Jump to content
GIGN Forum

Hawaii

Game Admin
  • Posts

    265
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Hawaii last won the day on April 12 2015

Hawaii had the most liked content!

3 Followers

About Hawaii

  • Birthday 05/19/1995

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    ricusyz

Hawaii's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

39

Reputation

  1. Okii. Džeki, paldies par informāciju. Veiksmi.
  2. Ey šāvēji ... Squeez grib atgriezties "tašītāju līgā" bet cik ienāku tā redzu tukšus serverus. Kas notiek? Domāju nopirkt PC priekš CS:GO, bet ,vai ir jēga, ja Latvijā nav serveru? Džeki?
  3. Varu nepiekrist. Adminu trūkumu neredzu, jo pēdējā laikā ir patukšs serveris! Vakaros(aktīvākajā laikā) ir vairāk spēlētju, protams arī +/- katru vakaru ir 2 admini iekšā. Dienas laikā pārsvarā es esmu iekšā, vai ielecu tikai pačekot vai viss kārtībā. Ja, gribi izlaist visu pieteikumu, tad iemet linku no vecā pieteikuma ACC. (spied EDIT nevis jaunā postā) Par tavu valodu, stipri nēesi iekritis acīs. Bet ir brīži kad /reporta vietā vienkārši palaid necenzētos uz noteikto pārkāpēju, tā vietā lai izveidotu reportu un uzliku viņam no savas puses ''MUTI'' Par tavu aktivitāti, nēesmu sajūsmā .... Esi šeit jau kādu laiku, bet aktīvi pārādījies pirms 1-2 nedēļām, vissāktīvāk tagad uzturies šeit pēdējās dienas. Esmu PRET šobrīd, Bet ja vadība noņems ACC neaktīvajiem adminiem, tad esmu par lai tev iedotu ACC. Jo šobrīd, nav liela nepieciešamība pēc tādiem. (jo ir viens aktīvais no-lifer čīteris, un random čīteri ierodas pie mums ļoti reti.) P.S Galīgi neder LIEKU lielu anti, tiku stipri provocēts no viņa puses 04.05.2015 par to ka lieku ANTI un nepiekrītu viņa domām.
  4. Hawaii

    darbs ārzemēs

    Elkor spice home : pēdējā zemā alga bija 724 neto, + neskaitot melnos darbus (pašam pieslēdzot pa sarunàtu maksu santehniku u.t.t) tīri bez tā tikai kā Zāles konsultants vidēji 700-800 eiro ja māki standarta tekstus. Ja labi runā tad vari ap 1000eiro, piemērojot darbinieka atlaidi un no tās ka pats klients Tev samaksa 50% uz rokas no atlaides summas. Ļoti labi var pelnīt Elkor. Tikai jāmāk uzvesties un runāt! Nav jābrauc prom no valsts, jo visi melnie darbinieki jau ir prom. Tagad varam veidot normālu nāciju šeit pat Latvijā. Jo darbu mums ir daudz
  5. Par galdu ar XboXu pasūtīšanu ir jāmaksā? Pašam ir xbox mājās, bet tur būtu interesantāk kādu hokeju uzraut, un cik pultis pieejamas vienam galdam?
  6. Šis ir ļoti spēcīgs, var arī ar Apsarga funkciju var arī bez! Info tur jau ir Es neizmantoju apsargu firmu, tākā vienīgi saņemu SMS, bet galvenais lai ir skaņa kas aizbiedē Nēesmu pilnīgs profiņš, tāpēc arī nevaru ieteikt kādu modeli, u.t.t Bet domu gan jau saprati, fake signalizācija ... biedēšanai. Ar ko arī narikam pietiks! Uzlīmi diemžēl nevarēšu palīdzēt, domāju ka ja nēesi kautrīgs pa kapeikām no jebkura apsarga kas sēž mašīnā var nopirkt https://www.ss.lv/msg/lv/construction/tools-and-technics/other/alarms-security-systems/bcnepl.html
  7. Pirmo reizi dzirdu par šo bāru, bet vēlos apskatīt ko tad gignieši iecienījuši ... gaidu atbildi arī uz amniija atbildi, un cik ilgi parasti strādājat?
  8. Jā, ja privātmāja tad jā, bet tā kā viņš minēja šo
  9. Es dzīvoju viens, un ieliku fake signalizāciju pretī durvīm ... Tiklīdz atverās durvis ieslēdzās signalizācija, vienkārši skaņas un gaismas signalizācija, bet nav nekādīgi saistīta ar kādu apsardzes firmu. Vienīgi nepieciešams pie durvīm, ja ir balkons uzliec restes un viss darīts, gribi lai vēl vairāk baidās no tava dzīvokļa nopērc EVOR apsardzes uzlīmi uzlīmē uz durvīm un uzliec manis pieminēto skaņas/gaismas signalizāciju
  10. Es arī meklēju, bet nekas neizdodas ;( Būšu arī ļoti pateicīgs
  11. Begonija piedāvā un neapčakarē - iz dzīves! SIA NIKOS TRAVEL - iz dzīves! Vēl var saukt, kur draudzenes ir strādājušas ..... kā arī to var sarunāt kā augstskolas prakses vietu! Tieši tavi apgalvojumi, ka esi ONLY ONE in Latvia ''legit person'' ir tieši aizdomīgi! Bet neņem pierē, bet diezvai šī reklāma būs drošāka vai vilinošāka par Gadiem vecu tūrismu firmu piedāvājumiem! P.S tikai lūdzu neaizdedzies šo izlasot, lūdzu, ļoti ļoti lūdzu!
  12. Katra tūrisma firma šo piedāvā! Tākā diemžēl nēesi vienīgais!
  13. Esmu pozitīvi noskaņots par šo kandidātu, bet šā vai tā uzskatu ka adminu ir pietiekami! P.S vispirms būtu jāreģistrē nick, kā jau prasībās ir prasīts .
×
×
  • Create New...