Friendly Cannibal Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 tātad, esmu nodzīvojies pa angliju un laiks pārvākties atpakaļ uz tēvzemi. Lūk jautājums - kurš būtu visizdevīgākais un drošākais veids kā nogādāt manu dzelzi latvijā? (ieteicams ar monitoru) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Pa detaļām sapolsterē un bagāžas somā neder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Pa detaļām sapolsterē un bagāžas somā neder? diezgan maz vietas man tur koferī. vēl bez datora šis tas jāpaņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Uzmeklē labāk kas nodarbojas ar uk-lv pārvadājumiem, atvedīs tev to kasti ar moni par salīdzinoši lētu naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 hmm.. cik ļoti šiem uk-lv servisiem var uzticēties? skan jau kārdinoši.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Es vairāk domāju privātpersonas, kas paši vedā. tb tajos pašos draugos domubiedru grupā var dabūt pa pilno regulāros braucējus. domāju uzticēties var, jo brauc viņi vislaik. k-kādi dhl tev noplēsīs velvienu kompja vērtību Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 esmu izmantojis, līdz šim vis ir noklūvis lv -> uk un otrādi, nekas nav bijis plēsts vaļā, par normāla izmēra ceļojuma koferi, kas ir uzpūties no staffa kas ir saspiests iekšā ~20 angļu naudiņas paprasīja.. atmet pm, es uzmeklēšu tā keksa nr kas vizinās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted September 2, 2011 Author Report Share Posted September 2, 2011 esmu izmantojis, līdz šim vis ir noklūvis lv -> uk un otrādi, nekas nav bijis plēsts vaļā, par normāla izmēra ceļojuma koferi, kas ir uzpūties no staffa kas ir saspiests iekšā ~20 angļu naudiņas paprasīja.. atmet pm, es uzmeklēšu tā keksa nr kas vizinās.. atradu vienu cilvēku draugos. itkā viss sarunāts, rīt savāks no manis mantas. ja kautkas noies greizi, tad ņemšu vērā tavu piedāvājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 ja kaut kas noies greizi, tev vairs nebūs manto, ko pārvest ar Analgīna piedāvājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Šipoju ar šitiem uz uk; http://diamondts.lv/ . Visu saņēmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted September 3, 2011 Author Report Share Posted September 3, 2011 jeyna, tas bij domāts savādāk - ja nu persona neierodas un tieši tā arī notikās. wicked, milzīgs paldies par to weblapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Šipoju ar šitiem uz uk; http://diamondts.lv/ . Visu saņēmu. Šim var uzticēties. Vienmēr viss ir bijis čiki piki un bez neviena kasjaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now