Jump to content
GIGN Forum

enjoyz

Mirstīgais
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

enjoyz's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

-3

Reputation

  1. Visas azartspēles ir tendētas uz to, ka istabas veidotāji pelna uz to. Tas, ka kādam cilvēkam nereāli noveicas un viņš izceļ kādu palielu naudiņu - tas tikai liek tūkstorim citu cilvēku iet un savu naudu pazaudēt, un pārsvarā tie, kas zaudējuši savu naudu - tie to skaļi neskandinēs - skandinās tikai tie, kas vinējuši kaut ko vai vienkārši tēlo papas un apgalvo, ka ir laimējuši.
  2. Tak cik cilvēku tik viedokļu. Viens neiesaka pirkt HP, viens Acer, viens Asus, viens Dell - beigās nekas pāri nepaliek
  3. enjoyz

    1A Internetveikals

    Ja nav, vērsies PTAC. Man riktīgi nepatīk tas, ka cilvēks ieraksta cs forumā un uzskata ka viss. Tak ir pārkāptas patērētāja tiesības un lai būtu droši par to, ka cilvēki tā nedarīs atkal/uzlabosies pakalpojumu kvalitāte - ir jāvēršas attiecīgajās iestādēs. Tam tas PTAC ir domāts. Ja mēs tērējam savu naudu - mums ir visas tiesības, nevis tam, kas to naudu savāc.
  4. 5x5 ranked premade ir cits reitings nekā solo ranked, ja kas... Ja iet 5x5 premade, tad pretī nāk tieši tādi paši - un parasti tur nekādi salāti nav, jo visi grib uzvarēt.
  5. Zini, tev ir taisnība, es patiešām apdirsos. Es apskatījos tavu profilu, un sapratu ka čalis ar 0 ranked spēlēm mani māca te tu esi baigais vecis, pēc tava runas stila es domāju, ka tev solo 5x5 ir vismaz 1800 reitings (man jau pofig par to reitingu, es pat čempionus testēju rankedā, bet fakts kā tāds, ka čalis, kurš sistemātiski spēlē normal spēles, kuras ir paredzētas tikai un vienīgi, lai testētu čempionus, jaunus buildus utt, māca citus spēlēt un tēlo ūber papu - nu tas ir smieklīgi) Tu esi ļoti jauks un amizants cilvēks! Ja vēl nesauktu visus par dauņiem, nerakstītu "tu neko nesaproti" un "tu sūkā" komentārus, kad patiesībā vienīgais daunis, kas neko nesaprot un sūkā esi tu savos normal geimus, tad viss būtu superīgi.
  6. Tas ir nosacīti, jo ja nāk normālas komandas pretī, tad tu tiem carrijiem klāt netiec, turklāt visi jau parasti sataisa banshee vai ko tādu - līdz ar to tā magic penetration jēga izzūd pilnībā. Protams, var diskutēt utt - bet man personīgi patīk tādi labāk. It sevišķi ja ej vidū un dzen to līmeni - un tad lielā mērā vari iztašīt spēli neskatoties uz to ko pretinieks dara. Tāpat ja pretiniekam ir MR rūnas uz sealiem, tad praktiski sanāk kādus 5-10% bonusa dmg uztaisīt. " ej un iekeko top spēlētāju rūņu lapas, un apdirsies dauni." ja tev ģimenē ir normāli vienu otru saukt par dauni, tad neizplati savas ģiemenes pretīgās un nožēlojamās tradīcījas internetā. pretīgs deģenerāts tu esi.
  7. Vislabākais ir ap per lvl. Es savācu 85 ap/at lvl 18 - uztaisu deathcap = +1/3 = ~130 ap no rūnām vien. Tas, ka tev ir 20 magic penetration neko nemaina. Protams, atkarīgi kā kurš čempions, bet reāli ja tu ej vidū piemēram ar malzaharu, veigaru, vladimiru vai ko tādu - tad ap/per lvl ir labākā izvēle.
  8. enjoyz

    Pc Parametri !

    Vairogs, nokopē tos ciparus un aizsūti uz [email protected], paprasot cenu un tad pērc. Un būs labs kompis. P.S. Uz šitā kompja spēles ies rūkdamas uz max.
  9. enjoyz

    Pc Parametri !

    Pasaki summu, cik esi gatavs par jaunu datoru atdot un tad tev +- pateiks, kas sanāk par to. P.S. Ja Tev tik ļoti gribas 8gb ramu, nopērc 8gb ramu, pielīmē pie sienas un apbrīno viņu - būs tāda pati jēga kā nopērkot kompi ar Semptron proci un 8gb ramu
×
×
  • Create New...