dasters Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Hey , ja kādam ir interese paspēlēt duo que padod ziņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 padodu ziņu. Man laikam tu neesi friendlistā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 (edited) Kāpēc nevar palaist EU West, Macintosh versiju? Met erroru. Damn. Help! Unspecified error occured. Please check the logs for more information. Edited June 10, 2013 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 (edited) Aši uzspiežat un dabūsiet cookie... Cepumi beidzās... Edited June 16, 2013 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 gambits smuki sanjemas... pedejas 2 speles vinu izpildijuma vnk lieliskas. Sk ari labi piesmeja fnatic.... Man pasam kaut kada rumble kriize. Tik debili teammates. 4 speles padirsis ar rumble ar lieliskiem score (9-0-19, 14-3-14 utt), jo komanda vnk nemak izmantot advantage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 lol par uzvaru man iedeva 28 lp, nākošo spēli zaudēju, atņēma 3 lp #swag #yolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 (edited) Tā bij kaut kāda retardo spēle. Apskataties, kas manā komandā. Ar šādu troļļošanu tika nospēlētas 62min un beigās bija tā - kuriem Nexus ātrāk nositīs minioni, nevis mēs, jo visi bijām dead. Edited June 29, 2013 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Varbūt kāds vēlas padalīties ar saviem statiem? http://www.lolking.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Go Gambit http://www.lolking.net/summoner/euw/19252301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 http://www.lolking.net/summoner/euw/28716800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Nebija gudri sacakaret savu MMR Ja es, kaa junglers, ar skarneru varu outfarmot un dabut augstaku lvl ka parejie, tad nu bliiin. Un taadi meesli notiek biezi del mana sacakaretaa MMR. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=bhrre5netztm8vixstf3.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Nebija gudri sacakaret savu MMR Ja es, kaa junglers, ar skarneru varu outfarmot un dabut augstaku lvl ka parejie, tad nu bliiin. Un taadi meesli notiek biezi del mana sacakaretaa MMR. http://www.bildites....ztm8vixstf3.jpg Nekad nesapratīšu kapēc, ja pērk acient golemu tiek pirkti merc... Loģiski, ka autfarmo, ja no tevis, kā junglera komandai nav jēga. Gan jau turēji leinus pēc tam, kad eve bija jau izdarījusi ganku. btw shurelia ir must buy skarneram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 (edited) Shyrelia ir so oldscool craps... ms runes un W pilnigi pietiek lai nokertu visu, ir tikai jamak. Es pa lielam nevienu leinu netureju pec ganka. Un izskatas ka stipri mazak komandas killos esmu piedalijies ka eve? Un vot merc uz skarnera ir MUST HAVE items ipasi tapec ka uz MR tiek iepirkts loti maz un loti veelu! Edited July 25, 2013 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Shyrelia ir so oldscool craps... ms runes un W pilnigi pietiek lai nokertu visu, ir tikai jamak. Es pa lielam nevienu leinu netureju pec ganka. Un izskatas ka stipri mazak komandas killos esmu piedalijies ka eve? Un vot merc uz skarnera ir MUST HAVE items ipasi tapec ka uz MR tiek iepirkts loti maz un loti veelu! Par pašu spēli nemaz nevaru komentēt, jo neesmu redzējis, bet es par buildu tikai varu dot tev draudzīgus padomus. Tu tur stipri pārmaksā par lietām, kas tev jau ir. Kamēr nav nonerfots runic bulwark tikmēr junglerim tas ir must buy. Kā arī ja merc pērc tieši resista dēļ, tad būtu izdvīgāk ņemt citu jungle itemu, jo gan merc gan acient golem ir tenacity, par kuru šajā gadījumā tu pārmaksā. Es ietektu tādu buildu - ninja tabi, acient golem, runic bulwark , shurelia. Visi itemi ir samērā lēti un efektīvāki gankojot. Pārējais builds ir atkarīgs no pretinieku teamcomp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 (edited) SHyrelias vot ir meesls par ko tu maksaa mana skatijuma. Nekad vins isti nav noderejis, un ar skarneru var tapat nogankot... pie tevis nosauktaa builda es nevaru but tanks un un aklrtigs cc, kam skarners ir vajadzigs. tavs builds der ja monada uzvar, bet ja iet lidzigi vai ir zaudetajos, ar to tu neko