allworth Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Klau mauka - ejam pisties. Tu man atsukasi! :burp: (atrauga) Šis labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Šis labs. alvi par tevi tiko domaaju buutu labaak nacis CS uzgriezT Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Es pat so dzives posmu kaut ka izlaidu 1 meginajums bija un saja osta ari apstajos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 rembo tu daudz palaid garam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 alvi par tevi tiko domaaju buutu labaak nacis CS uzgriezT Good Men tu lasot šo topiku domāji par allworth? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 kkas te teica ka nevaiga runat par milestiibu u.t.t bullshit tiesi vaiga meitenem patik domat ka tu mekle nopietnas attiecibas, esi mils, romantisks, nekrapsi vinu u.t.t nevis izpisis paris reizes un sya Meitenem patik ja vinas ir pirmaja vieta, ja tu katru dienu ej ar vinu ara vai brauc pie vinas (ja vina ir no citas pilsetas) Piem es ar savu draudzeni nocelu citam chalim. Vaiga tik katru dienu satikties, ja nevari, sazvaniities/sarakstities, likt vinai saprast ka vina tevi tiesam interese, nevis ka vina ir karteja kuciite tava saraksta ^^ Vel meitenem patiik davanas, tam ne vienmer jabut lielam un grandiozam, tie var but auskarini kas maksa kaut latu, vai kaut 1 pukiite, nu ja nauda atlauj tad tas var but ar mersedes, bet nu tad vina drizak tevi izmantos naudas del Neaizmirsti, ja tu gribesi but kopa ar 1 meiteni/sievieti ilgi, bus daudz stridu par sikumiem. Piem par to - kapec tu dari to, to ,to bet nenac pie manis. kapec tev draugi ir svarigaki ka es un citas sikas hernas, bet tas ir tikai normali, jo ne tikai sakuma bet pectam visslaiku meitene gribes lai vina tev ir pats svarigakais, lai vina to redz un juut. Vel vinas interese tas vai tu interesejies par vinas pagatni, skolu, sapniem, milakajam filmam u.t.t jums tas viss var nebut vienads, bet vinai pietiek ar to ka tevi tas interese/izliecies ka interese. p.s der laba atmina ja izliksies lai nesapistos sevis teiktaja p.s jaa man ir meitene un mes jau esam ilgu laiku kopa. p.s.s.s izsaku savu objektivo viedokli, meitenes ir atskirigas. + mani nekad nav interesejusas 1 nakts attiecibas, bet tur laikam noder ko piemineja beefs un epix. <c> Muhamed Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Jā. pastāsti, cik bērnus nākotnē vēlies un kurā pusē gultā gulēsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 ai nu ja tu parproti, tad pats esi vianigs, protams nejau tados siikumos.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Lasot šo topiku atcerējos par gadījumu, kad kaut kādā pirtī mīcījos ar nepazīstamu un pāris gadu vecāku meiteni. Pēc kāda laiciņa, kad jau sāka kļūt interesanti, viņa no zila gaisa man uzdeva jautājumu - cik bērnus Tu gribētu? Teikšu godīgi, sabijos ne pa jokam. Meitenes, tā darīt NAV forši! Man vienīgajam liekas, ka Muhameds ir zem tupeles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 cash es tikai pateicu kadas situacijas man ir bijusas, tas nenozime ja man kko parmet ka es to nedaru, tapat es eju ara ar draugiem, kapaju wowu, un tagad ari draudzene kapa wowu, un nesen prasija atvainosanos par to ka parmeta, jo pasai loti tagad wows patik x] es tik pateicu kadas situacijas var rasties, jo jebkurai sievietei vienmer gribesies but 1. vieta, vienigi mybe negribesies ja vinai ir kautkadi kompleksi or smt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Man vienīgajam liekas, ka Muhameds ir zem tupeles? Nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 cik ilgi esat kopā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 cik ilgi esat kopā? Kopsh pirmaa reseta, nujau regulaari kopaa onlainaa reido :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperBad Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 5menesi dzivo pie manis dien diena esam kopa. daram varteikt visu kopa, ja vina negrib tad pierunaju macamies kopa, staigajam kopa, pat tagad spelejam wow kopa. stradajam ja ir kada haltura apkart ari kopa. pirmstam riktigi neatceros cik ilgi bijam pirms dzivosanas menesi vai divus kopa vnk taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 So sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 kur jus redzat muhamedu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 <c> Muhamed Bīfa varianti, btw, arī ir iemēģināšanas vērti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) kur jus redzat muhamedu? Suparbad ir muhameds, jeb bloodmonkey Kā saka, no Crystal, no muthafakin` party u know! Edited April 7, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Manai sievai krutaks gears neka man wow :/ un skills jau talak ticis. Vot ta ir kad 2 menesus neesi wow logojies del tas augstskolas! Edited April 7, 2011 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 jūs te runā pilnīgas muļķības Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Nu, "Blonda kuce", stāsti, kas tavai ausij būtu vistīkamākās skaņas no džeka mutes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 ... Tu aizmirsi pieminēt to, ka lai savaldzinātu dāmu, tev ir nepieciešama viena uzacs un tanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Tu aizmirsi pieminēt to, ka lai savaldzinātu dāmu, tev ir nepieciešama viena uzacs un tanks. omg, kas tas par kanālu? I have to be there! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Es tam tankam jau kādu laiciņu krāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 -Čau, mazā, pupi ir? -Jā. -Bet kāpēc mājās atstāji?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts