AntiDepresants Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Super rembo, tad jau laikam tev viņas vāverīte tikai patika Gan jau sievai nepatika ka tu sēdi un spaidi pogas! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 man draudzene jau 5 gadus ir un vairak ka 3 gadus dzivojam kopaa,un tik tagad domajam par preceshanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krip Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Nu ja godīgi tad baigā hujņa, nezinu vai tā vajag darīt, man liekas, ka pats arī sevi tikai pazemosi un nu runājot par to, kas ir krutāk būt automehāniķim vai augstskolas studentam, nu hz hz, kas kuram. Lai veicas sievas dēļās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Kur sievas bildes? 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 hahaha te vairāk nav ko teikt skumji 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Kur sievas bildes? krossčeko visus tās valerka draugus, kas ir čiksas un 21 gadīgas un iečeko, kuras ir no Rēzeknes un gan jau ka pārāk daudz beigās to čiksu nebūs. Rembo - gan jau tu vienā brīdī sapratīsi, ka nevis tas džeks ir lohs, bet tava sieva Viņu drīzāk vajadzētu uzslavēt, ka viņš ir iekāpis tajā pašā bedrē, kur tu Tik dziļām domām vēl pārāk jauns esi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 (edited) zzzz Edited February 27, 2015 by SuperRembo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Tas čalis nav no Viļānu/Rēzeknes apkaimes? Daudz kopīgo draugu uzrāda, ja Tev vajag kādu info, tad saki ( NOOOT! ) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Hm, a Tu neesi padomaajis, ka varbuut Tu vienkaarshi suukaa un vinja tagad ir laimiiga so you could just let go? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Hm, a Tu neesi padomaajis, ka varbuut Tu vienkaarshi suukaa un vinja tagad ir laimiiga so you could just let go? Kādā ziņā SR sūkā? tb ko un kā? Vienkārši ja izrādās, ka SR ir zilīts, tad nav brīnums, ka pameta viņu. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 (edited) zzzz Edited February 27, 2015 by SuperRembo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 eu tu tikai nemēģini pielādēt medību bisi un apšaut viņus, chill atriebīgais 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 (edited) Murgs. Ja tev ir veiksmīga kopdzīve un pie precēšanās par kaut ko tādu - Runājot par likumiem: Precoties bija nostādīts, ja krāpsi godīgi atzīsties skatīsimies vai šķirsimies draudzīgi, slēpšanas gadījuma ja tas pārsniegs 2 nedēļas dzīves tev vairs nebūs. pat domāt nedrīkstētu... Tiešām nesaprotu. Ja precās, tad precās. Precoties jau domās, kas būtu, ja krāptu... Edited November 16, 2011 by ep1dem1c 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Te apprecējās 2 bērni, ko tu gribi? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Tu varētu tā tīri netīšām nopludināt iepriekš pieminētās XXX bildes Nu sāc vismaz ar cenzūru uz sejas Cereza, Tu joko par to "tagad laimīga" ? Paskaties uz to mehu - kublis 4x4 ar kaut kādām daunisma iezīmēm sejā. Ohh, pagaidi, sanāk es aizstāvu SR ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Lai priecājas ka viņas XXX bildes vel neklejo internetā SR, man pret tevi šo gadu laikā tomēr ir radies respekts pret tevi, ko es nevarētu teikt par 2003-2005 Lai arī cik debīlas lietas tu šeit esi rakstijis, stāstijis. Pēdējo 4 gadu laikā man par tevi iespaids ir ļoti izmainijies, tomēr - apprecējies, bērns.. To ne katrs var izdarīt savos 18-19 gados. Bet, ja tu publicētu šādas bildes internetā, tad atgriestos savos 13 gados. Lai arī kāda maita tava draudzene/sieva ir. Nevajag ar šādu rīcību nolaisties tikpat zemu cik tava sieva/draudzene. Tā nebūtu pareiza rīcība tādam vīram kā esi tu. p.s. Mana pirmā un vienīgā saņēmtā warna šajā forumā ir no EDDa, par to ka nodirsu SR.(tālajā 2003) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ziedinj - a es neskatiijos uz to jauno dzheku, man iisti neinteresee Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 DA lol! Precēties, šķirties, jaunība - whatever. Experience is good + bērni arī ir forši. Un vēl ir forši krāpt un neteikt, nevis krāpt un uzreizu pateikt. Padomā pats (SR), vai tu gribētu, lai tava draudzene pačikinās ar kādu čalīti un pēc tam nečikinās un tev neko nesaka un viss ir čiki piki, vai arī atnāk mājās ar garu ģīmi un sāk kratīt sirdi (tas ir kā čurāt, tikai sirdsapziņas peļķē) un piečurā tavu sirdi?! Čalis tāds būdīgs. Deru, ka pretstats tev.. Un par bērnu arī neko nevar zināt - tev vajag ierakstīt sarunas telefona ar sievu (ex), lai nebūtu tā, ka pēc 3 mēnešiem šai apopeja ar to čali beidzas un tad viņā atmostās labsirdīgās māmiņas tēls. Un vispāŗ - tavs pienākums būtu sievai atgādināt pavadīt laiku ar sīko (btw - tas bija tavs sīkais vispāŗ?) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Šitā nav? Albumā ir sīkais - http://www.draugiem.lv/user/871565/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Viņa sievu sauc Ieva. Un vienīgā Ieva tā sievu zagļa draugos ir šī - http://www.draugiem.lv/user/4269548/. Ar kāzu bildēm gan līdzību īsti neredzu, bet nu hz, mož esmu kaut ko pamatīgi sajaucis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 (edited) zzzz Edited February 27, 2015 by SuperRembo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 (edited) the best revenge is living well, tas no senču pūra lādes pēc šāda statistikas/spam pieauguma viņi noteikti meklēs un atradīs šo topiku, tāpēc labāk dzēs savus postus,ja vien negribi pazaudēt viņu pavisam. +mīlas huiņas atrisināsi nevis ar filozofiju, bet ar citu veceni Edited November 17, 2011 by Radiators Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 neatradīs. muļķības. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 (edited) zzzz Edited February 27, 2015 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 (edited) Šādā veidā Tu centies spēlēt uz emocijām, tādā veidā gūstot viņas uzmanību, kas ir pretrunā ar Tevis tikko rakstīto. Es iekšēji esmu sieviete un zinu, ko runāju. Edited November 17, 2011 by Radiators 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now