macho Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 ta nu gan - it kaa tie 13 visi savstarpeeji runaasies... var tak arii pie 2 galdiem seedeet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 14, 2003 Author Report Share Posted October 14, 2003 ehh.. zheel ka ChordG liidz shim nenodziivoja... tomeer laikam nolaupija vinju tie kosmosa briemoni, par kuriem vinjsh tik ljoti intereseejaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 jaa, zhel ka 25. es svineshu savu BD... laikam neredzeshu 4tus/gign parties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 Laab ta beidzot kautkas sabazareec! baa buus jaazvana un jaaprasa kaa iet busi uz Riigu. btw sveetdienaas var tikt no Riigas uz Kuldiigu??? kaads nezin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 15, 2003 Author Report Share Posted October 15, 2003 var, ar liepaajniekiem... 0 probz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted October 15, 2003 Report Share Posted October 15, 2003 Nju ja esmu sarakstaa tad cool... tas Lethal kas ir listaa ir tas pats par kuru es domaaju ? Ja jaa tad tas ir lieliski vienkaarshi... varees aleenu sastrebties.. vieniigais vaig turpinaajumu izdomaat citaadies suudiigi shmiga vilkties uz maajaam Kur tikshanaas, kura diena taa sanaak ko eediis ko dzers ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethal Posted October 15, 2003 Report Share Posted October 15, 2003 das nelecies... Manaa skatiijumaa ir veel 1 probz, ja tuss notiek Lido (tb paseedeeshana) un peec tam "ne-riidzinieki" iet tipa Lan party tasiiit pa nakti kaadaa klubaa - paraadiet kaadu klubu (tieshaam sakariigu nevis kaa piemeeram Poligons) kuraaa pa briivdienu naktiim ir TIK DAUDZ briivu vietu... - ja nu vieniigi juus jau tagad saskaitat cik ies un jau tagad rezerveejat )) P.S. Aluz rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 hmmmz - par to lan party to4 nezinu /me labaak majas paseedetu pie sava pc - ka nekaa pierasts, viss rulzz --> un vel - tad 25.10.2003 plkst. 14:00 satiekamies pie pulkstenja? kamooon pedejais laiks peilikt galapunktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 16, 2003 Author Report Share Posted October 16, 2003 heh, nedeeljas viduu var rezerveet liidz 50 pc chiiteru salonaa ELIK, tikai ja grib speeleet GIGN servaa, jaanonjem ban's... ja kaadam prasaas, tad, ja nemaldos aluz izlejamais bij uz vietas, tolete ir, smeekjeetava arii... ja ir labaaks variants, runaa tauta! P.S. augsti godaatais, ljoti cieniijamais, u.t.t. worm'a kungs pagodinaas sho necilo pasaakumu ar savu klaatbuutni??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 Domaajams, ka es un Intel buusim, vismaz pa dienu. Es visdriizaak (ne 100%) no LAN party atteikshos, par Intel nezinu. Par satikshanaas vietu, stacijas laukums nav taa labaakaa vieta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 lethal - cic! Ja tas lanparty buus taaddaa stilaa kaa ar cilveekiem no Ogres poligona vip zaalee bija tad jau reeaali. Veel tagad atceros kaa vaartiiijos pa zemi un kompi leeju ar alinju nu un buutu arii peedejeais laiks sarunaat satikshaana vietu riidziniekiem PoLIGONs sUxx (ja neskaita tos 2 LIElos kondicionierus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 Es iesaku visiem (gan Riidziniekiem, gan citu Latvijas novadu) tustoaajiem satikties 14.00 pretii autoostai Vecriigas pusee aiz tramvaja pieturas (Daugavas virzienaa), tur taads placis ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 zinu to placi. Sagaidiiissu tos kas brauc no citurienes un aizvediissu. Tagad buutu labi ja pieteiktos tie kas nedziivo riigaaa. Ja kas mans mob. 6224058 Duh mob. - 6714330 P.S. cole tu domaa tur pie 9;7 u.c. tramvaja pieturas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 9690841 Dikti mistisks tas placis izklausaas COLE, vareejaam iisteniibaa kadu citu vietu izveeleeties - piem 17 trol galapunkts pretii stacijas laukumam vai kautvai mcdonalds pretii cirkum pie elika :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 nee lai paliek kur cole teica. Me trust vinnam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 Orc, es biju domaajis nevis 7,9 tramvaju, bet gan tos, kuri iet paari tiltam uz paardaugavu, tb ja no autoostas iziet cauri tunelim uz Vecriigas pusi. Kaa uziet augshaa, taa pa kreisi placis, bet ja iet taisni pa ielinju, iziet pie Centraalaa uniisha... Apmeeram saprati to vietu? Papeeti avataru... tur man liekas buuspietiekami saprotami Ja kas vai kaa : 9559876 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 Vareeji arii karti neziimeet domaaju taapat saprat a visi! Btw kur ir lists ar fragiem ? tb tiem kam jaabuut ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 wah... nezinu vai tik aatri salaapiijies buushu... nu abet meegjinaashu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 ja jaa sapratu jau uzreiz. ok tad viss norunaats. a peec tam ar ko uz lido dosimies???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 Nez, man LIDO njeprikalivaet. Domaaju ka centraa - Vecriigaa arii var atrast vietas kur paseedeet. Bet to varam pa nedeelju sabalsot, vajag tikai variantus. 1. Lido (Krata vai Veermanis?) 2. Dzirnavas. 3. Salmu krogs. Kaadi veel varianti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 /me par 2 variantu - ka neka tur vietas dofiga - vares njemt koka automaatus un spelet cs dzivaja tur /me nedzivo riiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 kas par salmu krogs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 LIDO ir viena paliela probl. - mees neejam tur tikai paeest, bet arii normas robezhaas iedzert, un vai daudzi varees atlauties iedzert alu par 80 sant. 0.3l ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted October 17, 2003 Report Share Posted October 17, 2003 LIDO SUX !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 17, 2003 Report Share Posted October 17, 2003 Salmu krogs ir uz Dzirnavu ielas (starp Kr.Barona un Marijas) blakus Lattelekoma lielajai eekai, gandriiz pretii Berga bazaaram... Tur mees chata tussus riikojam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now