GonnaR Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Tātad radas intrese vai šeit ir iepazīšanas sadaļa piemēram - sasveicināšanas lai uzzinātu vairāk kautko par spēlētājiem , ja ir tad kur ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) Sveiks, esmu Arvīds, man ir 12 gadi, vēlos iepazīt tevi tuvāk... Edited January 26, 2012 by Pensionars 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 GonnaR brīdī kad izveidoji šo tēmu, es jau zināju kur tu dzīvo, un kapēc brokastīs izlēji kafiju uz grīdas. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonnaR Posted January 27, 2012 Author Report Share Posted January 27, 2012 (edited) Jā protams !! ja es butu rakstijis kur te , zadroti var istāstit kaut ko par sevi , jeb kāds par sevi kaut ko ir stāsijis! nepiepisās ne ? a ? bļe tā ir normāla lieta p.s tas ir tikai jautājums ka nav tad , nav ko pis savas sūda bildes , ej jāj pats savu pikaču!. nezini kur postus dabūt paņem man mutē dabūs + 10 !! daunis - normāli atbildēt nevarat ne ? Piem - Nē nav ?! bļe es te nemeklēju nekādu gomiku! padomā ko saki pirms spēr ārā ! p.s.s varāt vērt ciet vis skaidrs. Edited January 27, 2012 by GonnaR 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Ko tu 4 no rīta dari forumā? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Jā protams !! ja es butu rakstijis kur te , zadroti var istāstit kaut ko par sevi , jeb kāds par sevi kaut ko ir stāsijis! nepiepisās ne ? a ? bļe tā ir normāla lieta p.s tas ir tikai jautājums ka nav tad , nav ko pis savas sūda bildes , ej jāj pats savu pikaču!. nezini kur postus dabūt paņem man mutē dabūs + 10 !! daunis - normāli atbildēt nevarat ne ? Piem - Nē nav ?! bļe es te nemeklēju nekādu gomiku! padomā ko saki pirms spēr ārā ! p.s.s varāt vērt ciet vis skaidrs. Ar tādu attieksmi un tādu vārdu salikumu Tevi iepazīt neviens negribēs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 ari pirms tam te neviens to negribeja tagad vismaz visiem ir skaidrs ap ko lieta grozas, nav taalu, ka visi automata blieziis - kaa semorkas gadijumaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Jā protams !! ja es butu rakstijis kur te , zadroti var istāstit kaut ko par sevi , jeb kāds par sevi kaut ko ir stāsijis! nepiepisās ne ? a ? bļe tā ir normāla lieta p.s tas ir tikai jautājums ka nav tad , nav ko pis savas sūda bildes , ej jāj pats savu pikaču!. nezini kur postus dabūt paņem man mutē dabūs + 10 !! daunis - normāli atbildēt nevarat ne ? Piem - Nē nav ?! bļe es te nemeklēju nekādu gomiku! padomā ko saki pirms spēr ārā ! p.s.s varāt vērt ciet vis skaidrs. Gomar ar šādu muti tēvam pimpi sūkā? nu nez nez vai viņam patīk. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Jā protams !! ja es butu rakstijis kur te , zadroti var istāstit kaut ko par sevi , jeb kāds par sevi kaut ko ir stāsijis! nepiepisās ne ? a ? bļe tā ir normāla lieta p.s tas ir tikai jautājums ka nav tad , nav ko pis savas sūda bildes , ej jāj pats savu pikaču!. nezini kur postus dabūt paņem man mutē dabūs + 10 !! daunis - normāli atbildēt nevarat ne ? Piem - Nē nav ?! bļe es te nemeklēju nekādu gomiku! padomā ko saki pirms spēr ārā ! p.s.s varāt vērt ciet vis skaidrs. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 (edited) Gonnar nemaz nemēģini te ar kādu strīdēties, esmu jau par to pārliecinājies, labāk sēdi ciet klusi Bet par to iepazīšanos tas galīg garām. Dominix labāk ei papēti kam mīnusus salikt! Edited January 27, 2012 by Semorka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Tev ir uzradies domubiedrs, ar ko arī apsveicu! Apmainaties kontaktiem. Kas lai zin, varbūt tur kaut kas sanāk? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Gomar ar šādu muti tēvam pimpi sūkā? nu nez nez vai viņam patīk. bet shis bija vel stulbaaks posts par topika autora pirmo postu!!!! 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Teletuubij, tu varētu iespiest padusē somu un pist prom no foruma, kamēr vēl esi psihiski vesels. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Teletuubij, tu varētu iespiest padusē somu un pist prom no foruma, kamēr vēl esi psihiski vesels. bet tu vareetu iet nahuj :> 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 bet tu vareetu iet nahuj :> savāc savus morālos domubiedrus un soļo nahuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 savāc savus morālos domubiedrus un soļo nahuj! tu droshi vari pievienoties muusu pulkam, tadaa gadijumaa! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 tu droshi vari pievienoties muusu pulkam, tadaa gadijumaa! 7dienas sūkājienu tēvam jau uztaisīji? vai tas paliek vakaram, tb priekš romaņķikas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Kas par nahuj te notiek? Marš dirst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts