ExtraOrdinary Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Šobrīd portālā: 13615 hvz, īslaicīgs gļuks. Bet šitas man acīm tāpat paslīdētu garām, jo pa dienu tur nemēdzu rādīties. Bet jā saprotu tavu uztraukumu. Tikai tam nav pamata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Noteikti bija nokāries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Tiesi ta pirms briza draugiem nestradaja un nepaspeja visi ntie tukstosi ieiet vel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Laikam gan. Nu tagad pakaries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 13, 2005 Author Report Share Posted November 13, 2005 Ak jel.. Labi, šķiet sirds atkal ir mierīga. Man jau likās, ka notikusi kāda katastrofa un puslatvijas vairs nav Cerams varēšu šonakt aizmigt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 taa taksh ir biezhi ... uzkaras un ejot iekshaa cilveeki ir zem 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) btw, ja jau tu nokeeri to momentu, maybe taa ir kaut kaada pravieshu ziime no debesiim, ka driiz taa buuda vairs neruuks? es nevaru iedomaaties, cik mazaas meitenes pargrieziis sev veenas vai izleks pa datorklases logu, kad tie draugi peekshnji vairs neshansees... P.S. btw, cik jums ir draugi draugos? man ir 63 (ja nemaldos) P.S.S. Ie4ekojiet albuumu! Edited November 14, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Tev ir 193 draugi, 26727 draugu draugi nu es, ja draugi nobruktu, parvaktos uz face.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 njemot veeraa ka cilveeki, kurus es savulaik uzskatiiju par normaaliem, uztver to par apvainojumu, ja es neieskatos vinju galerijaas vai neapsveicu draugos vinjus dzimenee/vaarda dienaa, tad var viegli spriest par manu attieksmi pret to lietu neenu vismaz labums taads, ka es taa uzzinu, kursh ir stulbs un kursh ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emcee Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Forši jau, ka viena mana draudzene apvainojās par to, ka es viņai nesūtu vēstuli katru reizi kā ieeju draugos. Sagribējusies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) emsii (indulis?!?!?), padomaa pats, kaads ir fiilings, ka tu atnaac majaas peec garaas skolas dienas, uztaisi desmaizes, uzvaari teeju, apseedies miikstaa kreeslaa, iesleedz pc, ielogojies draugos un uzmet skatienu uz sanemtajaam veestuleem. tur ieraugi shaadu ainu - 1535353 (35), jopcik copcik, man ir 35 jaunas veestules, c'mon liidz 23:00 stroga buus ko dariit taa vish i, taa vish i... Edited November 14, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Es tajos draugos ACC izdzeesu jo KONKREETI ZB kad kaads tev atsuuta ieluugumu "Chau mani sauc Maara naac draugos buus reaali" Un vieniigais jautaajums mIRcaa ko tev metene jautaa "Vai tu esi draugos" Un tagad es ar LEPNUMU PAZINOJU ''ES NEEsmu tajos jobanajoS DRAUGOS es esmu GIGN p.s. nezini kas ir gign tad ej nah##" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Dzirdēju, ka viens čuvuks gribeja darīt pašnāvību, jo klasē par viņu smējās, ka viņam draugos.lv nav draugu. (Nē, bet tā varētu būt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Dzirdēju, ka viens čuvuks gribeja darīt pašnāvību, jo klasē par viņu smējās, ka viņam draugos.lv nav draugu. (Nē, bet tā varētu būt) AK DIEVS! tā klase ir ūberatkarīga no draugiem. smth like mums klasē 1 meiča. Datoru klasē uzlika proxy draugiem.lv, kad viņa to stundas laikā konstatēja smagi iespiedzās un sāka raudāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Nu nez, es agraak draugos pavadiiju videeji 5 sec dienaa - iegaaju apskatiijos vai nav jaunas veestules un gaaju aaraa. Tagad nu taa - ap 10-20 min, palasu dienasgraamatas, paskatos galerijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) smth like mums klasē 1 meiča. Datoru klasē uzlika proxy draugiem.lv, kad viņa to stundas laikā konstatēja smagi iespiedzās un sāka raudāt Tagad galvenais ir zināt, vai citi viņu mierināja vai nodirsa (sita). Edited November 14, 2005 by TradeMAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 mja čiksas tajos draugos pavada hvz cik ilgu laiku. Ka tik kaut ko pakomentēt, pačekot vai tik profila bilde nav jānomaina, jāsaraksta pēc iespējas vairāk vēstules. galīgi čok čok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 čiksām sarunās dzirdēts vēl forš tas stiliņš "no mana profila tā džeka profilu es nevaru skatīties, viņš redzēs, ka es esmu skatījusies, iedod man paskatīties no tavējā profila, tu jau viņu labi pazīsti" un arī tas, ka visas uztaisa sev jaunu albumu un tad sabāž citos draudzeņu albumos tādus konkrēti pielaizīgus komentārus, lai šīs nāktu pie viņas jaunajā tādus pašus močītu. vispār derētu izrēķināt female:male ratio tajos draugos... diez kā i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Vo, vo, besī šitās meitenītes. Un pēc tam vēl citiem sūdzās, ka neviens man neko nekomentē, awww, cik nelāgi, neviens ar mani nedraudzējas, būūū. Draugi noder tikai vienam - ja rodas vajadzība, var cilvēku gaitām izsekot un atklāt daudz jauna par svešiem ļaudīm, zinot tikai uzvārdu un vēl kādu detaļu kā aptuvena dzīvesvieta, dzimšanas gads vai ko tādu. Visādi citādi - BS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Nu es veel draugos esmu atradis daudz cilveekus, ar kuriem sen pazudushi sakari, taa arii manupraat ir visderiigaakaa lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 man personiski vēl interesanti ir skatīties kas notiek ar maniem vecajiem klasesbiedriem, kurus kopš pamatskolas beigšanas neesmu redzējis - viens dzērājs, viens skaņu operators, viena pretendē kļūt par FHM meiteni utt. Un ja kādai čiksai vajag dot par kaut ko ziņu - oj kur nu vēl labāks variants. tā profila abonēšana arī pilnīgs šits Nekad neesmu izmantojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Njā, visaptverošs Latvijas spiegošanas tīkls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) :X ar katru dienu paarpokemonojaas veel vairaak >< Edited November 14, 2005 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 if anyone finds ANY meaning in the last post, please gimme a call... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now