DuH Posted October 17, 2003 Author Report Share Posted October 17, 2003 iisteniibaa lido to4 nedaudz iesuxo, bet paareejaas mineetaas vietas es nezinu, bet paljausimies uz iezemieshiem... P.S. laikam normaals skats buus kad kaadi 15 krekli virziisies pa centru... =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted October 17, 2003 Report Share Posted October 17, 2003 nu kamoooon - mosh tad beidzot nonaksim pie vienas galiigaas atbildes? baigaa banda buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted October 17, 2003 Report Share Posted October 17, 2003 Var ta4u LIDO paeest tie kas grib un tad doties uz kaadu vietinju kur var veedera tukshaas vietas piepildiit ar galvu reibinoshu dziru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 Ja iet uz kadu krogu tad es ar piedalos bet uz LIDO gan es negribu, jo naudu tur njizahuj atstaat tas nav prieksh manim Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 aa zinu salmu krogu - kaada ietilpiiba un cenas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 looool pa 7 lapaam meegjinat kaut ko sarunaat... juus gan zoliidi...kaapeec gan neaizejat uz kaadu kiosku, sapeercieties dzeramos, un aizejiet kaut kaadaa pagalmaa paseedeet... mosh jums kaadam ir kaut kaadi daarzinji (daarzs tb) kur visi vareetu salikties? taa arii sanaaktu leetaak... P.S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 njaa .. godiigi sakot man bija shausmiigs besis lasiit taas visas 8 lapas.. tapec, ka kads var tad uzraktiet iisaa postaa... KUR, CIKOS un galvenais kas buus.... vot ta... mani ar var pieskaitiit... protams, ja kads vispar mani grib redzet... hmz ownage a mosh vispar panemam katrs pa 1/4 un lai visi iet nah? .. ok ... gan jau mani kads paziist.. ta lai pazinjo.... bucha lethalam par smuko avatar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 COLE a kura chataa ta tu seedi?! tip nu domaajams irc.delfos, chat.118, vai chat.delfi? ehh cerams ka no 118 .. mosh kadu pat zinasu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 A mozhka juus esat stuuuulbie narkomaani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 surrounder, kaadaa tad sakaraa narkomaani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 anfisha diemzzeel dazziem ir jau apbesijussas leetas padzerssanas taapeec vajag krogu. Taaa ok me ar liekas lido sux. (pac ierosinaaju ) . Ok diesel es tevi arii pierakstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 anfisha diemzzeel dazziem ir jau apbesijussas leetas padzerssanas taapeec vajag krogu. leetas padzershanaas tapeec jau jaaiet uz krogu kur viss maksaa 10x daargaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 Diesel, es chat.delfi.lv (un ne tikai) seezhu #klusums #upe #windava etc...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 uhh.. vecais labais klusums... upe... morgz... Mosh zini tadu "Klans" kadreiz bija.. ... tas biju es.. bet nu tas taa.. spams spams spams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now