datu bazēs un Avira arī Made in China Edited October 8, 2014 by krkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 (edited) panda šo to ķer, pa lielam kaka imunet šo to ķer, pa lielam kaka comodo šo to ķer, pa lielam kaka + ēd resursus ms essentials šo to ķer, pa lielam kaka ++ēd resursus nod32 it īpaši endpoint versija malwarebytes vajadzēja pagājušajā gadā pirkt, bija 13ls un lifetime licence, tagad ir ~25eur / gadā Edited October 8, 2014 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 (edited) Ā priekš kam vispār pirkt antivirusus ja Avasts ir par brīvu, un nekad nav bijušas problēmas, es praktiski vispār savā mūžā 1 reiz laikam dators bija saslimis ar vīrusu. Avast for free, neko neēd, un arī delete automātiski. Edited October 10, 2014 by Cumshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Es lietoju kaut kādu mazo antivīrusu, Forefront Endpoint protection, laigan zinu ka nav īpaši spēcīgs, bet pasargā no standartiem! Internets + downloads! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now