fuj1tsy Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Man der abi datumi, tā ka ļauju administrācijai izvēlēties pašai, kurā burziņš notiksies. Pats ieklikoju uz 12-14 , jo aldziņa kontā ieripo ap 10 datumu. Mēneša beigas neder, jākļūst par precētu vīru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Mēneša beigas neder, jākļūst par precētu vīru. opā, tad jau briest vēl viens tusiņš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 vispār jau, ja notiks manā pusē, tad uz kādu brīsniņu jau varu pieskriet. nu tātad tu pieskriesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 nobalsoju pa 12.-14., jo 5.-7. laizhos ar laivaam pa salacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 pohuj es piedzeeros un ssarunaju ar priekshnieci briiivu... pajaat,.... ;labak otrie datumi,jo tad toch dabuunu briivu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Varēsi ripot ar mani, vēl vrode doublet pieteicās kā braucējs. Ja Bamb1n0 nobalsoja par 12-14 un tiešām taisās braukt, tad arī viņš brauks ar mani. Tad pagaidām vēl viena vieta izīrējama manā divpajūgā virzienā no Liepājas uz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Count me in bitches Sogad nedrikst laist garaam ! Datums labak agrakais, bet otrs ari deres, jo atrak izlemsim kurs datums, jo lielakas iespejas ierasties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Visus tos faggotus, kuri būs nobalsojuši par datumu, bet neieradīsies vajadzētu ar sūdainiem mietiem sist. Nafig balsot par datumu, ja nav plānots ierasties. Komōn. Man tagad būtu jājūtas vainīgam par to, ka nobļāvos PLS PLS PLS 12-14. ? Balsošana ir TIKAI TIEM, KURI REĀLI PLĀNO IERASTIES. Pizģec kaut kāds. Nē, nu gan jau ir daži, kuri domā "Ja es nospiedīšu 5-7, tad ātrāk varēšu cumšotot uz macho sejas "gign sejas" topikā", bet iztiksim bez tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Visus tos faggotus, kuri būs nobalsojuši par datumu, bet neieradīsies vajadzētu ar sūdainiem mietiem sist. Nafig balsot par datumu, ja nav plānots ierasties. Komōn. Man tagad būtu jājūtas vainīgam par to, ka nobļāvos PLS PLS PLS 12-14. ? Balsošana ir TIKAI TIEM, KURI REĀLI PLĀNO IERASTIES. Pizģec kaut kāds. Nē, nu gan jau ir daži, kuri domā "Ja es nospiedīšu 5-7, tad ātrāk varēšu cumšotot uz macho sejas "gign sejas" topikā", bet iztiksim bez tā. pasākumā vajadzētu kādam ar anketu apstaigāt apkārt un atķeksēt, tos kuri bus balsojuši un nav ieradušies suspendu uz mēnesi par spamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 lol, nepamanīju, ka es arī biju nobalsojis, dzēsu savu balsi, šobrīd nav doma ierasties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 lol, nepamanīju, ka es arī biju nobalsojis, dzēsu savu balsi, šobrīd nav doma ierasties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 man īsti nedalec...kur tad tas notiks? aptuveni googlemaps punktu varētu iedot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 (edited) Par datumu nebalsoju, bet iespējams ieradīšos un centīšos nebūt tik kautrīgs šogad! Edited July 9, 2011 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 man īsti nedalec...kur tad tas notiks? aptuveni googlemaps punktu varētu iedot... ja es pareizi sapratu, tad aptuveni te: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=204589770407906283169.0004a7a0ce61dd91552ed Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 ņam. 200km ko ar autiņu braukt. negribat Dj_Erix vietiņā atkal? tā forša, tuva un visi zin kur atrodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 ņam. 200km ko ar autiņu braukt. negribat Dj_Erix vietiņā atkal? tā forša, tuva un visi zin kur atrodas cik nu kuram tuva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 anfisa beidz lasīt šo postu un brauc brauc arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 (edited) tad jau redzēs Edited July 9, 2011 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 tad jau redzēs mēs jau redzam, jau cik? 5-6 gadus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 nu ja neesi ievērojis, tad es pēdējos gadus tā kā nesekoju līdzi forumam un nezināju, kad kur kas notiek, pietam ir mainījušās vēl dažas citas lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 ņam. 200km ko ar autiņu braukt. negribat Dj_Erix vietiņā atkal? tā forša, tuva un visi zin kur atrodas rusty, tas "tuvu" no liepājas bija +/-750km kopā cik nu kuram tuva! +1 uun jā anfisa laiks ierasties uz balliti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 pietam ir mainījušās vēl dažas citas lietas Tev ir izaugušas krūtis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 like you've ever seen 'em Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Pie Dj Erika nekas nenotiks Vietas vairs nav + Ēriks ir UK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts