Spoksx Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Sveiki gignieši kuriem esmu apnicis un kuriem neesmu apnicis. Tātad iegādājos ASUS A53SV Jautājums ir šāds: vai šim datoram vajag uzreiz mainīt termopastu vai nevajag? Un kāda ir atšķirība starp termopastu pa 1 Ls un pa 6 Ls? ilgāk kalpo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Es esmu iespējams atpalicis, bet kāda velna pēc jāmaina termopasta jaunam PC? Es tiešām nezinu nevienu iemeslu. Gribu kādu iemeslu dzirdēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted August 2, 2011 Author Report Share Posted August 2, 2011 Nū es ar nesaprotu, bet vienkārši man daži ir teikuši ka ir portatīvie kuriem ir uzlikta sūdīga pasta un ir jāmnaina uzreiz... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Nū es ar nesaprotu, bet vienkārši man daži ir teikuši ka ir portatīvie kuriem ir uzlikta sūdīga pasta un ir jāmnaina uzreiz... gar zemi 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobs Dolans Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Jaunam PC neko nevajaga mainīt. Jauns paliek jauns Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Nū es ar nesaprotu, bet vienkārši man daži ir teikuši ka ir portatīvie kuriem ir uzlikta sūdīga pasta un ir jāmnaina uzreiz... u made my day :DDDjaunam portatīvajam sūdīga pasta :DDDDDD ak Dievs ROFLMAOOMGLOLBLEDLMAO! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 u made my day :DDD jaunam portatīvajam sūdīga pasta :DDDDDD ak Dievs ROFLMAOOMGLOLBLEDLMAO! Ir bijuši gadījumi kad arī jauniem datoriem ir jāmaina termopasta, ja ir uzklāsts kaut kāds japāņu sūds, un tieši tādēļ viss karst, un pēc nomaiņas viss ir kārtībā. Maini tikai tad ja CPU Temperatūra ir augsta pat IDLE stāvoklī. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Manam jaunajam datoram ir ne tikai termopasta sūdīga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Nu es savu datoru smērēju ar Solidolu, strādā jau nedēļu normāli iesaku arī tev smerēt ar solidolu. Lēta un laba pasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Kada tagad temperatura lielaka, mazaka neka ar defaulto termopastu ? Un cik maksa sis brinums un kur dabut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 colgate ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Nu parasti normali ja to pastu pec 18meneshiem tikai nomaina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Nu es savu datoru smērēju ar Solidolu, strādā jau nedēļu normāli iesaku arī tev smerēt ar solidolu. Lēta un laba pasta. Tik pat labi vari smērēt ar putnu sūdiem vai dūņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Kada tagad temperatura lielaka, mazaka neka ar defaulto termopastu ? Un cik maksa sis brinums un kur dabut. Tu tak esi dabas brīnums. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 ja tu atrausi savu jauno portatīvo vaļā lai mainītu pastu papisīsi visu garantiju. labāk atstāj kā ir un, ja nodegs tad nes šiem un saki, ka bij brāķis. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted August 2, 2011 Author Report Share Posted August 2, 2011 ja tu atrausi savu jauno portatīvo vaļā lai mainītu pastu papisīsi visu garantiju. labāk atstāj kā ir un, ja nodegs tad nes šiem un saki, ka bij brāķis. Tā arī darīšu, vienkārši gribēju zināt vai tiešām ir jāmaina jaunam kompim pasta. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Kur ble vispar logika ir mainit JAUNAM datoram kaut ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Tu attaisīsi vaļā to portatīvo - garantija es aizies tālajās debesīs. [ Protams ja tev nav garantija uz detaļām.] Un ja tev temp normāla,tad kāda nafig jēgā tev viņu mainīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted August 3, 2011 Author Report Share Posted August 3, 2011 Es teicu ka sapratotu un viss, vienkārši boot forumā bija daži indivīdi kas rakstija ka ir daži firmas modeļi kuriem ir uzlikta slikta pasta vai par biezu vai par plānu un viņi dēļ tā karst. TL. lūdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 (edited) Pirmkārt, diezgan daudziem laptopiem ir sūdīga pasta, tizli uzklāta vai pat jau galīgi izkaltusi. No sākuma gan jāpaskatās temperatūra. Otrkārt, garantija pazūd tikai tad, ja ir noplēsta/sabojāta plombe (uzlīmes formā), atskrūvēt vaļā var mierīgi un pačekot vai nav plombes uz radiatora skrūvēm. Edited August 3, 2011 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 ir portatīvie, kam uz skrūvēm ir "līme" virsū. ja skrūvēts vaļa uzreiz var redzēt. kā arī garantijās rakstīts, ka tiklīdz tiek kautkas skrūvēts tā pazūd garantija. un parasti viņi to labi var noteikt. btw. kādas ir portatīvajiem normālas temperatūras? es savam tā skatos. HDD norm uz 40 vislaik turas. CPU ir 60, bet kad pa nopietanm geimingo tad iet 75-80. kautkā daudz liekas salīdzinot ar PC, kam CPU max bij 50... pieņemu, ka priekš portatīva tas vel normas robežās, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 ir portatīvie, kam uz skrūvēm ir "līme" virsū. ja skrūvēts vaļa uzreiz var redzēt. kā arī garantijās rakstīts, ka tiklīdz tiek kautkas skrūvēts tā pazūd garantija. un parasti viņi to labi var noteikt. btw. kādas ir portatīvajiem normālas temperatūras? es savam tā skatos. HDD norm uz 40 vislaik turas. CPU ir 60, bet kad pa nopietanm geimingo tad iet 75-80. kautkā daudz liekas salīdzinot ar PC, kam CPU max bij 50... pieņemu, ka priekš portatīva tas vel normas robežās, ne? max 85 tev nu gan jatira bus un pasta jabliez, visa diena pajiet lai iztiritu lapsi ar visam micro trubinam utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now