Jump to content
GIGN Forum

Skals

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Skals's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Nu ja, ceru ka pareizaa vietaa mapi noliku, gan jau admini redzees. Es mapi vel biskin uzlabosu un testosu clarion serverii, un nedeelas laikaa publiceesu.
  2. haha, ir daudz vietas kempot jaa, bet man skiet ka probleemas ar to nebuus, mape ir apmeeram taada kaa piranesi, ir daudz vietas mapee bet tikuntaa visi ies uz bomb spotiem un raunds beiksies, serveris tacu ir normaals nav pilns ar nuubjiem kas staav vienaa vietaa vislaik, untikuntaa ja taa ir tad raunds beiksies un vins zaudees.
  3. Es esmu gandriz pabeidzis savu jauno mapi de_revoultion. Taa buus mana vis labaakaa mape ko es esmu ustaisiijis, loti daudz darbs iegaaja sijaa mapee, karte paneema dazus meenesus lai ustaisiitu, daudz reizes ir modificeeta lai buutu vis labaakais gameplay kaadu var dabuut. Es sadarbojos ar Clarion CS un vairaakas reizes testoju mapi vinu publiskajos serveros. Ja jums gign maperiem interesee uz ko esmu speejiigs tad luuk tas ir. de_revolution by skals; final beta screenshots: (ja gribat vel redzeet tad lejuplaadeejiet mapi) Es zinu ka jums ir publiskais serveris, varbuut jums sii mape patiks, gribeetu to dabuut juusu serverii. Vel to neesmu publiceejis, bet nedeelas laikaa buus pabeikta. Nezinu kaadi jums noteikumi jaunaam mapeem, bet esmu latvijas maperis un justos lepns ja dabuutu savu mapi gign.lv serverii. Tehnikaala Informaacija pa mapi: mape ir apmeeram tikpat liela kaa dust2, ir centrs un taktikaalas vietas. Mapes .bsp ir tikai 3.2kb, tekstuuras ir ieklauktas .bsp failaa. mapei ir skaista, bet lags nav. Visaas vietaas ir 400-1000 w_poly, maximaalais 1200 w_poly ja lieto sv_gravity. ko tas nozimee? dust2 visaas vietaas ir 200-600 w_poly. dust2 nemaz nav lags, de_revolution mapee ir tikai biskin vairaak w_poly, tas noziimee ka nebuus lags pat 32 cilveeku serverii pat ja tavs dators ir 10 gadiigs. Mape vel nav pilniibaa pabeikta, vel testosu vienu reizi clarion pub serverii, un tad publiceesu, ceru ka populaara kluus. Luudzu neizdlaiet nevienam failu ko jums dodu. Edit: Nezinaaju kur rakstu likt, iebaazu seit. Gan jau kaads izlasiis. de_rev_finalbeta.zip
  4. šis topiks ir interesants.
  5. Labi es piedaliisos, bet es gribu taisiit de_ mapi. Bet es uzvareesu Kas tas ko tu tur linkoji?
  6. ... Tu pat nelejuplaadeeji failu un saki ka mana paliidziiba nestraadaa?
  7. Tavi .fgd faili ir veci, vai arii tu lieto Half-Life fgd. Katrai Half-Life speelei ir savs .fgd fails prieks hammera, un tajaa failaa ir visas entitys. Vis jaunaakais Cs 1.6 .fgd ir seit: https://sites.google...s/mapping-tools Nolaadee "cs16expert-hex805.fgd", un ieliec vhe folderii kautkur. Ieej hammeraa; spied tools, options, game configuration, un tur kur raksta 'game data files' ieliec sito jauno fgd, kaa ari zhlt.fgd kuram jaabuut tur kur tavi zhlt tooli staav. Un tev info_bomb_target nevaig lietot, labaak lieto func_bomb_target.
  8. "Vulcan's Half Life Tools 25" http://forums.svencoop.com/showthread.php?t=38059&page=15 VHLT 25 Ir vis jaunākā zhlt versija pasaulē. Es nezinu vai juus to lietojat, bet tie ir vis jaunākie darba rīki, ja taa vinus var nosaukt. Man ienāca prātā ka juus maperi noteikti lietojat ZHLT 3.4 lai mapes ustaisītu. ZHLT 3.4 tika taisīts 2004 gadā. VHLT 25 ir tas pats kas ZHLT 3.4 ir, bet editēts un uzlabots daudz reizes, vins ir taisīts 2011 gadā. Ar VHLT juusu mapes iskatīsies daudz labaak, zhlt ir suuds salīdzinot ar vhlt. Ja juus nelietojat VHLT 25, es jums iesaku to nolādēt un ieinstalēt ZHLT 3.4 vietā, vins ir daudz labāks.
  9. Es nezinu cik labi juus runājat Angliski, bet šeit ir divas ljoti labas websites kur var dabuut VHE tutoriālus: http://twhl.info/tutorial.php?cat=1 http://www.snarkpit....les/15/cat/1/no Tikai protams vis ir Angliski.
  10. @Pieshels Es jau submiteeju vienu mapi XJ: http://xtreme-jumps....opic.php?304185 @struncis112 Es tur registreejos bet neredzeeju mapju forumu. Kaadu paliidziibu jums vajag?
  11. Varbuut. Ja kautkad laiks buus tad varbuut kaadu mapi jums ustaisiisu.
  12. Labdien. Mans niks ir Skals un es esmu CS/HL mapperis jau piecus gadus. Es nekad neesmu ieintresējies Latvijas CS komunitātēs, bet pēdējā laikā domāju varbuut kādai pievienoties. Es atvainojos jo mana gramatika varbuut nav perfekta, sešus gadus esmu dzivojis Anglijā, vairāk tik labi neatceros rakstīt un lasīt. CS komunitāte vel ir dzīva Latvijā? Un kā ar maperiem? Daudz ir? Ja kādam interesē tad te ir mani darbi: http://www.gamebanana.com/members/1234265 http://twhl.info/user.php?id=4362 (Spied "maps" manaa profilaa) Cik daudz mapping komunitātes Latviesiem ir, neieskaitot gign? Interesanti man tas liekas. Nu tad paldies tiem kas izlasiija, varbuut kādreiz kautkādus mapping jautaajumus atbildēsu utt. Uz redzēsanos!
×
×
  • Create New...