+Demetrius Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Super, galīgi ticams variants. Top rating 1532. Par katru zaudēto spēli tur 100 atņem? Super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icecream Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 (edited) Es shodien esmu nonacis atakal tā sauktajā "elo ellē" :@ biju jau gandriz ticis arā bet........ Edited February 10, 2012 by Icecream Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 biju jau gandriz ticis arā bet........ Ko tu uzskati par "tikt ārā?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 elo ell beidzas, kad esi pāri 1800 tiki tik augstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 Patīk, ka neesošai lietai tiek jau pielīdzinātas noteiktas robežas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icecream Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Ko tu uzskati par "tikt ārā?" nu es domaju, ka tas ir tad kad katrā spele nau kāds idiots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 nu ja vislaik iet solo que tad ir diezgan mazākas iespējas tikt elitē salīdzinot kad spēlē trijatā vai pat divatā. un iestrēgt uz tiem punktiem ir ļoti vienkārši. man tagat ar normāls losing streaks sākas, tapēc esmu atmetis ranked uz kādu laiku. normal geimos ar - 6 uzvaras pēc kārtas, kam seko uzreiz 6 zaudes. kr4 stāvu uz vietas. kad vispār sāksies 3 sezona, kad elo atkal resetos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 Solo queue trijatā? nu es domaju, ka tas ir tad kad katrā spele nau kāds idiots. Pretinieku komandā gan nekad nav idiotu, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icecream Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Solo queue trijatā? Pretinieku komandā gan nekad nav idiotu, ne? Nu ir jau ari pretiniekiem, citreiz ir tā ka vinneju kadas 10 no 12 spele m bet pec tam bus uzreiz zaudejumu lērums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 Tu saproti ja, ka ir lielāka iespējamība, ka pretiniekos ir šie "dauņi", nevis tavā, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Šonakt - 5 spēles ar 1600 acc... 2 normālas - pretinieki ok, mms okk, vienu zaudējām, vienu vinnējām. Bet tas zaudējums nelikās tik traģisks jo spēle bija patiešām laba. 3 - 2 līveri mūsu komandā 4 - 1 fīderis ienaidniekiem kurša gāja 0-25 ar tariku un rašoja mūs nonstopā 5 - ienaidnieks truls kā zābaks... Secinājumi - Idiotu pietiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 (edited) PICK TRYNDA! MAKE 10-0... Team looses... WTF? [media='http://www.youtube.com/watch?v=Ux7VoacYEr4'>[/media] Edited February 11, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 aii nu tas vnk taa ir iedalits! ir akd ok teammates un ir kad posms ar idiotiem! nu no ta laikam nav iespejams izvairities! tikko izsecinaju ka esmu aizmirsis ka ar rumble spelet... pieradis pie citiem solotop champiem (galvenokart ad), un ar ap vispar nespeu paspelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Kāds varbūt var iemest to topiku vai lapu kur bija pastāstīts kā riotam aizsūtot vēstuli var apmainīt čempionus/skinus pret IP/RP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 Taisi supportam vēstuli, ka gribi apmainīt championu vai skinu pret RP. Viņi ļauj 3 lietas tā apmainīt, tāpēc izdomā labi, kuras vēlies. Nekas tur baigs nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 (edited) Es atkal liiks... Calis redz ka kassadins ir mid, sis panem pretii FIzz... sakums vinam jau 0-3... Es diezgan veiksmigi apnicinu Nasus top. Dirsu fizzam jo vins censas pushot... Sis tik gudri saka ka fizz tak late game champ un vel viss tik prieksa, tas nekas ka visiem ap 60cs a vinam 12, bet vins tak izvilks Protams talak jau saprotat kas notiek, ka calis iet kauja, ta 2-3 sec un beigts un komanda vnk zaud delj mulkja... P.S. Mes ar boring atkalajm jaunu veidu ka nespelet ja izvelas tizlus champs... Abi panemam Sona un Soraka un kads noteikti leave (sorry fro troll, alko dara savu) P.S.S. -Tēt, kāda atšķirība starp vīrieti un sievieti? -Skaties, man kājai 44. izmērs, bet mammai 36. Lūk, starp kājām arī ir tā atšķirība Edited February 11, 2012 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 (edited) AD SORAKA!!!! Edited February 11, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Viss sakas ar to ka es panemu gp solotop un velak ari garens taisas solotop. Nu tad nu sakas brinumi. Garens pa visu karti vazajas. Katarina vnk pacentas midaa pret Akali un talak jau viss aizgaja loti smuki. Bet pats galvenais ir tas ka enemy teama nevienam nebija virs 50 uzvaram, a musu komandaa uj ku pieredzejusi calji. Iedomajoties vien ka vinam 445 ranked wins, un tads idiots, gan jau zaudejumu 2x vairak, un tapat spelet nejedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 15 kills akali...with a fucking mejai... Guys, we can still win Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 Kas tie par debīliem itemiem gangplankam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Loti labs executioners ir pret tadiem ka nasus/morde/garens sakuma, viegli killus savakt. Talak jau es sapratu ka nav jegas atmogiem krat, jo mus saka smagi draazt, pirku infinity kas sanaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 Pret Nasus vajag sustainu, lai vari lane dzīvot tikpat ilgi cik viņš, nevis 2010. gada crit itemus ņemt. Un CD botas pret Nasus, kura debuffs ir viens no niknākajiem spēlē? Mmkey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Parmetat mani pirmajā postā uz EU west Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Nu nez, man pret nasus nekad anv bijusa problemas. Tik spej critot, un nasus reali pat nenak klat minioniem parasti. Crit, hit hit, crit, ignite- dead... Gandriz vienmer pret nasus ir first blood pie 1-2 minon wave. Un pilnigi vienmer ar nasus esmu ticis veiksmigi gala. Pateiksu godigi, bootos nekad neesmu iedzilinajies un pakeru tos kas ir pie suggested items... Es vispar neesmu ne petijis, ne lasijis, ne iedzilinajies taja ko kas dod un ko ar ko labak. Nezinu ka es vispar speju uzvaret nezinot tas lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 .. un jūs vēl te visi sūdzaties par elo hell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now