Jump to content
GIGN Forum

Telefonu Serviss


Friendly Cannibal
 Share

Recommended Posts

Biju vienā lētajā servisā, kurā viņi pat nespēja uztaisīt pilnvērtīgu diagnozi.. Tādēļ griežos pie jums, vai kāds nevarētu ieteikt pēc iespējas lētāku, bet taj pat laikā kvalitatīvu telefona servisu?

telefons: nokia n8

Negribējās taisīt vēlvienu topiku, tādēļ pajautāšu tepat. Vai ir iespējams nokārtot tiesības (baltās ir) pirms pilngadības un izņemt tās kad paliek 18?

Link to comment
Share on other sites

Divi normāli varianti 1) aizej uz LMT ēku, kas ir pie vefa un atstāj tur. Otrs ir tele2 serviss uz mūksalas ielas, netālu no riga plaza uz vantinieka pusi.

CSDD - ja nekļūdos, tad teoriju varēja nokārtot, bet braukšanu nevar

Link to comment
Share on other sites

Nedz teoriju, nedz braukšanas eksi pirms 18 likt nevarēja.

Pats iegrābos uz līdzīgu situāciju. Skolas eksi noliku 2 mēnešus pirms 18 un to nācās pārlikt, jo skolas eksis manā gadījumā bija derīgs tikai mēnesi, lai tiktu pielaists pie CSDD teorijas.

Bet savukārt pēc CSDD ekša teorijā ir laikam gada laiks, lai nokārtotu braukšanas eksāmenu. Abus eksāmenus arī vienā dienā kārtot nav iespējams, jo lai tiktu pielaists pie otra ir jānoliek pirmais.

Link to comment
Share on other sites

DominiX, kā tad nevar, ja tu noliec CSDD teoriju un tajā pašā dienā ir brīva mašīna, tad uzreiz var likt - man personīgi tā gadījās - izgāju no teorijas ekša un uzreiz liku braukšanu, jo tieši tajā laikā bija atcelts, un patrāpījas brīva beha. :)

Link to comment
Share on other sites

Es gan vairāk biju domājis tā, ka abus ekšus vienā dienā nevar nozīmēt pirmslaicīgi, ja nu vienīgi nav kāds pazīstams instruktors, kas ir ar mieru savu laiku tev ziedot. Tādas iespējas gadās visai reti, kur nu vēl braukšanai labvēlīgos apstākļos, pilsētā, kur eksāmenu mašīnas pat uz 2 nedēļām uz priekšu mēdz būt aizņemtas.

Link to comment
Share on other sites

Ha, tikko atcerējos kā es gāju uz CSDD braukšanas eksāmenu. Bija tāda lieta kā dzīvā rinda :D 'tikai' 5:30 bija jābūt Rīgā, Bauskas ielā un jāstāv rindā pie ieejas durvīm. 7:00 vērās vaļā automātiskās durvis un visi kā dzīvnieki metās iekšā, lai pirmie dabūtu numuriņu un varētu gaidīt, kad kāds no tiem, kas ir reāli pierakstījies uz braukšanu tajā dienā, neatnāktu uz eksāmenu. Pie tam bija DIVAS automātiskās durvis, tātad arī divas rindas. :D

Pēc divām neveiksmīgi tur nosēdētām dienām, sapratu, ka tās automātiskās durvis tajos septiņos nevis kāds atver, bet vienkārši ieslēdz. Tātad, lai tiktu pirmais iekšā, es ap septiņiem sāku kratīties gar durvju sensoriem, lai manas durvis avērtos pirmās - jau kādas 5 stundas vēlāk eksāmens bija nolikts. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...