DealOrNoDeal Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Vakar Dustbowlā viens admins ar savu draugu ļoti izcelās ar valodu un gudrībām. Ļaušu minēt kurš admins Teksti no konsules. Dibens - admins, rrr viņa mazais draugs. Dekāns Krāns. : nu nezināja, kāda startpība. thomas crown.exe mix??? : kas bija? rrr : ekselenti rrr : ko tu tur dirs pidar rrr : slimais lohs (...) matainais : un, protams, votes izveele ar lieliska matainais : tagad ir daudz jautrāk A$AP KING : natijs jau vienmer ar augstu iq izceelies rrr : tava seja gan nav lieliska pidar opTim : wow... rrr : tipa tev iq nav zem 100 :D:D:D Dekāns Krāns. : bljeg beidz vienreiz dirst. dibens : vo vo A$AP KING : man negatīvs thomas crown.exe mix??? : labs comeback :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: rrr : ized dirsu pidar Dekāns Krāns. : ahūns vecis esi? rrr : ja esmu dibens : rrr taisniba opTim : vaine Dekāns Krāns. : bļe skrienu. dibens : REALI TU ESI NULLE dibens : REALI EJ DIRST rrr : nahuj tev jaskrien dirsa est? opTim : oh shit dibens : REALI KURU PISH rrr : aizej mammai dibena ielien dibens : REALI SUDI PARIKA IISTI matainais : vienkārši atdzīsti, ka notizlojies Dekāns Krāns. : aizpis muti. CeleronS connected from United Kingdom CeleronS connected Bacard : nerunā ar viņiem natij rrr : aizpis mammai dibenu thomas crown.exe mix??? : labi screeni Dekāns Krāns. : pisies. (...) dibens : EJ DIBENAA (...) Bacard : patīkami rrr : ka ir mammitei laizit dirsu? Dekāns Krāns. : jā, es arī gibētu zināt. Dekāns Krāns. : o. (..) A$AP KING : tavai jau diezgan ok (...) rrr : tu manai mammai kaku ed? rrr : :D:D:D SM] PLAYER: Gagged A$AP KING. (..) [sM] PLAYER: Gagged Dekāns Krāns.. rrr : kas ir pidari (...) rrr : gagins? matainais : davaj visus Tas laikam galvenais, kas bija. Skrīni arī ir. Varu jau vēl iemest, kur rrr man draud ar banu, bet tas ir maznozīmīgi. Ceru, ka kaut kas tiks darīts lietas labā. EDIT: Lai izprastu, kas te notiek, kings šas izstāstīs, kas notika pirms dusta. Ja kāds vēl vēlas padalīties ar info, droši. EDIT: ja vajag skrīnus, varat droši prasīt. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 (edited) cepī jau ka natijs kādas 3 reizes krašo serveri ar vienu un to pašu paņēmienu (hz vai tas ir speciāli, bet atkārtojas), metot voti. kad viņam kaut ko pasaka, kas tālāk notiek varat redzēt biki augstāk. tā jau būtu vienalga, bet necepī tā attieksme pret normāliem spēlētājiem, kas diezgan krasi atšķirās no attieksmes pret viņa čomiņu, kam nekas neliedza kādas 20-30 min visus saukt par urodiem un tādā garā. zaebis admin Edited September 2, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 (edited) A nav ko kasīties. Un kings neko nepastāstīs, jo viņš ir, piedodiet - atsaldēts. edit: oo, tu gan māki izteikties, rhrd. Tu pat jēziņ nespēj kārtīgi savu niku uzrakstīt, nemaz nerunājot par tavām prasmēm rakstīt. Es saprotu, ka šī nav īstā vieta, kur apsmiet atpalikušos, bet nenoturējos. Vairs tā nedarīšu. Edited September 2, 2012 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 A nav ko kasīties. Un kings neko nepastāstīs, jo viņš ir, piedodiet - atsaldēts. Pirms tu vispār kaut ko vāvuļo, ieskau izlasīt šo. Visu. Līdz galam. Un tad teikt, ka kāds ir atsaldēts. http://pastebin.com/rtCZVa6r 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 (edited) Nu, man neizskatās, ka arī jūs pārējie tur bijāt maigi un pūkaini, grūti starp tiem mātesvārdiem kaut ko latviski arī izlasīt. Bet par Natiju varat droši nesūdzēties, šī nav pirmā (un gan jau ka arī nebūs pēdējā) reize, kad viņš ir izcēlies ar savu humoru un inteliģenci, līdz šim nekādas represijas pret viņu nav bijušas, un 100%, ka nebūs. Par vote - pirmkārt, nedaudz skādīgi, ka jau labu laiku nestrādā ne nominate, ne rtv, nekādas citas vote funkcijas un nekas nav salabots Man personīgi nav nekādu iebildumu pret esoši map cycle, bet laikam jau tiem, kas vēlas spēlēt nodrillētās mapes, vienmēr ir jāuzmet vote, kas stabili uzkārs serveri. Edited September 2, 2012 by procrastinator Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 (edited) Pirms tu vispār kaut ko vāvuļo, ieskau izlasīt šo. Visu. Līdz galam. Un tad teikt, ka kāds ir atsaldēts. http://pastebin.com/rtCZVa6r Skaļi smejos. :D u made my 5min. Edited September 2, 2012 by bacard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Labs admins tas dibens. Uzlika gagu diviem lohiem, par ko sūdzība? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted September 2, 2012 Author Report Share Posted September 2, 2012 A rrr kāpēc neliki? Un kāpēc liki votes, ja zini, ka serveris karās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Labs admins tas dibens. Uzlika gagu diviem lohiem, par ko sūdzība? parādi kaut vienu lamuvārdu no manas puses, par ko vajadzēja likt gagu p.s es saprotu ka tu esi mīlulītis dažiem galvenajiem, bet imej uvažeņija Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 (edited) Lasot visu vienkārši vārtos pa zemi :DDDD Runājot par serveri, pēdējā laikā tur nenormāli sprāgst vaļā lamuvārdi (nesaku, ka no manīm arī ;D) Vislielākās mutes ir vienmēr KING`am (intelim etc.), par jebko atradīs kam uzdi*st un dirs*s kamēr, tas izies no servera UN jā safixojiet, lai votē nenokrašojas serveris. Bet no otras puses, nav nemaz tik vajadzīga vote, jo mapes iet randomā un ir labi kā ir Paldies. Edited September 2, 2012 by hariits Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekleers Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Natijs ir natijs. Tak poh, tas ir pub. Nevajag stresot. Piedur ka Bacard bez ziepēm lien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 (edited) Natiju pazīstu reālajā pasaulē. ( lielos ) Jā jā, tajā pašā, kurā tu neesi bijis pēdējos 5 gadus. Un es tā pa lielam nemaz viņu neaizstāvu - biju klāt situācijā un uzskatu, ka nav vērts taisīt traci par to. Un un, es esmu higiēnisks - ziepītes lietoju. Ja tas, ko maina, tad parasti "Stenders" veikalā pērku. Edited September 2, 2012 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Lasot visu vienkārši vārtos pa zemi :DDDD Runājot par serveri, pēdējā laikā tur nenormāli sprāgst vaļā lamuvārdi (nesaku, ka no manīm arī ;D) Vislielākās mutes ir vienmēr KING`am (intelim etc.), par jebko atradīs kam uzdi*st un dirs*s kamēr, tas izies no servera UN jā safixojiet, lai votē nenokrašojas serveris. Bet no otras puses, nav nemaz tik vajadzīga vote, jo mapes iet randomā un ir labi kā ir Paldies. Lol? es nekad nevienam nepiesiešos vienkārši tāpat, ja es arī kādam kaut ko pasaku, tad viņš to pats ir pelnījis, demonstrējot savas lieliskās IQ spējas. Dirsīšu kamēr izies no servera? Pats saproti ko muldi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 (edited) Edited September 2, 2012 by Tenchy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmptyZiepes Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Mammu gan nevajag iejaukt. Paarejais viss ir hujnja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 (edited) Forša sūdzība, bet ko es izdariju, uzliku gagu? ak šausmas, cerams pārdzīvosi. Edited September 4, 2012 by Natijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
WangRuLang Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Admins uzvedas neadvekāti. http://stats.gign.lv/hlx/hlstats.php?mode=chathistory&player=64 Lūk ši paša admina čata izraksts, kādus vārdus viņš pats lieto jūtoties visvarens. Viss ko viņš dara ir lamājas un nogago tos, kas protams lamājas pretī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Viss ko viņš dara ir lamājas un nogago tos, kas protams lamājas pretī. A kur prāts tam pamuļķim dirst pretī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 (edited) Forša sūdzība, bet ko es izdariju, uzliku gagu? ak šausmas, cerams pārdzīvosi. nee tu esi daunis, par to ir sudziba. pietiekosi skaidri pateicu? Edited September 4, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 (edited) nee tu esi daunis, par to ir sudziba. pietiekosi skaidri pateicu? Foršas sūdzības jūs rakstat, kura jau? varbūt atpišaties, paldies. Tu dalbajob, es tevi banošu,kikošu,gagošu kamēr varu par tavu debīlismu. Es nevienam neesmu dirsis, tas ka runāju sūdu - tā ir (KO NU?), bet konkrēti parādiet kādu, ar kuru man bijusi rupju vārdu apmaiņa, dauni. Tas, kad rrr netika nogagots tev sirsniņā grauž? nomirsti. Skatos, ka sāk ierasties visi servera dauņi, kuri parasti tiek drāzti ārā un sāk raudāt, bet tagad taču ir iespēja paspīdēt. Edited September 4, 2012 by Natijs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 neaizmirsti sevi arī gagot. netēlo tagad nevainīgo p.s.bet mani jau neviens nedrāž serverī Link to comment Share on other sites More sharing options...
WangRuLang Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Oij nu Tāds Varonis Natij tu mums esi. (clap) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Oij nu Tāds Varonis Natij tu mums esi. (clap) ej dirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 (edited) nee tu esi daunis, par to ir sudziba. pietiekosi skaidri pateicu? Ej labāk tur rotaļāties. Edited September 4, 2012 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Es kā izdrāšanā pieredzējis servera daunis vēlos ierosināt kādu cilvēku slēgt šo ļoti saturīgo diskusiju. Man ir aizdomas, ka citādi šajā diskusijas procesā tiks atklāta dzīves jēga, izgudrots teleports vai atrisinātas kādas gadsimtiem neskartas matemātiskas problēmas, un neviens nebūtu spējīgs paciest šādas drastiskas sekas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts