FBI.Informant Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Šodien tik piereģistrējos, redzēs kā būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Tagad ir beta klients kaut kāds... surrenderat20 rakstīja par to, ka bija OFICCIAL paziņojums par to. Bet kad biju pie senčiem ciemos es vienkārši uzpisu BootCamp un kapāju LoLu bez problēmām... Kaut kādu novilku un izskatās, ka būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Laabs, kads nopizdijis man acc, un es pat nezinu kaa. Un there comes my elo. SKatos jau vienu speli ir nospelejis un smagi padirsis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 2, 2013 Author Report Share Posted February 2, 2013 2013. gads nes jaunas atmazkas par elo zaudējumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 2013. gads nes jaunas atmazkas par elo zaudējumiem. Unranked teorētiķis kaut ko pasaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 (edited) vovo, pats kkāds unraknked noobs, kuram pēdējā spēle pirms pieciem gadiem, un vēl te kaut ko dirš.Ienāktu līgā, uzreiz tiktu izownerots un izreidžots. Smerdelis. Edited February 2, 2013 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 vovo, pats kkāds unraknked noobs, kuram pēdējā spēle pirms pieciem gadiem, un vēl te kaut ko dirš.Ienāktu līgā, uzreiz tiktu izownerots un izreidžots. Smerdelis. Tavs sarkasms ir tik labs, ka vairs nav sarkasms Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 (edited) es to nopietni, viņš ujobaks nodevējs. Edited February 2, 2013 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 kas notiek ar EUW serveri? jau otro dienu chaos and corruption. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 kas notiek ar EUW serveri? jau otro dienu chaos and corruption. Tu domā crashus un disconektus, vai to, kas darās rankedos? Abos gadījumos cilvēku pieplūdums sakarā ar jauno ranked sistēmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 nu vispār es domāju "wtf login time over 9000" - un jau otro dienu. saprotams, ka reizēm gadās kaudze ar cilvēkiem, bet nu šitas ir kaut kāds bezpreģels Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) mes ar sievu ari ea-east šad tad uzraujam x] neesam vel līdz 30 tikusi, bet ganjau tiksim nu var mus ari pievienot friendlistiem pwnlikeninja(es 16lvl) DarkDevilz(sieva 10lvl) pedejas dienas smuki ownojam teemo + twich teemo + Vi Master Ji + twich es ar teemo smuki ardos, un abi smukus team combackus taisam Edited February 5, 2013 by TomassN Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) nu vispār es domāju "wtf login time over 9000" - un jau otro dienu. saprotams, ka reizēm gadās kaudze ar cilvēkiem, bet nu šitas ir kaut kāds bezpreģels pajāt uz que taimiem. we want new client. tas sūds ir palicis tik bagains un lēns, ka vairs logoties iekšā pat negribās. Klients ir vienīgā lieta, kas vispār nav mainījusies šajā spēlē kopš s1 sākuma. Un jaunu klientu tiešām nav tik grūti uzkodēt. P.S. outlawz, since when tu westā spēlē? un kāds niks? Edited February 5, 2013 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 ai nu man bija viens akkaunts kuram transfer bija par brīvu, tā ka padomāju - lai ir 2 akk 2 dažādos reģionos niks westā tas pats vecais SirWhat, eastā SirWithHat Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 (edited) pareizi, aizsūtiju tev abos reģionos invaitu. Eastā arī samērā drīz būs 30. Niks ChauliftGG Edited February 6, 2013 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3at1vE Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Kādam nav nevajadzīgs EUNE acc, kurš ir tuvu 30 vai jau 30lvl? Man vienu iedeva, bet dabūju banu, kad turnīros sāku spēlēt. Jo uzrāva, ka nav mans, jo reģistrējos turnīram ar savu vārdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Man vienu iedeva, bet dabūju banu, kad turnīros sāku spēlēt. Jo uzrāva, ka nav mans, jo reģistrējos turnīram ar savu vārdu. Tu tikko pateici episkāko bullšitu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3at1vE Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Tu tikko pateici episkāko bullšitu Nope, tas accounts jau bija esl reģistrēts, un es to vēlreiz izdarīju, un kontaktējas šīs lielās kompānijas savā starpā. Tas ir tā pat, kas notiek ar progeimeriem, kad viņi kāda drauga vietā spēlē turnīros, ka tiek banoti uz pailgiem laikiem no piedalīšanās turnīros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Nope, tas accounts jau bija esl reģistrēts, un es to vēlreiz izdarīju, un kontaktējas šīs lielās kompānijas savā starpā. Tas ir tā pat, kas notiek ar progeimeriem, kad viņi kāda drauga vietā spēlē turnīros, ka tiek banoti uz pailgiem laikiem no piedalīšanās turnīros. Stupidity is strong in this one. ESL nevar nobanot par to, kads izmanto accountu otreiz, ja vien tas nenotiek ESL Major Series, lidz kuriem tu diez vai biji ticis. Ta ka tevi nobanoja par kaut kadu citu bullshitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 (edited) Stupidity is strong in this one. ESL nevar nobanot par to, kads izmanto accountu otreiz, ja vien tas nenotiek ESL Major Series, lidz kuriem tu diez vai biji ticis. Ta ka tevi nobanoja par kaut kadu citu bullshitu. Isteniba vini bano ja tu spele ar citu niku nevis tadu ar kuru esi pieregistrets esl lapa vai cita komanda ( dazhreiz dod soda punktus ) , tas pats ka vini dod soda punktus par to ka profils nav aizpildits neatkariba no ta kas par turniru. Edited February 10, 2013 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Isteniba vini bano ja tu spele ar citu niku nevis tadu ar kuru esi pieregistrets esl lapa vai cita komanda ( dazhreiz dod soda punktus ) , tas pats ka vini dod soda punktus par to ka profils nav aizpildits neatkariba no ta kas par turniru. Es zinu par ko bano esl, pats tur adminēju savā laikā. Bet LoLa accountu nobanot nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Man zb, es uzrakstiju sudzibu apr savu nozagto account, iedevu vislabako info akdu avr iedot lai atgutu account un jau 5 dienas man neatbild. Nu wtf? Kas spelee east, es tur nesen uztaisiju acc un avretu duo ar kadu... m,an tik lvl 6! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Man zb, es uzrakstiju sudzibu apr savu nozagto account, iedevu vislabako info akdu avr iedot lai atgutu account un jau 5 dienas man neatbild. Nu wtf? Kas spelee east, es tur nesen uztaisiju acc un avretu duo ar kadu... m,an tik lvl 6! Boosto 30 ar xp un ip boostiem un pēc trim nedēļām rjam duoq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 (edited) Maukuri , elitepvp noperc kaut kadu acc pa pieciti un miers. Supports parasti atbild nedeljas laika , ja negribi gaidit zvani uz offisu tad izskatis uzreiz. Edited February 10, 2013 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 nu negribas iegrust neko tur, un ari ne pirkt jaunu acc... man ir pilna infa, veco es dabusu atpakal un pietam ir jau nedaudz info uz personu kas nocelu, izradas tepat vietejais letinjs, ta ka nebus problema, bet lidz tam vnk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now