Jump to content
GIGN Forum

henrieta

Mirstīgais
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by henrieta

  1. henrieta

    Iesakam Mūziku

    Kaut kas jauns no manis. ;D
  2. Kāds no gign varbūt spēlē iccup`ā Dotu? Varētu uzspēlēt tā kā. Apnicis jau ar random krieviem spēlēt.
  3. Man pie šitā palīdz restarts, uzmetas tas error un steam neiet, palīdz tikai restarts.
  4. Jebkurš, kas ietilpst tajā cenā. Da kas tas par sviestu, ka cilvēki paši nevar izdomāt ko nopirkt. Saprastu, ja tā cena būtu reizes 10 lielāka, tad vēl var pajautāt, kas labāks tajā cenā, bet nu 20 ls?
  5. henrieta

    Iesakam Mūziku

    Divas pēdējās ned. favorītdziesmas.
  6. Varbūt kādam ir lieks invite? Gadu neesmu spēlējis dotu, bet nu pirms tam kinda atkarīgais kopš 2005. gada biju un gribētos atkal sākt spēlēt. Vai arī nav īsti jēgas prasīt, jo anywayz kkad drīzumā jau būs f2p?
  7. henrieta

    Iesakam Mūziku

    Vēl var ieiet manā favorīt listē un kāds točna kaut ko sev tīkamu atradīs.
  8. henrieta

    Kopmītnes

    Dzīvoklis, tak nav variantu, kojās dzīvot nu ir galīgi garām, savāc vēl kādu un tīri lēti var arī dzīvokli dabūt. Vsp cik kojas tagad maksā? Tpt kkādi plus mīnus 50ls tak ir? Dzīvokli īrēt tak sanāk tas pats uz kādiem nez 3 cilvjiem. Plus tas ir dzīvoklis pie velna. Reāli, kas ir 50ls par vietu kur dzīvo? Btw. Kas tu nevari savā skolā par kojām uzjautāt vai kā? Rakstīt kkādā forumā un jautāt par to kur dzīvot, nē nopietni?
  9. Jap, šis Vostro būs tieši tas, kas tev vajadzīgs. Būs krietni labāks pirkums par tiem visiem iepriekšējiem, ko te biji licis. Btw. Thydevil lietoju savu Vaio jau vairāk kā gadu un kkā nemanu, ka man būtu baterija uzliesmojusi. Visādi citādi laptopam ar nav ne vainas.
  10. henrieta

    Iesakam Mūziku

    Lawl, mans ūber electro house songs.
  11. Priekš z77 chipseta iespējām tev vajag K versiju.
  12. Ām i pročiem K versija nozīmē priekš klokošanas, tāpēc arī dārgāks. Cik saprotu tad dators spēlēm, tad ņem i5 un dzīvo laimīgs, nav jēga spēlēm no i7 +4 virtuālajiem kodoliem un 2MB Cache Mem, arī nedos baigo pieaugumu spēlēs. Vēl ja neņem proci ar K, tad no z77 čipseta tev nekāda tolka. Var ņemt kko lētāku.
  13. henrieta

    Alkohols!

    Kur problēma nokodēties, ja jau tik ļoti gribās atmest to alkoholu? Nokodējies un dzīvo laimīgs bez alko, tikai laikam gruzons sākumā labs esot, bet pierodot. http://www.straupesslimnica.lv/ Tikai ne visiem laikam tas der, zinu ka manā miestā agrāk bija vecis, kas nokodējās un braucot mājās autiņā jau 0,7 cirta.
  14. Kāds tev tas klepus? Nopērc aptiekā ambroxolu palieto kādu laiku. Atkrēposies plaušas un būs okei. ;D Tik ja klepo , tad klepo visu ārā, savādāk plaušu karosnī iedzīvosies. P.s tabletēs to verķi pērc, tās zāles arī lētas ir. ;D
  15. Es neesmu tikai pret krievu valodu, es esmu arī pret tiem 273347 Latvijai nelojālajiem, kas nemaz negrib iemācīties latviešu valodu. Tagad atliek tikai taisīt referendumu par dekolonizāciju, jo ja jau te ir tik slikti, tad piedod atvaino lasies pie velniem. Tā iecirta tas Krievijas ĀM citēju " « Referenduma iznākums ir tālu no tā, lai pilnībā atspoguļotu noskaņojumu valstī, jo 319 000 nepilsoņu bija liegts izteikt savu viedokli, lai gan daudzi no viņiem ir dzimuši Latvijā vai dzīvojuši tur ilgu laiku,» teikts ministrijas izplatītajā paziņojumā. «Cerams, ka Latvijas krievvalodīgo iedzīvotāju balss Latvijā tiks sadzirdēta valdībā un starptautiskajās organizācijās, kas nodarbojas ar to, lai tiktu ievērotas vispārpieņemtās nacionālo minoritāšu likumīgās tiesības.»" Kas tiem mēsliem liedz kļūt par pilsoņiem un iet balsot? Tikai un vienīgi tas, ka viņi nemaz neciena šo valsti un tādiem vieta ir paši ziniet kur. Neizplūdīšu vairs negācijās , bet nu jā.
  16. Kemperu sapnis. Pašai mapei toč nav ne vainas, būtu tīri jautri uzspēlēt, varētu iemainīt as_oilrig vietā, jo tā tiešām ir galīgi garām. ;D
  17. jap iekš cs tiešām to atšķirību var just un kā vēl pie tam. ja vēl nestabils fps, tad dažbrīd liekas, ka klaviša un viss pārējais lidos ārā pa logu. btw nokačā draiverus jaunākus, tik pirms tam nones vecos kā nākas. pirms tam apskaties vai nav anti-aliasing iekš nvidia control panel ieslēgts, ja ir disable that shit.
  18. tev tie 60fps stabili turās? vsync iekš vkartes settingiem izslēdz. ;]
×
×
  • Create New...