Jump to content
GIGN Forum

Kopmītnes


amniijs
 Share

Recommended Posts

Man pagraba ir 6 kvadratmetru telpa tuksa. Ja izvac gurku burkas un sabaz zeķes žurku caurumos, un ieliek kaut kādu matracīti ar guļammaisu un spilventiņu, sanāk laba vieta dzivošanai.

PM for moar info.

Link to comment
Share on other sites

Man nesimpātiska blondīne ieteica uz Sarkanā krusta koledžas kojām, ka tur ķipa no manas skolas daudzi ejot. Bet cik palasīju, nebija tās labākās atsauces. Plus kaut kādā pakaļā tās kojas ir, negribu, lai man katru vakaru atņem telefonu.

Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

Tagad visi paskatamies uz Moderato un pasmejamies par to, cik ļoti viņš cenšas būt asprātīgs.

kaut kā jau ir jāturās Džeinas troļisma līmenī!

Link to comment
Share on other sites

Dzīvoklis, tak nav variantu, kojās dzīvot nu ir galīgi garām, savāc vēl kādu un tīri lēti var arī dzīvokli dabūt.

Vsp cik kojas tagad maksā? Tpt kkādi plus mīnus 50ls tak ir? Dzīvokli īrēt tak sanāk tas pats uz kādiem nez 3 cilvjiem. Plus tas ir dzīvoklis pie velna. :D Reāli, kas ir 50ls par vietu kur dzīvo? :D

Btw. Kas tu nevari savā skolā par kojām uzjautāt vai kā? Rakstīt kkādā forumā un jautāt par to kur dzīvot, nē nopietni? :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

kamōn, šis tak ir GIGN(!!!), šī tēma vel ir daudz maz "izglītojoša", tobiš noteikti ir vel pāris ūberdžeki, kam ir šāda pati problēma, tik viņiem rokas no dirsas aug, pat lai uzceptu šeit topiku. redz, viens, kurš pārspēja sevi, uzcepa topiku.

būsim reāli - brīžam liekās, ka to blogu vairs nevienam nevajag, jo daudzi savas vitālās problēmas `n` staff uzcepj topikā, nu kaut kā tā.

Edited by Teletuubijs
Link to comment
Share on other sites

Pamēģini uzzvanīt uz Turības kojām, pajautāt, vai tur būs viena vieta uz zirga vēl brīva, un ja nav, tad uzzvani uz Rīgas Celtniecības koledžas kojām, kas ir turpat pāri ielai. Nav gluži centrs, bet vieta samērā mierīga, nevajadzēs pirkt katru dienu jaunu telefonu, un uz centru ar vilcienu var tikt nepilnās 10 minūtēs :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

amniij, kaut ko atradi? Es, kad uz turību zvanīju, man atbildēja, ka par vietām vēl neko nevarot teikt, jo priekšroka vispirms, protams, tikšot dota turības studentiem, un tad skatīšoties vai ir kāda brīva vieta.

Man arī problēmas ar kojām. Mācības notiks pie ķīpsalas, bet rtu man iedeva kojas pie ķīšezera. Zaibis. Un 20ls ir iemakstāti, kurus atpakaļ vairs neizsniedz.

Varbūt kādam no šejienes ir kāds piedāvājums ar dzīvokļu īri studentam? Centrs, ķīpsala, kaut kas ap to pusi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...