neizdarisi. tavu nosaukto buildi esmu redzejis ka pro speletaji iamnnto un censas kaut ko izdarit, un nekas neizdodas jo skarneru vnk noslauka acumirklii! Man ar skarneru s2 bija daudz spelju un tagad ari ir jau... Es nu tiesam zinu ka shyrelias vinjam nevajag. Un bulwark ir jaskatas kas buvee. Biezi vien tops vai supps to dara. Edited July 25, 2013 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 SHyrelias vot ir meesls par ko tu maksaa mana skatijuma. Nekad vins isti nav noderejis, un ar skarneru var tapat nogankot... pie tevis nosauktaa builda es nevaru but tanks un un aklrtigs cc, kam skarners ir vajadzigs. tavs builds der ja monada uzvar, bet ja iet lidzigi vai ir zaudetajos, ar to tu neko neizdarisi. tavu nosaukto buildi esmu redzejis ka pro speletaji iamnnto un censas kaut ko izdarit, un nekas neizdodas jo skarneru vnk noslauka acumirklii! Man ar skarneru s2 bija daudz spelju un tagad ari ir jau... Es nu tiesam zinu ka shyrelias vinjam nevajag. Un bulwark ir jaskatas kas buvee. Biezi vien tops vai supps to dara. Ieteiktu izstudēt iztemus kurus pērc, jo dēļ savas nezināšanas oponē par lietām, kuras līdz galam nezini. Par tavu viedokli par to, ka builds der tikai tad, ja vinnē nepiekrītu, jo, pirmkārt, ar manis nosauktajiem itemiem kopā ar rūnām masterijiem skarner ir deizgan tancīgs, otrkārt manis piedāvātais builds ir lētāks un vieglāk buildojams, jo sastāv no vairāk maziem itemiem, tāpēc tu jebkuru savu izveidoto mazo priekšrocību goldā varēsi uzreiz izmantot, nevis gaidīt, piemēram, giants belt, kas ir krietns investējums un tas nozīmē, ka ilgi neesi bijis iepirkties, kas var nelāgā brīdi atspēlēties, treškārt skaneram viens no nepieciešamākajiem statiem ir cdr, kas iet roku rokā ar mana regen, ko piedāvā shurelia. Es nesaku, ka tavs builds ir slikts vai nepareizs. Nu savā ziņā manā skatījumā tas ir nepareizs, bet es jau tikai tev dodu draudzīgu padomu, tas jau ir tavā ziņā vai to izmantot vai nē. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Tu vispar apts spelee skarneru? Esmu pietiekosi atspelejies un mana regen vinju nu ne drusku nevajag. Man nekad nav bijusas mana problemas, pietiek ar pirmo blue and gl! Cdr? Nu kam tas vajadzigs? Q cd ir pietiekosi mazs jau taa, lai no tevis netiktu prom. Vienigais kas ir nepieciesams ir MS ruunas un viss. Man ar skarner ir +200 rankeds nospeleti, esmu visu testejis, S2 sakuma bija baigi ok tevis ieteiktais buidls, S2 beigas es pat saku buveet trinity un taisit briinumus, bet tas vairs neder tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naidnieksGLV Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Čau. (nevarēju dabū paroli atpakaļ >.>) Gribēju atgādināt, ka ja nu kāds vēl nav dzirdējis- līdz sestdienas vakaram - 27.07.2013 vēl ir iespējams reģistrēties Gamez.lv kārtējā 5v5 turnīrā. Serveris- EUNE Karte- SR Komanda- 5 cilvēki, var būt arī trīs subi. Komandu reģistrācija- http://www.gamez.lv/index.php?/topic/152-western-digital-5vs5-cup-2-regpage/ Aktuālākā informācija - %20trakais_mangusts:%20http://www.gamez.lv/index.php?/topic/39-5vs5-cup-noikums-update-200213/"]http://[0:01:12] trakais_mangusts: http://www.gamez.lv/index.php?/topic/39-5vs5-cup-noikums-update-200213/. Updeitus rakstīsim arī šeit un draugu LoLa domubiedru grupā. Ja kādi papildus jautājumi, vaicāt tepatās. Pats būšu uz upes, bet gan jau kāds no stafa te ienāks. Ja nu nē, var pajautāt arī forumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Lietuvieši pasaules finalturnīrā - WOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Bet tikuši līdz wildcardam samērā negodīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Kāpēc samērā negodīgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Izdīca riotiem iespēju piedalīties turnīrā no CIS, jeb krievu servera, jo uz nrdica sūkāja desas un nevarēja izlīst caur Copenhagen wolves and shit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 un? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 (edited) un? Nav sportiski... Imho Edited August 24, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 eh. clg netiek uz pasauli . bēdīga diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now