Jump to content
GIGN Forum

Sick Alus Ātrdzeršana


jammetti
 Share

Recommended Posts

Varu mazliet zem 7 sec 0,5l no plastmasas glāzes, tuvosies fonokluba alus dzeršanas čempis patrennēšos varbūt varēšu nomest līdz 6-5. Ā, tikai gribēju piebilst - tas ja kāds var izdzert daudz vai dzer regulāri nenozīmē, ka māk dzert ātri, pavisam cita tehnika :) .

edit:

Pasaules rekords vēl nesen bija litrs 2 sekundēs [vai pat mazāk].

Wtf? Kā? Iedod video.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

bļāāā.. es dzeru ikdienā alu, bet nesen izgāju ārā pamēģināt uz ātrumu pirmo reizi, bet faking tikai 1:27 minūtēs, jo nevarēju paciest to gāzi rīklē un 2 reizes taisīju pauzi.. pirmajā piegājienā, pirms taisīju pauzi, bija ~20sekundes un biju jau pusi izsūcis... that's not easy.. Sulu gan varētu mēģināt kādās 10-20sekundēs 500ml

Link to comment
Share on other sites

Par to bundžu neskaitās dzeršana, tā ir reāla iespeišana iekšā, tur no dzeršanas tik pat kā nekā nav... Vienreiz redzēju, kā čoms tā izdarīja, sanāca arī dažās sekundēs, bet nu funs jau nekāds... Pats kaut kādu cēsu light varētu iepirst ~10 sekundēs no pudeles, no kausa neesmu mēģinājis uz ātrumu.

Link to comment
Share on other sites

iespaidīgi līst te dažiem iekšā. pats pagājušajā vasarā arī nedaudz patrenējos alu uz ātrumu padzert. par cik sanāca arī pastrādāt bārā, tad alus bija pieejams cik vien lien, tik tas, ka tur bija 330ml krūkas, tās es ļekāju diezgan ātri ārā, nezinu precīzu laiku. puikas tur patās 0,5 lika iekšā ap 3-4 sekundēm. visu ko es gribēju pateikt, var satrenēties, sākumā gan jāpierod pie tās rīšanas- var ar ūdeni patrenēties sākumā, tikai lai tehniku uzķērtu. :)

Link to comment
Share on other sites

vēders nedaudz uzpūšas, atraudziņa pat ir obligāta pēc tāda padzēriena! tādus 3 pēc kārtas un pālītis piezogas manāmi. kaut gan pēc kārtas gan nesanāks, jo pēc pirmā jau alus neliekas tik smeķīgs, kā pirms tecināšanas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...