jerrico Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Ko juus domaajiet par dziivnieku sishanu? Piemeeram sunim uzshaut ja vinjsh neklausa? Vai juus sitiet dziivniekus? Vai kaads no juusu gjimenes vai jums labi paziistams cilveeks sit dziivniekus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 sišana besī, bet pēdējā laikā šī tēma jau ir visur, kas besī vel vairāk. un vispār dzīvnieki (suņi, kaķi un pārējie kas mājā dzīvo) nepatīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 divains topiks? džeri beidz tur vilkt :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Sišanu neatbalstu, BET, runājot par suņiem - Suni vajag riktīgi sapurināt un izmētāt, tā, lai viņš saprot, ko ir izdarījis kaut kādā gadījumā, bet to jādara tieši pēc tā gadījuma. Piemēram, tev ir suns un viņš sēž, tu ej garām un viņš tev uzrūc, tad noteikti, jāņem un jāpurina un jāizsvaida pa istabu, lai saprot, ko ir izdarījis, tā purināšana parāda sunim, ka viņš nevaldīs pār tevi. Vai arī suns lec uz galda, vai uz cilvēkiem, arī noteikti jāņem un jāpurina, lai tas neatkārtotos. Pretējā gadījumā suns var pierast un to darīt bieži un runājot par pirmo variantu, viņš var sakost saimnieku. Bet kopumā sišanu neatbalstu. Purināšanu un svaidīšanu arī neatbalstu, ja suns nav neko sliktu izdarījis! Par citiem dzīvniekiem nezinu, kaķis it kā neko sliktu nevar izdarīt, ja nu vienīgi iedirst istabā, stūrī... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Kā es gribētu redzēt kā tu šitādu purini, kad šis tev uzrūcis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Kā es gribētu redzēt kā tu šitādu purini, kad šis tev uzrūcis. Easy! Kur pazudis Ezis? Principā neatbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 (edited) Ezis atkal migā. Vēl aizmirsu piebilst, ka kaķis kā mājdzīvnieks ir stulbākā ideja ever. Tāpat kā milzīgs, spalvains kaukāzu-aitu suns dzīvojot dzīvoklī. Salikumā gan šie abi der tīri labi, jo tad suns kaķi apēd = PROFIT. Edited January 18, 2011 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Ezi, tas ir pieaudzis suns, un ja suns pirmo reizi uzrūc, tad viņš noteikti tev nekad tā nerūks, visticamāk, gulēs un ejot garām vienkārši rūkdams nedaudz pavērs muti vai vispār nevērs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Suņus nesitu, bet nu vaboles,mušasun odus, gan situ bez žēlastības... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Manai ģimenei ir kaķis. Es viņu kaitinu. Viņš lec man kājās. Es asiņoju. Tā ir mīlestība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 No cik ņūtoniem sākas sišana un beidzas pēriens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Te pareizāk būtu ņemt ņūtonus uz kvadrātmetru, man liekas. Turklāt vajadzētu kaut kā piesaistīt arī suņa tilpumu, lai nesanāk tā, ka čivauvu var pērt tikpat stipri, cik sanbernāru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Sist mājdzīvniekus audzināšanas nolūkā vajag, citādi pavisam izlaidīsies.Nav jau patīkama lieta, bet savādāk reizēm nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Suņiem nepatīk skaļi trokšņi, ja mans suns kaut ko sliktu izdara, tad es viņam parādu tādu bļāvienu, nu, tā kā operā, tā suns uzreiz savā vietā sēž un nelien arā Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 (edited) Te pareizāk būtu ņemt ņūtonus uz kvadrātmetru, man liekas. Tur jau sanaak paskaals Bet dziivnieku sishana.... taada lieta, kurai gruuti noteikt meeru- kaa jau ieprieksh rakstiija, kur beidzas iepeershana un saakas