maverick Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Varbūt jau redzēts bet man ļoti patiika Grābekļu horoskops AUNS Uzkāpis grābeklim, tā saniknosies, ka salauzīs to, bet laušanas procesā dabūs pa pieri ar grābekli vēl reizes piecas. VĒRSIS Kāps uz grābekļa tik ilgi, kamēr nesalauzīs. DVĪŅI Spēs izlemt, kurp doties tikai tad, kad būs uzkāpuši visiem grābekļiem. VĒZIS Tikai tas piespiedīs spert soli uz priekšu. LAUVA Stāstīs visiem, cik tas ir stilīgi un ieteiks visiem izdarīt tāpat. JAUNAVA Kāps uz grābekļa lēnām un metodiski; pārliecināta - ja uzkāps pareizi, tad nekas nenotiks. SVARI Ilgi šaubīsies, un, izdarot vienīgo pareizo izvēli, uzkāps vislielākajam grābeklim. SKORPIONS Ja vispār pamanīs, kas tas bija, tad diez vai par to aizdomāsies. STRĒLNIEKS Noteikti pacentīsies revanšēties un uzkāps vēlreiz. MEŽĀZIS Uzkāpis grābeklim, sapratīs, ka ir tam uzkāpis, bet diez vai tas kaut ko nozīmē. ŪDENSVĪRS Uzkāps tikai tam grābeklim, kas būs īpaši iepaticies. ZIVIS Visu mūžu vainos sevi par to; vienīgais mierinājums - pateicoties Zivīm, grābeklim neuzkāpa kāds cits. Iesūtīja: Anita S. Ņemts no: www.ass.lv, kopeets no ihack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 vienkarsi nav citu vardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Vismaz malacis, ielicis atsauci Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 izraadaas, ja es uzkaapshu graabeklim, tad iespeejams, ka es nemaz nepamaniishu kas tas bija, ja pamaniishu, tad diez vai par to aizdomaashos 1x savaa muuzaa laukos esmu meeginaajis, kad ar kapli, gan ar graabelki. nu tipa uzkaapt, lai kaats traapa pa galvu, nu, protams, nejau no visa speeka, taa maigi nekas paraak patiikams tas nebija, btw, redzeeju kaa filmaas to dara un pats iedomaajos, ka jaaizmeegina. bla, kur tie laiki... P.S. Anita S. rulleeee! ar rullee kladeem? nee, taapat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 man tas pats kas slowhandam, tik man grābekļi jau labu laiku līdz pierei nesniedzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 vislielākais grābeklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 (edited) SKORPIONS Ja vispār pamanīs, kas tas bija, tad diez vai par to aizdomāsies. pohujists- pajat Edited December 15, 2005 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 STRĒLNIEKS Noteikti pacentīsies revanšēties un uzkāps vēlreiz. Ir gadiijies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 MEŽĀZIS Uzkāpis grābeklim, sapratīs, ka ir tam uzkāpis, bet diez vai tas kaut ko nozīmē. true true :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 DVĪŅI Spēs izlemt, kurp doties tikai tad, kad būs uzkāpuši visiem grābekļiem. mu tik liels bremze es neesmu, un ari grabakli lidz pierei ipashi nesniedzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ta ka es esmu dzimis tiesi starp lauvam un veziem tad sanak ka es esmu: tikai tas piespiedīs spert soli uz priekšu+Stāstīšu visiem, cik tas ir stilīgi un ieteiks visiem izdarīt tāpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 AUNS Uzkāpis grābeklim, tā saniknosies, ka salauzīs to, bet laušanas procesā dabūs pa pieri ar grābekli vēl reizes piecas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ŪDENSVĪRS Uzkāps tikai tam grābeklim, kas būs īpaši iepaticies. Nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 SKORPIONS Ja vispār pamanīs, kas tas bija, tad diez vai par to aizdomāsies. kaut kas te nav! tas ir 200% lauvas raksturojums! (es neesmu lauva, bet gan skorpions ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 man visgarakie grabekli tik talu nesniedzas =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Varbūt jau redzēts bet man ļoti patiika Grābekļu horoskops AUNS Uzkāpis grābeklim, tā saniknosies, ka salauzīs to, bet laušanas procesā dabūs pa pieri ar grābekli vēl reizes piecas. VĒRSIS Kāps uz grābekļa tik ilgi, kamēr nesalauzīs. DVĪŅI Spēs izlemt, kurp doties tikai tad, kad būs uzkāpuši visiem grābekļiem. VĒZIS Tikai tas piespiedīs spert soli uz priekšu. LAUVA Stāstīs visiem, cik tas ir stilīgi un ieteiks visiem izdarīt tāpat. JAUNAVA Kāps uz grābekļa lēnām un metodiski; pārliecināta - ja uzkāps pareizi, tad nekas nenotiks. SVARI Ilgi šaubīsies, un, izdarot vienīgo pareizo izvēli, uzkāps vislielākajam grābeklim. SKORPIONS Ja vispār pamanīs, kas tas bija, tad diez vai par to aizdomāsies. STRĒLNIEKS Noteikti pacentīsies revanšēties un uzkāps vēlreiz. MEŽĀZIS Uzkāpis grābeklim, sapratīs, ka ir tam uzkāpis, bet diez vai tas kaut ko nozīmē. ŪDENSVĪRS Uzkāps tikai tam grābeklim, kas būs īpaši iepaticies. ZIVIS Visu mūžu vainos sevi par to; vienīgais mierinājums - pateicoties Zivīm, grābeklim neuzkāpa kāds cits. Iesūtīja: Anita S. Ņemts no: www.ass.lv, kopeets no ihack Nu jaa man par cik starp Aazhmezi un Viiruudeni tad sanaak ka uzkaapshu tam graabeklim kursh man vislabaak patiik bet tajaa pashaa laikaa neko nenoziimee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now