rusty Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 bro, u mad? vairs nē uzreiz iegāju ranked un uzvarēju 8:0:16 score man Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 tikai viens jautājums. Vai reģistrētais vispār rubī spēlēt kaut ko citu kā gp? Nezinu par GP precīzi un MVIR, bet cik te visi pēdējā laikā West ir cilvēki saradušies un spēlējuši, daudzi no raudātājiem pat basic lietas par spēli nezina. Lido iekšā 1v4 un saka, ka gribēja pokot ar Lee Sinu, laigan neviena nebija apkārt pie kura shieldoties atpakaļ. Pērk CD botas uz GP un saka, ka nav lasījis citas, ko dara citas botas tāpēc pērk tās, kuras rekomendētas. Taisa pirmo itemu Phantom Dancer uz Ashes apvienojumā ar trešajām botām. Tur wardus inventorijā pirmās 10 minūtes kā Soraka, bet neliek viņus ārā, laigan nabaga mersijs vismaz 5 reizes atkārto, ka bot lane vision nav nekāda. Un tā tālāk. Vairāk neesmu pārsteigts, kāpēc visiem tik ļoti komandas sūkā, ka vajag pieraudāt visu topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Haha, vakardienas drunk gameing session. Vakar kad beidzaam, es gaaju urgort, eve un twisted fate jungling, ja pareizi atceros. Pat jungle creep laikus nerakstiju un negaju counter jungling un failoju hard, but what ever normal games un ranked ir pavisam savadaak, jo reali nevar counterot un janem uz dullo. Ar vayne vispaar trololol, slideshows. Jap, failoju, bet man bija jautri klausities jusu rage xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 Ņemot vērā, ka es reti reidžoju un vakar tas pavisam noteikti nenotika, tad neesmu drošs, ko domā ar "jūsu". Un ir labi apzināties, ka vēlviens muļķis nav jācarryo, jo tikko skaidri un gaiši pateici, ka tev ir uzdirst par saviem komandas biedriem. Itsevišķi, ja tie ir GIGNieši. Itkā jau laikam vajadzēja klausīt pārējos un tevi nemaz neaicināt, bet tagad vismaz skaidri ir zināms, kas ir kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 esmu sakatries ar diviem buildiem pēdējā laikā, kas kautcik ir strādājuši. ko jūs domājat pa šiem : vayne ar warmogs kā pirmo itemu un thornmail. beigās viņa paķēra phantom un bt un smagi ownoja (pretinieki bij diezgan smagi ad čempji. otrs bij morde ar ad build, kas ar diezgan ok darbojās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Parprati. Es normal games uzskatu forfun (neskaitaas draft mod normal) kuras var uzspeleet ar friendiem, bija neveiksme, kad prasiju, kamer biju fun kondicijaa. Manaa rankoto speelu statistika, nekad neredzeesi sliktus rezultaatus. Nu, zaudeejaam, bet man bija fun. "klausīt pārējos un tevi nemaz neaicināt" jaa, wow, deeel taa, vairs neaicinasiet, o bozhe, del divaam speleem norakstiits. Gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 Jap, failoju, bet man bija jautri klausities jusu rage xD Dēļ šī tu esi norakstīts. Un man ir, ja godīgi, uzdirst, kāda ir tava rankotu spēļu statistika vai skills. Man vienkārši tas neinteresē. Kas mani interesē ir spēlēt ar cilvēkiem, kuri grib uzvarēt spēles, nevis taisīt huiņu un čutne speciāli papist. Es saprotu, ka var taisīt troll buildus, darīt troll lietas, bet tad, kad to dara visi un visiem ir fans, nevis tagad viens lohs izdomā piedzerties un troļļot komandu, kas viņu ir uzaicinājuši. Ja tev tas liekas normāli, tad piedod, bet tu esi auns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 (edited) laist lee sin q par 60 grādiem garām 9 no 10 reizēm for sure ir "sūdīgi spēlēju, jo troļļoju". Un jā, es neatminos sevi reidžojam vakar, vispār, lai gan es nenoliegšu, ka to daru nereti, bet ne vakar, lol. P.S. ja tu tiešām "labi" spēlētu rankedos, tad tev nebūtu 49% win/loose rate. un nevajag te dirst par team meitiem, ja no teju 600 ranked spēlēm tu nevari izcarrijot savu teamu un dabūt pienācīgu elo tad tu nespēlē tik labi kā domā, piedod. Edited February 18, 2012 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 (edited) pox, ka normal games, normaali tashiiju ar rumbli, nebiiju speelejis ar vinju kaut kaadus 4meeneshus. Maneeja komanda taa safiidoja saakuma, es knapi nah iztashiju Edited February 22, 2012 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Ka jau teicu, biju uz labu laicinu pazudis. Nu esmu atpakalj. Bullet, man liekas westa es pat isti ar gp neesmu spelejis, kad kopaa ar gigniesiem, es speleju pa lielam ko man atstaj, iznemot mid. Vienmer esmu teicis ka maacos un labprat uzklausu ieteikumu ko man vajadzeja darit/pirkt un kapec, nevis ka kads blauj kada huja pec tu dariji sito vai pirki to. Vakara varetu uzspelet, drusku jaatjedzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 ranked neviens nemauc? vajag duo ik pa laiku uz 1.2k elo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 ranked neviens nemauc? vajag duo ik pa laiku uz 1.2k elo. Kad nav ko dariit, un redzi mani online ieksh Eu, tad uzkraksti un maucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Kad nav ko dariit, un redzi mani online ieksh Eu, tad uzkraksti un maucam. Tev 25 lvl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 ngear, davai nāc uz west, amniijs teica, ka grib ar tevi spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 es jau esmu west'a.... ChokeReap Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Esmu eastā veci. Man ir 30 jau sen, un lēnāk sāku iespēlēties iekš Rankediem, bet nu ja esi westā, nevaru palīdzēt p.s kāda šķirta īsti kurā esi. Wests baigi atšķiras no Eu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 kad tiec virs 1,8k tad riktīgi, bet par low elo/normal nemācēšu pateikt. Maukuris, kaut ko teica, ka arī atšķirās līmenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 uz euw nespele tik daudz krievi kuri trollo un uz EUW lielaka dalja top teamu spele , ka ari vnk cilveki kuri scrimmo. EUNE ir vairak ka publiskais serveris , bet limenis ne ipashi atshkiras ( at low elo ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 pro speeletaajiem dazhreiz arii nervi netur -> http://i.imgur.com/GIMhM.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 pro speeletaajiem dazhreiz arii nervi netur -> http://i.imgur.com/GIMhM.jpg Uzskatu ka vinjam jaspele vel augstaka team'a neka SK , jo vinsh reali rubi ka psihs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 nav jau nekādu top teamu, kuriem būtu jaaizstāj tagadējie ap midi. SK mid un bot lane ir ok, tik solotops un jungle ir... kā es uzskatu ne tik labi kā mid/bot. Un sk turnīros spēlē diezgan labi parasti, viņi vnk vēl nav uzvarējuši nevienu, bet parasti tiek līdz pusfināliem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Nu itkaa runa negaaja par vinju komandu un ka vinsh spele.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) Kaut kāds vāks, es šitā ar Annie pownoju, a papisām tāpatās, it kā vispār tīms bija ok Principār morgana par daudz safīdoja, visādi citādi viss bija kedā. Edited February 29, 2012 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 rylais vietaa vareeja nopirkt archangel staff.. -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 kurā datumā fiora iznāk europā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now