macho Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 cseri jau pēc idejas nav nekādi gudrie (es domāju tīri atzīmju ziņā - izņēmumi šeit ir Pain un EDD un laikam arī r&r). Painu iekš csa ievilku es, un man nekādas labās atzīmes nebija, lai gan vispār varētu apskatīties 12 klases liecību. Zinu ka tirgzinībās man bija 9 TradeMAAK a ojāram 10. klasē tiešām nebija labas atzīmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
brekulis Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 latv. val - 6 literatuura - 7 anglju val. - 7 veesture - 7 algebra - 8 gjeometrija - 8 sports - 9 informaatika - 10 biologjija - 6 fizika - 6 kjimija -7 gjeograafija - 8 u.c. videejaa 7,2 9.klase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 forshi, man kjiimijaa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 uhh , shogad ljooti daudz slimoju (pat slimniicaa pabiju) , taa reaali maaciijos tikai decembrii. Latv. val - 4 Literatuura - 5 Anglju val - 8 Informaatika - 6 Gjeograafija - 6 Fizika - 3 (Paldies fizikas skolotaajam un vinja iedomu draugiem) Krievu val. - 2 Veesture - n/v (sadface) Civilziniibas - i Tehniskaa Grafika - i Darbmaciiba - 6 Kjiimija - 4 Matemaatika - 4 Biologjija - 5 Sports - a (atbriivots) Ziimeeshana - 4 Muuzika - 7 Kaveetaas stundas - daudz (iisti nezinu , bet skolaa nebiju gandriiz visu oktobri(nezinu jo noguleeju lieciibas sanjemshanas laiku :/) secinaajumi - kraaninsh uz iekshu un naakoshais pusgads jaazubrii Link to comment Share on other sites More sharing options...
olijars Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Nu gan te visi geeniji:Dcs ietekmee sekmes te dazhiem es skatos:D Latv.val.-7 Literatuura-7 Franchu valoda-4 Anglju valoda-6 Matemaatika-5 Veesture-9 Sports-nezin kaadaa sakaraa 7(pimpis uchiks) Ekonomika-8 Politika-8 Kultuuras veesture-8 Filozofija-8 Biologjija-4 nu tad peedeejais semestris videnee jaanolauzh:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
olijars Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 hmm,bet ja izvilktu 9.klases lieciibu,tad gan kraaninjsh te butu viens no garaakajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 hmm,bet ja izvilktu 9.klases lieciibu,tad gan kraaninjsh te butu viens no garaakajiem tizla melosana, kad vienkarsi nav iespejams noticet -> - 150% kraninam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desteny^ Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Nav jau tolkas kaut ko stastit, parsvara ir cs'nieki, kas spele cs'u ta 4 fun, bet ir tadi ( gandriz ka es), kas tikai cs rauj un skola ir pie kajas! Bet nu ta, ja skatishos savu liecibu tad nu vinja ir shada Pamatskola 8. klase (gribu stradat) Latvieshu valoda-4 Litaratura-4 vacu valoda-4 norvegu valoda-2 anglu valoda-7 Matematika (pvienota algebra un geometria)-4 Informatika - 10 biologija-5 fizika-6 geografija-7 vesture-6 Ievads ekonomika-7 veselibas maciba- i muzika-8 majturiba-7 vizuala maksla-6 sports- 9 peldeshama- 7 Nokavetas stundas Sl;imibas delj- 88 attainoti-9 neataisnoti-87 UHHH Tagad muzikas skolas Tenor sax spele- 2 solfedzo-4 muzikas literatura-4 visparigas klavieres-6 kolektiva muziceshana-6 macibu koncerti 5/1 tehniska ieskaite 6 uzvediba 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 mulkjis, ko lai saka. prieciigus Z. sveetkus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Sports-nezin kaadaa sakaraa 7(pimpis uchiks) jaa jaa, tizls tu vienkaarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Jā, jo atzīme sportā (precīzāk debīlas bumbas mētāšanā) nosaka tavu tizlumu vai netizlumu. Yeah, right Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 A man pohuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 euu , kur tu norveegju valodu izraavi ? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 cik zinu, tad ziemelvalstu gimn maca skandinavu valodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Lat. val. - 7 Literatūra - 7 Angļu val. - 7 Sports - 9 Matemātika - 8 Vēsture - 7 Kult. vēsture - 8 Ģeogrāfija - 7 (sanāca 7,83) Ekonomika - 8 Fizika - 7 Ķīmija - 8 Bioloģija - 5 Vācu valoda - 5 10. klase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 cik zinu, tad ziemelvalstu gimn maca skandinavu valodas. māca, bet ne 8. klasē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Latv val - 7 Literatūra - 8 Matemātika - 7 informātika - 8 vēsture - 6 ( skolotaja neglaabjama kuce) anglu val - 6 (tas pats ar skolotaju) krievu val - 6 kultuuras veest - 6 sports - a geograafija - 7 fizika - 5 Reaali visas sekmes buutu labaakas , ja nebuuutu dahuja noslimojis.... prognozeeju visos prieksmetos augstaak par 7 nakoospusgad Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 kur tie gadi, kad peedejo reizi sanjeemu lieciibu, ja atminja nevilj eksaktajos priekshmetos zemaas atziimes par 8 nebija, 12 klasee algebra pirmaaja pusgadaa pat izdevaas dabuut 10 cits staasts ir par lat. val un literatuuru, man liekas, ka pedeejaas 6aas klasees augstaaku atziime par 7 taa arii neizdevaas dabuut, pirmkaart tapeec, ka uz tiem priekshmetiem man bija smagi pajaat, un otrkaart - 7jaa klasee kopaa ar dzhekiem izsitaaa gandriiz visu logus lat. val kabinetam, un kopsh taa laika es lat.val skolotaajai kljuvu iipashi miiilsh, vinja man kuce uz atestaata izlika 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted December 25, 2005 Author Report Share Posted December 25, 2005 kapeec daudziem sportaa ir a?? kapeec ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 latval 4 literatuura 6 matemaatika 6 informaatika 8 veesture 7 kultuuras veest. 7 anglju val 6 krievu val 6 sports 8 gjeograafija 7 ekonomika 8 fizika 6 kjiimija 5 biologjija 5 Psihologjija 6 Neattaisnotas stundas 23 Latval suukaajosha atz jo nesanaak tos faqn komatus salikt iisti vietaas, paareejais apmeeram normaaliigi. Vareeja protams buut labaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 kapeec daudziem sportaa ir a?? kapeec ta? a=atbrīvots, tādu liek, ja ir ārsta zīme, kas neļauj piedalīties sporta nodarbībās tajā pusgadā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 lol, es taa nebuut nedomaaju, domaaju, par konkreetu gadiiju, proti, Tevi...jo zinu kaada Tev mute, kaa tu serverii dirsies ar kaadu, tas nav 30 gadiiga dzheka teels! labi labi, man taksh pajaat (domaats kaa komats) Tev, nav gadiijumaa mazmeita, kuru sauc "Rudite" ?! nu lidz 30 man vel kads bridis bus jagaida.Taa kaa negaidi no manis arii tadu nopietnaa vecha telu. Un camon es jau nu saliidzinoshi serveri varetu teikt ka vispar maz runaju saliidzinoshi ar Tevi vismaz uz pusi mazak, ja ne vairak P.S. Pazistu tikai kadas paris Rudites un vinas tok nav manas mazmeitas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 mana videejaaa bija 7,3 tizlaakais bija krievu valoda man buutu vinjaa kaads 3 , bet uchene nepareizi izlaboja testu un man ielika 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 saliidzinoshi ar Tevi vismaz uz pusi mazak, ja ne vairak Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Jā, jo atzīme sportā (precīzāk debīlas bumbas mētāšanā) nosaka tavu tizlumu vai netizlumu. Yeah, right Debīlas bumas mētāšana jau tikai viens no vairākiem pārbaudījumiem. Vēl presīte, pievilkšanās, skriešana (kaut kad arī tāllēkšana bijusi) un visforšākais staffs - to figūrkūleņu veidošana uz paklāja. Tiem kam labas atzīmes, tiem jau sports patīk, un vice versa. Un zināmā mērā jau tizlumu nosaka (ne jau dzīvē, bet sportā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now