GooD`MeN Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 (edited) Virsraxtā viss pateikts...Kā man viņus uzveikt... Man respektīvi vakaros tumsā aiz balkona lodžijas pilns ar lielajiem resnajiem zirnekļiem, pīpāt toch nevaru iet ,jo atverot logu sanāks vēl iekšā tā jau viņi maitas salien uz balkona tad ar tupeli vai kobras flakoniņu iznīcinu,man no tiem sūdiem tāda pretīga sajūta... Mošk ir kaut kads sūds kas viņus nogalinātu uzreiz vai aizbaidītu? Smēre, pūšamais iepakojums? PALDIES jau iepriekš... TIKAI VASARAA siltajā laikā un tikai vakaros viņi parādās... man ir 1mais stāvs... Edited April 28, 2012 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Parasti, kad kobru izpūš, telpa ir jāvēdina nevis jāsēž tajā un jādolbijās. viens variants ir saķert viņus un izlaid citur, jo zirnekļi mājā nes laimi, Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 28, 2012 Author Report Share Posted April 28, 2012 Tie ir lielie spaidermenji... Da arpuseee... Man ir lielaa 6metrīgā lodžija... Man aiz loga viņus vajag aizdabūt prom...Aha šas iešu ķert...Man bails viņi lieli...man viņus vajag iznīcināt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Noķer kādus 5cus, norauj kāja, un pieskočo pie lodžijas kājas un citas ķermeņa daļas. Pārējajiem bus respecta! Beefs 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Kaut kur lasiju, ka lielos zirnekļus piesaista alkohols, alus, vīns, viss rūgstošs.. Gadijumā neturi pie tā loga baigi daudz pudeles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Kaut kur lasiju, ka lielos zirnekļus piesaista alkohols, alus, vīns, viss rūgstošs.. Gadijumā neturi pie tā loga baigi daudz pudeles? viņi vienkārši uz goodmenu nāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 28, 2012 Author Report Share Posted April 28, 2012 Kaut kur lasiju, ka lielos zirnekļus piesaista alkohols, alus, vīns, viss rūgstošs.. Gadijumā neturi pie tā loga baigi daudz pudeles? Nestaasti manas tukshaas alus pudeles tur neprichom :) Un samuray cmmooon Tak jabuut kadam KUKAINJU IZNICINATAJAM... :*( atkal kaadi 6shi tarantulas arpusee tusee parasti kaadi ~12 ko vismaz redzu... Gan jau gar sienu vel tikpat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Ir dzirdēts, ka cilvēks savas dzīves laikā pa nakti, neapzināti apēd pārīti zirnekļu. Šis gadījums varētu būt kandidāts uz kādu rekordu. p.s. Viss ir vienkārši, tev ir jāiznīcina viņu bāze... Tā pat kā filmās, multenēs utt... Kamēr tu cīnīsies ar uzdevumā sūtītiem iznīcinātājiem, nekas nemainīsies... Tev ir jādod trieciens bāzei, lai viņi sajustu baisu elpu pakausī. Atrodi kur ir viņu midzenis un likvidē to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 tad kad sāksies odu sezona, varēsi iet pīpāt nebēdājot par odiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 +1, tev ir jānopērk tāfele ar marķieriem un jāuzzīmē plāns, kā iznest bāzi. Vēlamz izmantot c4, tā kā cs. Iegādāties noteikti var pie muhameda ali. Tad atrodi labāko ceļu uz mērķi un noalgo algotni, kas piecoveros muguru. Tad dodies misijā. Uztaisi teebagu corpsiem un uzraksti gg wp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Parasti, kad kobru izpūš, telpa ir jāvēdina nevis jāsēž tajā un jādolbijās. viens variants ir saķert viņus un izlaid citur, jo zirnekļi mājā nes laimi, Nes laimi? :ddddddd 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Es tev varētu iedot savu suni, viņš tavus zirnekļus apēstu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Cik zinu agrāk bija tās lampas kas pievilina odus utt.. zila-vai violēta lampa kura ar elektribu nostia visas hiuņas..... neatceros nosaukumu, bet iekar tādu balkonā cerams visi absprāgs. Vai arī dabū kaut kādu smaržu kas atbaidītu tos zirneķļus nezinu, izdomā pats, smirdīgas zēķes utt. -[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Ja nogalināsi galveno zirnekli, tad tu varēsi kļūt par viņu pavēlnieku! Varēsi sūtīt visādās misijās. Un tie kas saka, ka jāiznīcina bāze - muļķības!!! Nespļauj akā no kuras pats vēlāk dzersi! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Es tev varētu iedot savu suni, viņš tavus zirnekļus apēstu xD Tavs suns noteikti arī rajona urļikus ir apēdis, sen nekas nav dzirdēts par tavu kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 latvijā nav zirnekļu, kas cilvēku ādu varētu pārkost. pats es ar rokām aiznesu prom, ja kāds ielavās mājā. bet nu ja tev tiešām bail, tad kas vainas vecajai, labajai slotai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 paņem skiltavu + kkādu dezīti un ej svilināt viņus! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Šitādi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 baigi smuks izskatās, bet kad dzīvē ieraugi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Tev jabut priecigam, jo ticejumi vesta, ka zirnekli laimi nes :zirn3klis: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Tavs suns noteikti arī rajona urļikus ir apēdis, sen nekas nav dzirdēts par tavu kraju Fig viņu zin, manējais cilvēkus neaiztiek, bet ir jau sakodis vairākus suņus rajonā, jo redz viņi pieskrien pie manis, lai gan viņa ir man pie siksnas ... 3 reizes policijā biju, dēļ iesnieguma pret mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 24, 2012 Author Report Share Posted May 24, 2012 Eij džeki ko man ar tiem monstriem dariit, man jau otrais COBRAS flakoninsh pedejo 2vu nedelju laikaa ir TUKSHS, bet vinji tikai vairak un vairak uzrodas ,kas vinjiem moshk kaut kada imunitate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Es kaut kur lasīju, ka dažām zirnekļu sugām no vājākām indēm rodas tikai spēcīgāka dzimumdziņa, jo paaudžu laikā ir izveidojusies imunitāte (pret indi, nevis dzimumdziņu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 No tā cobras flakoniņa viņi tikai apdulst , nejau nosprāgst 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 haha, LOL. Reāli man nav ko citu pateikt. Ķer ar rokām un nes uz parku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now