Ziediņš Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ir nepieciešamība pēc jauna uzvalka. Vecais tika apskādēts un izskatās pēc sūda. Problēma ir tajā, ka notraumēju sevi ar braucienu uz Vāciju pagājušajā vasarā. Braucām ar čomu uz Metzingenu iepirkties, un pēc tā brauciena man domas par Latvijas tirgoņiem nokritās vēl zemāk, kā bija iepriekš (kur nu vēl zemāk). Attiecīgi tur visādi Hugo Boss, Pierre Cardin utml. uzvalki maksā normālā cenā (ap 200-400 euro), bet Latvijā mūsu krutie pērc-pārdod varoņi tirgo to visu ar 300-400% uzcenojumu. Pagaidām esmu izstaigājis pāris veikalus, un visur viens - vai nu cena, vai kvalitāte dirsā. Kur ir vērts iet skatīties ? Prasības - labs audums, slim fit, plaša izvēle. Vienīgais, kas pagaidām likās daudz maz sakarīgs variants bija suitsupply Galeria Riga. Googleejot lasīju forumos, ka daudziem patīk Evermens. Vakar iegāju veikalā painteresēties, un sapratu, ka neesmu opaps gados - attiecīgi man tur nav ko meklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Jautājums ir par budžetu. Ja tie paši 200-400 eiro, ej pie normālas drēbnieces un miers, būs gan audums, gan piegriezne, kā pašam patīk, derēs kā uzliets u.t.t. Uzsvars uz NORMĀLAS DRĒBNIECES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Es par to biju ilgi domājis, līdz beidzot sapratu, ka negribu, lai padomijas tantuks manam apģērbam ķeras klāt. Nē nu okej, tas bija tāds debīls piemērs, bet man ērtāk ir uzlaikot 5x veikalā, nekā gaidīt "kas nu būs, ko nu uzšūs". Nopērkot veikalā es uzreiz redzu kas un kā, bet pēc drēbnieka/ces pēc tam cepties, ka kaut kas nav kā pa prātam, bet jau par vēlu - negribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 kad iet pie drebnieka tad ir jaiet vairakas reizes piemērit taka iespeja ka uzšus tev ne pa pratam ir loti maza... vismaz mana krustmate čotka šuj 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Es sev pērku uzvalkus no visādiem čaļiem kas vadā no Eiropas. Var dabūt tīri labus takeshi kurosawa, boss, gaudi uzvalkus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Nu, nu... Mani šajā sakarā maisā neiebāzīs. . Audumu and stuff tiešām nemaz nerēķinu iekšā. Māsa agrāk ņēmās ar apģērnu dizainu, so, izcenojumus zinu- nav jau gluži pie Šeilas vai Dāvida pēc uzvalka jāiet. 200 varbūt arī nesanāks, bet ar 300-400 eiro patlaban mierīgi var pietikt- vajag tikai rakt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Man arī likās, ka kvalitatīva šūšana ir krietni padārga. Hmm, Galleria Riga izstaigāju pāris dienas atpakaļ. Otrajā stāvā, ja pareizi atceros, bija suitsupply un Pierre Cardin. Pjērā arī bija pirmo reizi šoks par to, cik vidējais tizlais latvietis uzskrūvē cenu ievestām precēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 (edited) Gan jau pats saproti, ka cilvēki, kas pērk uzvalkus Latvijā ir stipri mazāk nekā tajā pašā Vācijā. Tāpēc tie visi veikali iziet uz mazāk klientiem, bet augstāku cenu. Nevienam jau nav vēlme tos uzvalkus tāpat dāvāt. Tāda kā luksus prece tomēr. Un visus savus (2) uzvalkus esmu pircis tajā tramvaja pieturā pie Operas, neesmu gan kādu laiku bijis, bet tur uz atlaidēm tīri ok var drēbi ieķert. Edited May 20, 2012 by LeChuck 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Kuri ir sakarīgākie klasiskā apģērba veikali Rīgā? Gluži uzvalks neinteresē un miljonu atstāt arī negribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Kuri ir sakarīgākie klasiskā apģērba veikali Rīgā? Gluži uzvalks neinteresē un miljonu atstāt arī negribu. Gatavojies kāzām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Kuri