Jump to content
GIGN Forum

Gign Burziņš 2011, Atsauksmes. Rakstam Kas Patika Un Nepatika.

^Ali^
 Share

Recommended Posts

DominiX said:

Video ir pieejams tikai tiem, kas pasākumā ir bijuši.

Aaaa un es nebiju ne? :D:D

1maja diena biju,vienkārši tāa ir ka nenaak apsveicināties tik savos bariņos tur klačojāt

biju ar igoruTINGERI,arush,red.line :D:D

DominiX said:

Ā, pēc siga nika laikam sveicinājies. Laikam kaut kas ataust atmiņā. deadline, redline, headline da fuck, kā jūs visus var atcerēties? :D

Nu jāa grūti :):D:D

vari pateikt kur video stav gribu ari askatiities ;):D:D

PM ja vari :)

FreeLancer said:

Izrādās Kapteinim ir vēlviens liels pluss, kuru pat nepiefiksēju pasākuma laikā .. Pēc pirmās nakts jautrības guļot, uzlikām pilnīgu ignore nūkem, kurš izrādās ir dziedājis arī mūsu teltī :D

Es uz vienu sekundi biju atvēris aci, secinot, ka viņš ar dzied pie mums teltī. betnu ignors bij pilnīgs. benčiks gan ignore nav uzlicis :D bet jā, Kapteinis ir vienk izcils.

• Like 1

IgorsTINGERE said:

Skatās acīs un dzer :xd3: :xd3: :xd3: :xd3: :xd3:

Tas laikam bija mans teksts :)

Atkal nenormāli norēcos, skatoties kā Tu koļīji Šēru :lol: Beigās tā arī nedabūji? :D

Filma bija nedaudz saraustīta un trūka pāris labas vietas, bet overall patika. Cepums veidotājiem :thumbsup:

Tas texsts bij baigi Labs,vāvereij skatās acīs un dzer :D dabūju uzpiest pauzi,vnk nevarēju apstāties smieties,līdz asarām :D :D :D :D :D :D

Šērai es laikam nepatiku,šī teica,ka nēesmu viņas gaumē :D :D

Jā viģiks labs un garš,bija intresanti skatīties.. Nē laikam!!!-Cik reizes viņa to pateica 2dienu laikā,liekas kādas 100 :D :D un galotnes vārdiem vsp nav.,bet bija labi :D :D +

cash^ said:

Tas laikam bija mans teksts :)

Atkal nenormāli norēcos, skatoties kā Tu koļīji Šēru :lol: Beigās tā arī nedabūji? :D

Filma bija nedaudz saraustīta un trūka pāris labas vietas, bet overall patika. Cepums veidotājiem :thumbsup:

tieši tāpat kā ar filmu dažiem dalībniekiem, kurus izdevās pavilkt uz normālu :troll:

Video interesants, ir bijusi jautraki video, bet sitam arii nav ne vainas :)

Es uz Nooke uzliku ignore, pie tam loti skaisti paradot, ko es par to visu domaaju :D

Kapeec tik maz no muusu telts celshanas tur tieshi action bija 30 min garumaa :pizdiblee:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...