hwan Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 (edited) never gets old :D Edited September 24, 2011 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 25, 2011 Author Report Share Posted September 25, 2011 [media=''> [/media] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deRv2 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Kāds on EU-east negrib veltīt šodien vakarpusē un varbūt arī rīt dua ranked. Atm esu 1350 Spēlēju visās pozīcijās. negribi pariet uz eu west? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Starpcitu, kā pāriet uz west ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 negribi pariet uz eu west? Lai gaidīt rindā? Bet tas ka speletaji labaki ir placebo. Skandināvi mauc kā zvēri kā arī ukraiņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Man eu east ir daudzi RL friendi un biju nedēļu Eu west un, nē. paldies. Ne ar ko neatšķiras, no eu east. Noobi un labi spēlētāji ir visur, tikai šeit ir mazāka masa. Nesaprotu tos, kuri aizgāja uz west Tik dzirdu vienu iemeslu: Visi eu pro spēlētāji aizgāja tur vai arī, ka te pilns ar Krieviem. Anyway, es spēlēju lai spēlētu, nevis 20% no spēlē pavadāmā laika sēdēt rindā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deRv2 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 ExplosivE: shopa var nopirkt pariesanu uz citu regionu un pirma reize ir par brivu vienkarsi uzspied use vai kautkas tads b0r1ng: rindas ir tikaj vakara un esmu nosedejis rinda max 10min SkaM^: varbut westa tev iekritis kads nubs bet vins del zaudesanas neizies no speles un sapratis ja tu vinam uzraksti angliski un paskaidro lai nefido Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Ja tu kādam palūdz nefīdot tad viņš pārstāj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deRv2 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Ja tu kādam palūdz nefīdot tad viņš pārstāj? tu vinam izstasti kad jastav defensivi un vinam aiziet nevis sakd dirst krieviski lai piekovero vinu kamer vinam 5 purni sak skriet virsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 (edited) Man besī tie arzemieši visi runā savās valodās nevis angļu. Kautvai tie paši krievi ne sūda nemāk no angļu, tikai savējo. Labi ja vismaz poļi, vai kas tur atvainojas. Edited September 25, 2011 by ExplosivE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 future of gaming in LoL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 (edited) future of gaming in LoL Ņam... Vienlaikus spēlē un trennējies ar mēli Edited September 25, 2011 by ExplosivE Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Da visur pietiek idiotu. Tie krievi ar kuriem kontaktejos ir visai skilloti angliski. Tas pats vācietis tajā west serverī drīzāk pasūtīs trīs mājas tālāk savā vācu valodā nekā atbildēs angliski... Tā kā viss ir salīdzinoši. iespējams vienīgais WEST pluss ir tajā, ka uz ESL Versus tur ir vairāk tautas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deRv2 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 (edited) pec sitas speles 6 cali mani pievienoja frendos un prasija vai negribu komandu taisit lololol Edited September 25, 2011 by Su1c1deRv2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Es nospēlēju vienu spēli, lāgā ne visu sapratu. Nu par dominionu runāju... bet patika, baigi intensīvi viss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 TIe ir stereotipi. Viņi ir visur East nofleimo poļus un krievus West nofleimo frančus un itāļus Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 26, 2011 Author Report Share Posted September 26, 2011 Neiešu strīdēties par Nordic-East un West serveriem, bet viens ir skaidrs - slāvu spēlētājus satiku spēlēs daudz vairāk iekš NE servera nekā francūžus West serverī. Pārgāju