ir sakarīgākie klasiskā apģērba veikali Rīgā? Gluži uzvalks neinteresē un miljonu atstāt arī negribu. Es nezinu vai tas ir tāds klasiskais kā tu domā, bet Spicē nesen atvērās tāds Massimo Dutti. Nu būtībā šiten vari apskatīties kas un kā tur. http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/35009504/en/30259451/220009/MEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Attiecīgi tur visādi Hugo Boss, Pierre Cardin utml. uzvalki maksā normālā cenā (ap 200-400 euro) ko tu gatavojies iesākt ar 200-400 euro dārgu uzvalku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 @ samuray Uzvalks ir nopietns apģērba gabals. Manā skatījumā viena no lietām, uz kurām nepieklājas pist kapeikas un izbraukt "pa lēto". Šad un tad vajag uzvalku, un vecais sāka izskatīties neadekvāti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Nu jā, bet vai dēļ "šad un tad" ir vērts tik lielu naudu izmest? Nē, nu ja tu tusē ar augstāko aprindu čaļiem tad viss ok. Tas ir tas, ko es gribēju zināt, kur tu ar viņu iesi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 Kopā ar savu mormoņu čomu svētās grāmatas izplatīšu Rīgas centrā Nav tam sakara ar stāvokli sabiedrībā, aprindām kurās apgrozos. Vienkārši ego prasa pēc laba, kvalitatīva uzvalka, kuru izņemot pēc pusgada no skapja nebūtu jānožēlo, ka puse no normāla uzvalka summas ir izmesta vējā. Neadekvātas ir dizaineru uzvalku cenas, kur tu skaidri zini, ka maksā par brendingu. Šajā cenu kategorijā, manuprāt, es maksāju par kvalitāti un audumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) Noteikti ar epix un Tom. tusējot, jo viņi: bet viens noteikti mums ir kopigs, sievietes un go for class A =] Edited May 23, 2012 by kRi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 (edited) Noteikti ar epix un Tom. tusējot, jo viņi: Kur tu izrāvi to viņa citātu ? Edited May 23, 2012 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) Nakc rīta spamā Edited May 23, 2012 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 TL;DR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AlbertZ Posted April 13, 2015 Popular Post Report Share Posted April 13, 2015 Uz ģertrūdas ielas netālu no barona centra ir Itāļu uzvalku veikaliņš (žakete un bikses no 70-200 eiro). Netā viņiem varot atrast atlaižu kuponus. Atkarībā no budžeta vēl var apskatīt labus aksesuārus (dārgais gals....bet varbūt noder.) 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Apsveicu ar pirmo postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Apsveicu ar pirmo postu. Salaikojam vinju, lai jutas varens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 https://www.facebook.com/pages/Mans-Dr%C4%93bju-Skapis/536512096368884?sk=info&tab=overview Aizbrauc uz šejieni, vismaz agrāk tur bija ne tikai uz hipsteriem tendētas drēbes, bet arī klasiski uzvalki par ļoti labām cenām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 https://www.facebook...fo&tab=overview Aizbrauc uz šejieni, vismaz agrāk tur bija ne tikai uz hipsteriem tendētas drēbes, bet arī klasiski uzvalki par ļoti labām cenām nesen tieši tur biju, diemžēl, kvalitāte tur ir palikusi švaka. Gan mēteļiem, gan jakām. Uzvalkus nepētiju. Uzvalku tur pirku pirms diviem gadiem, kvalitāte bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Shari nemīz kastē. Ir normāli drēbnieki, ne padomju paliekas. Uzšūdināju sev labu uzvalku aptuveni pa 500 eur. Tikai nevajag skriet pie pirmā ko uzmet google, bet gan nopratināt tautu par īstajiem meistariem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts