Jump to content
GIGN Forum

1A Internetveikals


Spoksx
 Share

Recommended Posts

Kāds ir kautko pasūtijis šitajā i-veikalā? Un cik ilgā laikā piegādāja.

Es pasūtiju http://www.1a.lv/special/akcijas/asus_a53sv_portativais_dators/6192903/ , bet visulaiku viņi pārliek ienākšanas datumu noliktavā. Jau 2 nedēļas gaidu. Zvaniju, viņi neko nevar pateikt kā tikai pārlikt uz citu datumu. Tagad zvaniju, teica ka 16. būšot, bet kautkā neticas vairs. Ir vispār vērts gaidīt?

Link to comment
Share on other sites

Kaut kur pirms pusotra gada sūtīju portatīvo uz akciju. Pirmais atnāca ar nosvilušu videokarti, dabūju mainīt pret citu. Bet tā ar piegādi un pārējo viss bija ok.

Pff, kā var atnākt jauns dators ar jau nosvilušu videokarti?

Link to comment
Share on other sites

Man ar 1a arī sanāca černis pirms kāda pusgada... biju pasūtījis preci, bet pēc pāris dienām man pateica, ka viņa neesot noliktavā un būšot 2 nedēļas jāpagaida. Pēc 2 nedēļām pateica, ka krava mistiskā kārtā esot pazudusi un būs jāgaida vēl. Pēc mēneša man pateica, ka diemžēl manu pasūtīto lietu nevar dabūt un būs jāizvēlas cita lieta. Ā un lai atmaksātu naudu, būšot jāaizpilda iesniegums un vispār labāk, lai es vienkārši izvēlos citu lietu. Beigās paņēmu citu līdzīgu preci, ko man atveda nākamajā dienā. Kopš tās dienas man nez kāpēc uz mailu laiku pa laikam atnāk citu klientu pasūtījumi ar visiem telefona numuriem, piegādes adresēm un citiem privātiem datiem (t.i. līzinga kārtošanas dati). Es piemēram zinu, ka Tatjana, kas pasūtīja Acer eMachine portatīvo datoru, dzīvo parka ielā 22, kas ir Rēzeknē, bet pie pilsētas viņa ir norādījusi "Lauki".

Tomēr varu pateikt arī pozitīvus vārdus - akcijas preces vienmēr piegādā ātri un cena ir ļoti laba. Konkrēti tas attiecināms uz akcijas portatīvajiem - esmu tur paņēmis laikam 3 gabalus un esmu ļoti apmierināts.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Es tagad zinu ka no šitā i-veikala ja nebūs baigā vajadzīga nekad neko nepirkšu.

1kārt, neprofesionalitāte

2kārt, piegāde un noliktavu kavējas.

3kārt, kad aizsūtījām naudu vispār nedevu nekādu ziņu vai nauda atnāca un vai vispār izsūtīs, pašiem vislaik bija jāzvanās.

4kārt atsūtija nepareizu rēķinu.

EDIT: Un vismaz ceru ka rīt, kā viņu solija, to datoru piegādās man.

Edited by Spoksx
Link to comment
Share on other sites

Ja nav, vērsies PTAC.

Man riktīgi nepatīk tas, ka cilvēks ieraksta cs forumā un uzskata ka viss.

Tak ir pārkāptas patērētāja tiesības un lai būtu droši par to, ka cilvēki tā nedarīs atkal/uzlabosies pakalpojumu kvalitāte - ir jāvēršas attiecīgajās iestādēs. Tam tas PTAC ir domāts. Ja mēs tērējam savu naudu - mums ir visas tiesības, nevis tam, kas to naudu savāc.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...