Jump to content
GIGN Forum

League Of Legends


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

man ļoti reti ir quatro kili.laikam vienreiz tikai ir zanācis cinco kills, bet tres toties ir diezgan bieži. :)

anyways, šodien ar mvir'u spēlējām duo q, tas bija smieklīgi. nedžunglo jau viņš slikti, bet baigos sūdus ik pa brīdi uztaisa.

(nevajag full hp shyvanu zem ulta vilkt barā, tas palīdz pretiniekiem, ja visi ir tepat) :)

ā, un tryndu zem ulta pie enemy turreta arī neesot gudri fightot.

Link to comment
Share on other sites

beidzot esmu izlidzinajies! zaudejumu bija par 15 vairak ka uzvaru, pateicoties forsajiem teammates... kops saku spelet solotop, nu jau esmu izlidzinajis un ir 60:60... principa 3:1 attieciba tagad iet... ari elo 1100 jau uzaudzis, ta ka atkopjos, jo njemot ko to ko piespelee, nekadigi navareju pavilkt.

Pedejo spelju rez, kaut gan ari pirmit bija ok :)

fmx9268flk3aybk6nynd.jpg

Link to comment
Share on other sites

Episks kapteinis šodien bija. Banus neatceros, bet ienaidniekam bija kassa, shaco, morde, graves un sona. Tā mūs jau sen neizārdīja. Kaut es izpisu kassu vidū, nogankoju top un bot ar ziggsu, tomēr galo galā papisām jo viss tīms sūkāja kā taizemiešu mauka...

Link to comment
Share on other sites

tiko bij gadsimta spēle ar riven. reāli džungļos gāju. nosprāgu uzreiz pie sarkanā, jo šis pēkšņi pie 50%hp aizgāja prom. ok. tad pēc brītiņa nosprāgstu pie wilkiem un esmu 4 lvlus aiz solo leiniem. tikmēr tīms ar pamiris. score 6 pret 24 mēs zaudējam. :D

beigās tā sākām vilkt ārā, jēbal :) 55:40 ja nemaldos. vienkārši bam - tik smuki gāja visiem. nekad nebiju domājis ka no tādiem mīnusiem iespējama uzvara...un galvenais, ka šie nebij torļī. vislaik kopā turējās utt.

Link to comment
Share on other sites

mana veiksmes serija beidzas, atkal sakas lohu serija. nu bez komentiem. 6-0 man topa un es reali outfarming signed. pa to laiku mana komanda sasniedz 17-2 un ticiet vai ne, zaudee... nu wtf... ka tas iespejams?

pedejaa spele- calis panem malza un saka ka ies top, tad nu apskaidrojam ka malza topa neiet, tad nu lai iet mid. protams smagi zaude mid. a vinjs bija premade tad, ar otru calis. calis ka supportu njem garen un censas ari spelet ka supports, protams rezultats 0. es kaut ka vel topa velku pret sion, bet tapat mus samalj miltos.

pedeja laika man topa pat nevajag gankus, tieku tik smuki gala, tikai zel ka komanda visur citur neturas vispar!

Link to comment
Share on other sites

Rekur tev tip of the day, MVIR.

Ja dabū divus killus savā lane, nekad, nekad, NEKAD nepaliec savā lane fārmot un sist savu lane enemy, bet ej uz citiem lane palīgā saviem komandas biedriem. Tev no 2iem killiem ir liels advantage un būs viegli nogankot pretinieku.

p.s. - šis tips neattiecas uz bot lane.

Link to comment
Share on other sites

man pilnīgi kož tādu murgu klausoties. Kāpēc malz neiet topā? Nav jau viņš slikts, it īpaši, ja ir tanky jungleris. Ar swainu un kennenu arī var labi topot. Ar gandrīz visiem ap var iet topā, jāskatās tikai uz situāciju.

Metagames ir plašāks par defaulto ap mid, ad bruiser top, ad + sup bot un jungle.

Link to comment
Share on other sites

Tev mugurā kaut kas kož, jo tu sviestu runā.

Malz ir 0 hard CC un 0 escape mehānismu. Visi bruiseri/tanky AP/assasini, kas iet top, ņems Malzaharu dirsā, jo varēs tam uzlēkt virsu, iepist free dmg un atkāpties brušā.

Un ar lielāko daļu AP carryiem tieši nevar iet top. Protams ir tādi ar kuriem to var darīt (Kennen, Swain, Rumble, Vlad, Ryze, moš pat Morgana), bet nejau visiem un it īpaši ne ar Malzahar.

Link to comment
Share on other sites

Nu nav runa par to, malza vnk bija auns. Pret signet vins nenospeletu, un kur nu pret Lux, kura atri vien signed nomainija, jo es saku bliezt. Malzam ir loti maz champu pret ko vins topa turetos. Esmu ar gp pret malzu topa spelejis, spele uz vieniem vartiem, tik spej critot vinu.

Link to comment
Share on other sites

:lol:

labi metas speciālist, labi. tu padomā kārtīgi, moš kaut kur citur arī esi pārrakstījies.

parādi man video ar online/offline turnīra vai scrima spēli, kur Malz bija top lane (pat kaut vai zaudēja, bet, lai viņš tur ir), tad arī uztveršu tevi nopietni. :) bet līdz tam, tu būsi šī topika jokdaris un visu tevis sacītos uztveršu kā šutku. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...