Jump to content
GIGN Forum

krkt

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About krkt

  • Birthday 05/05/1989

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://devini.com/antiviruss-bezmaksas-programma/

krkt's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Arī Baidu izmanto cloud datu bazēs un Avira arī Made in China
  2. Taisnība. Pa varītēm visur var nospiest, ka atļauj tādai un tādai programmai darboties, bet pēc tam ar antivīrusu, piemēram, šo 360 tāpt var izķert. Es nereklamēju. Man tas nav vajadzīgs. Vairāk tik tas, ka vispār nav vajadzīgs. Ir daudz citas lietas ko darīt, lai nebūtu jāstrādā par sis adminu savam datoram.
  3. Vīrusu uzrakstīt var katrs, kas ir mazliet pamacījies, kādu programmēšanas valodu, vismaz nedēļu, tādēļ inficēt un nokaut datoru parastam lietotājam nav problēmu. Var runāt par taisnām rokām un visādi, bet mūsdienās jau pc resursi pietiek lai pavilktu 24 - 130mb nastu. Turklāt iztīrīt kukijus un visu citu drazu ar šo rīku ir daudz ātrāk - taisnas vai līkas rokas. Par piemēru var ņemt šitos softu lejuplādes saitus(download.com), kas līdzi instalē visādus tulbārus utt. ar normālu antivīrusu Tu ar viņiem tiksi galā ātri vien, pat neienstalēsi, manuāli, būs ilgāk.
  4. Visu laiku, mans favorīts bija AVASTs, bet tas ir kaitinošs jo pārāk daudz un viltīgā veidā cenšās kaut ko nopārdot. Saprotams, ka pelnīt arī vajag, bet man tas traucē(vēl jo vairāk parastam datorlietotājam) un pavisam nesen rakstot apskatu par bezmaksas antivīrusiem: Bezmaksas antivīrusu programmas atradu jaunu programmu 360 Total security, kas pēc testiem šķiet ir pat labāks ķērājs par AVAST, dizains visai līdzīgs un pat patīkamāks, piedevām iekšā ir sistēmas tīrīšanas rīks - līdzīgs CCleanerim. Daudzi mūsdienās jau lieto 2 antivīrusus, bet šis sevī integrē divas datubāzes Avira un Bitdefender, tākā darbu dara godam. Pagidām cik patestēju - baigā štelle.Made in China
×
×
  • Create New...