sishana, jo dziivnieki nav kaa beerni, kas varbuut kkad iemaaciisies, kad vienkaarshi teiks nee.... Edited January 18, 2011 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 (edited) Tur jau sanaak paskaals Bet dziivnieku sishana.... taada lieta, kurai gruuti noteikt meeru- kaa jau ieprieksh rakstiija, kur beidzas iepeershana un saakas sishana, jo dziivnieki nav kaa beerni, kas varbuut kkad iemaaciisies, kad vienkaarshi teiks nee.... Neee, manuprāt, vislabākais ir ņemt enerģiju šajā gadījumā, jo paātrinājums šajā gadījumā neko daudz neizsaka, kā tas ir F=ma, jo parasti mēs jau beigās ar roku sitam ar gandrīz konstantu ātrumu, kas šādā gadījumā nenozīmētu praktiski neko, bet Wk=m*v^2/2 izsaka praktiski visu - cik ātri tu kustini roku un cik liela ir tavas rokas masa - piegādātā enerģija zināma. Vēl, protams, varētu izmantot speciālus koeficientus, lai noteiktu cik ilgi notiek sadursme, šajā gadījumā nosakot ķermeņa mīkstuma pakāpi un vēl viens koeficients, lai izteiktu masu pašam upurum, lai iegūtu lielākas vērtības mazākam dzīvniekam, (tātad dalām ar dzīvnieka masu). Domāju to varētu izteikt 10 baļļu sistēmā ar vēl vienu koeficientu un vuolaaa. Nezinu vai jēga ņemt ļoti vērā sitiena laukumu, bet varētu izmantot arī tam koefu, bet tur liekas nedaudz bezjēdzīgi - adatas dūriens sanāks nenormāli lielu vērtību, bet blieziegs pa visu sānu nebūs nekas. Labi tas tā, bet topiks ir tik bezjēdzīgs, ka neko daudz vairāk teikt nevaru, sišana ir sišana, nekas labs no tā neiznāk, labāk pasist roku pret sienu un nomierināties. Edited January 19, 2011 by Crasher789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Neko nezinu par sišanu, bet dažu labu mājlopu ir sanācis novākt. Nekā jautra tur nav, bet interesanti gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Peeriens arii skaitaas sitiens?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Hmm, vispār jau esmu kaķu cilvēks, un kaķiem parasti sist jau nav jēgas, kaķis kā nekā ir brīvs dzīvnieks - dara ko grib. Bet suņus (ne jau tos pudeļizmēra čivauvas, jorkus utt, jo tie nav suņi, bet kaut kāds neizdevies eksperiments) vajag dresē't tā, lai tas suns bez tavas atļaujas nevar pat ievauvvāties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Hmm, vispār jau esmu kaķu cilvēks, un kaķiem parasti sist jau nav jēgas, kaķis kā nekā ir brīvs dzīvnieks - dara ko grib. Bet suņus (ne jau tos pudeļizmēra čivauvas, jorkus utt, jo tie nav suņi, bet kaut kāds neizdevies eksperiments) vajag dresē't tā, lai tas suns bez tavas atļaujas nevar pat ievauvvāties... Kinologs bļa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Nu pēriens tomēr lielai daļai suņu piederās pie audzināšanas, man čoms savu staffu iedresēja uz avīzi... ķipa, ja kaut ko sliktu izdara, vai neklausa, tā viņš uzreiz "Kur avīze, kur avīze", tādā valdonīgā intonācijā un suns uzreiz saprot. Bet nu tur ir jāatrod lieta, kuru suns atcerās un kuru jārespektē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Vectēvs deva sunim knipes pa pieri, un tagad katru reizi, kad kāds savelk pirkstus tā it kā gatavotos dot knipi, suns uzreiz mūk zem galda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Nu čoms savu normāli izdresēja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 (ne jau tos pudeļizmēra čivauvas, jorkus utt, jo tie nav suņi, bet kaut kāds neizdevies eksperiments) Man ir pamatotas aizdomas, ka tu arī esi viens kārtīgs neizdevies eksperiments. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now