primāri tieši dēļ slāvu idiotiem un tādēļ, ka West serverī vairāk draugspēlētāju no Reddit. Ar GIGNiešiem tāpat ļoti reti sanāca spēlēt. (izņemot pimpi mersiju, no kura pat serveri mainot tikt vaļā nevar. jk jk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 'sup? Kas spēlē? Kas nespēlē? Pirmais posts neizskatās diezko updated Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 'sup? Kas spēlē? Kas nespēlē? Pirmais posts neizskatās diezko updated how about pinning this topic and some general info? tikai ieteikums, manuprāt LoL sāk palikt aizvien populārāks, katrā ziņā 22 lapas ir pietiekami iespaidīgi priekš neFPS geima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Es labu laiku neesmu spēlējis. Gribēju uzmest aci un radās daži jautājumi. Kāds nevarētu īsumā pastāstīt, kas tur ar to east un west ir?(man interesē kur ir novākušies šejienieši) Es te tikai izlasīju pāris lapas ar fleimu. p.s Mino tu taisies spēlētājus pirmajā lapā updeitot? Jeb man pašam nāksies visām 22 lapām iet cauri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 splits bija. es esmu (KĀ TAM IR JĀBŪT!) EU East&North, kamēr daļa laikam ir aizceļojuši uz EU West. tiesa gan poļi gan ir izbesījuši. kurwa kurwa visos chatos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 (edited) Es vēl nordic sēžu Ingame Ritinsh, lai vieglāk savākt. Edited September 26, 2011 by ExplosivE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Es īsāk sākot gribu(Nevis gribu, bet arī taisīšu) taisīt līdzīgu first blood turnīru only GIGN Like that , tikai uzvarētāja noteikšana un noteikumi būs bisk savādāki, lai nav copycat.Bet viņu taisos organizēt oktobra otrajā pusē! Spēlēt varēs tikai gignieši! Pēc kādiem kritērijiem, to es pateikšu vēlāk. Ceru viņu noorganizēt pirms ir bloķēts free transfer, jo tādā gadījumā tikai east varēs tik iekšā, jo savādāk nevarēšu monitorēt. Noteikumus sākšu rakstīt šīs brīvdienas. Kāpēc tik vēlu? Jo es upgreidošu pc oktobra pirmajā pusē, lai var streamot/ierakstīt Reģistrēšanu paziņošu 3 dienas pirms, izlikšu pieteikšanās topiku Reģistrēšanās ilgs 4dienas un visas spēles notiks divās dienās(Sestdiena un svētdiena) pēc maniem plāniem Finālā protams būs live commentary, ja dabūšu kādu no gign, lai shoutcasto un jēdz no lol(Laikam kāds, kurš netika finālā), ja nē, tad nē. Meiģināšu arī dabūt mod tiesības uz turnīra laiku, lai vieglāk informēt un updeitot info un atbildēt zem postiem uz jautājumiem. Spēlētāju daudzums būs 8 = u lose, u out! Prizes būs pirmajai un otrai vietai Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 26, 2011 Author Report Share Posted September 26, 2011 (edited) Oddish, TROLOLOL, nevar updatot pirmo postu, jo ir pagājis kaut kāds tur laika periods pēc kura nevar taisīt edit vairs. Būtu man uz spēļu sadaļu mods, te viss būtu smuki un pārskatāmi. Par tournamentu: Laba ideja. Varu (un gribu) komentēt, jo esmu West serverī. Saraksti noteikumus, lai var tos apspriest. Un es domāju, ka kaut kādu mazu balvu arī 3. vietai vajadzētu, lai ir par ko cīnīties mazajā finālā. Par serveriem Odiņ: Atšķirība serveriem ir tajā kāda tauta tev ir pretī. Vienā ir slāvi, otrā francūži. Pēc manas pieredzes varu teikt, ka slāvi ir daudz vairāk sastopami spēlēs nekā francūži. GIGNieši vairāk ir East serverī. Man šķiet, ka West ir uz viena rokas pirkstiem skaitāmi. Edited September 26, 2011 by ~ jeyna ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Noteikumus sākšu tikai rakstīt un uzlabot/pilnveidot/pārveidot, kas notika First Blood turnīra laikā (Team solo mid) Priekš pirmā turnīra, es domāju par balvām, kā piemēram pirmajai vietai 839RP + Četrpaka / otrai vietai četrpaka Nu, tas uz ātro, kas ienāca galvā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now