worm Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 nu davai 5.-7. augusts, man tas cipars patiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Vai tad Krista kaut ko neteica, ka 5-7 neder? Tad jau labāk varbūt nākošā nedēļas nogale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 (edited) Hmm, ar jau gribētos aizbraukt, kaut tik vien kā apsveicināties... Bet uz augusta pirmo nedēļu briest KSO mītiņš, mož mēs varam apvienoties? Allwoths arī varētu izvilkt savu pakaļu no pazoles, nomaukt gredzenus un braukt atpūsties Divreiz jau no mājas neizlaidīs edic: uz next mož vēl tā... Edited June 27, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 nu der arī 12.-14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Es varu varu varu, tu vari vari vari, mēs varam varam varam, nu, tad daram daram daram! Vajadzētu agri mēnesī rīkot, kamēr visiem vēl algas kabatā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Man der līdz 8 augustam, tad sākās mācības un būs jādzīvojās pa mežiem atkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 samuray's sāka tikko kunkstēt, ka viņam mošk jastrādā būšot un ka noteikti netikšot tā kā baigā problēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Viņam jau nav jābūt, galvenais tak spots Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Pag, tak kur šoreiz viss būs? Arī gribētos redzēt gigniešus sejā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Viņam jau nav jābūt, galvenais tak spots nu man jau vienai nebūtu viegli visu uzrīkot ņemot vērā to ka man nav tiesības lai kaut vai aizbrauktu uz to vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Kur tad īsti ir tā vieta? Es sapratu, ka turpat Talsos... Vai tas ir kaut kur citur tomēr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 nu doma bija kādus 20 km no Talsiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Tā kā macho uzliek reālu mīksto uz organizatoriskiem jautājumiem, tad laikam vajadzēs mums pašiem ar visu tikt galā. Pirmkārt. Būtu baigi jauki, ja būtu arī kāds rezerves plāns, kur varētu rīkot tusu (zin, visādi gadās). Tāpēc lūgums pieteikties tos cilvēciņus, kas būtu gatavi uzņemt viesus savā smilšu kastītē. Ja kādam ir kādi ieteikumi, tad tos arī var droši postēt šeit pat. Otrkārt. Vajadzētu tikt skaidrībā par datumiem, kad lielākā daļa tiek. Šim variantam es uzcepšu balsošanas topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 http://www.laumas.lv/index.htm sheit vareetu buut jums jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 http://www.laumas.lv/index.htm sheit vareetu buut jums jautri mums neinteresē nekādi viesunami. mums interesē pļava un ūdens. bik ar elektrība un malka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 ''karjieras'' =dzidrs,tiirs uudens,var labi nodzhumiit =apkaart totaals priezhu mezhs un nedaudz pllavas ar ir.. =tuvaakaa civilizaacija 5km raadiusaa =var normaali pacopeet ar,ja kaads veelas,nevajag nekaadas atljaujas,un pat tiiklu ar var iestumt veel jaapaadomaa kur veel ir kaada vietinja dziljaakaa meezhaa,kur jauki var atlaist.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 laumu dabas parkā laba vieta. vēl varētu pie Lejslabiņas (ezers). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Ja tu domā vietu, tad vēlamās lietas... 1) Pļava 2) Ezers 3) Ir kur iekurināt ugunskuru + var dabūt malku 4) Var piebraukt ar auto. (nebūs forši pālī iet 5km ar kājām lai pagulētu mašīnā) 5) Netālu ir autobus, jo ne visi brauks ar auto(5km rādiusā) 6) Tuvumā ir kur izmest atkritumus 7) Iespējams kāda nojume 8) Lai no mežiem nelien ārā nepazīstamas peķas..(kuras zog aliņus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 9) bezmaksas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 9) bezmaksas da kas tev latu žēl? divus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 (edited) da kas tev latu žēl? divus? nē, nē.. domāts par spota vietu bezmaksas. tb k-kāds viesunams utt.. vienu, divus latus man nav žēl. tb kā jau iepriekš k-kas minēja, lai samestos par zāles nopļaušanu utt edit2: benārs šodien solījās ierasties. drīz pats atzīmēsies te. Edited June 29, 2011 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 10) Kalns pa kuru ripot lejā (Optional) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Ja tu domā vietu, tad vēlamās lietas... 1) Pļava 2) Ezers 3) Ir kur iekurināt ugunskuru + var dabūt malku 4) Var piebraukt ar auto. (nebūs forši pālī iet 5km ar kājām lai pagulētu mašīnā) 5) Netālu ir autobus, jo ne visi brauks ar auto(5km rādiusā) 6) Tuvumā ir kur izmest atkritumus 7) Iespējams kāda nojume 8) Lai no mežiem nelien ārā nepazīstamas peķas..(kuras zog aliņus) viss izņemot 7. būtu. a kam tev pļava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Futbolam pļava. Kalnu vajag, pagājšgad reāli pietrūka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 reku jūs i izlepuši. a man tikko ienāca prātā ritīg labiņā vieta www.kamparkalns.lv , tik jamēģina noskaidrot kas tur jamaksā un tādā garā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts