Jump to content
GIGN Forum

Main Server Acc


safazaurs
 Share

Recommended Posts

Sveicināti, kungi!

Šajā skaistajā dienā nav vēlmes izpausties manam literātu skillam, tāpēc viss būs īsi un kodolīgi.

1. 1991. gadā dzimis jaunietis.

2. Dienas nodaļas students, pludmales volejbols, florbols.

3. Pieredze ir pietiekoši liela. Tad, kad NetGames vēl bija starp dzīvajiem (laikā,kad tas mira nost), tiku iecelts par csdm galveno "veci", csdm serveris uzplauka, bet noplauka viss projekts. Biju csdm servera admins un arī pub servera admins, banoti ir pietiekoši daudz cilvēku, bet uzsvaru lieku, ka neviens nav nepamatots bans.

4. Labums no manis? Tas ir atkarīgs, no kuras puses tai lietai pieiet klāt, es teiktu, ka labums būs, bet būs viena lieka rindiņa adminu rindās. Lielāks labums būs pub serveru komūnai, kura ,manā adminēšanas laikā, nebūs pretīgu cilvēku, kas traucē mierīgo cilvēku nervu sistēmu.

5. Tad, kad lielie cilvēki ar darbu ņem pārtraukumu un vēlā vakara stundā (šis parādās arī statos).

6. safa stats

7. Šī pagaidām ir problēma, jo esmu students, ar savu "izcilo budžetu", bet ja tomēr tikšu atbalstīts, tad ik mēneša budžetā būs vēl viens lieks atskaitījums.

8. Ko es gribu? Es gribu tikai ban un admin čatu, pārējais nebūtu tik svarīgs, jo ar slap var tikai pačakarēt čiterītim nervus, bet tas viņu tikai uzjautrinās un izdomās veidus, kā tālāk rīkoties.

9. Kas mani atbalsta? Admini Fake un fuj1tsu.

Ar cieņu, Toms! :)

EDIT:

GooD Men, tici man, vari man to sūdu par 100% banošanu nerunāt, neesmu jau sestklasnieks. Mana reputācija ir pārāk spoža, lai es varētu rīkoties citādāk (:D)

Edited by safazaurs
Link to comment
Share on other sites

Ничего негативного не могу сказать про этого человека. вроде хуйни не несёт, скилла хватает, да и онлайн достаточный. rec XD

p.s. safich botiks =]

Link to comment
Share on other sites

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry475659

Just wondering, you know...

Kas tad manai attieksmei vainas?

Vienmēr var vilkt paralēles, ja Tev tas izdodas, lūdzu, bet nepin iekšā āķi, uz kura vajadzētu uzdurties.

EDIT TO JON':

Man ir jautājums, kā izpaužās mana karstasinība? Un vispār, nejau man par to spriest, kāds es esmu serverī. Ir vēl daudz citi cilvēki, kuri drīkst šeit postot un izteikt viedokli.

Edited by safazaurs
Link to comment
Share on other sites

Es neko nesaku par tavu pieteikumu, man vienalga vai tu dabuu taas tiesiibas vai nee. Es vienkaarshi negribu, ka admins ir ar nepareizo attieksmi un es to jautaaju adminiem, kas tagad aktiivi speelee, jo pats to vairs nedaru. Es vienkaarshi negribu buut tas, kas izskatiis simtiem suudziibu par tevi, jo tavas karstaseniibas rezultaataa tiks noveerota neadvekaata riiciiba. Atceros, ka ar speeleeshanu un skillu tev viss bija kaartiibaa, bet leciigs tu arii biji. Un provacejoshu adminu mums iisti nevajadzeetu, tapeec arii prasu kaa tur ir ar to attieksmi...

Link to comment
Share on other sites

ar safu adminēju tajā pat netlames serverī csdm, nebija problēmu kā ar adminu. tāpēc neredzu kāpēc nevarētu pubā skraidīt pieredzējis admins!?

galvenais atcerēties pāris GIGN nerakstītos un rakstītos likumus, tos gan jau, ka apgūsi, kad redzēsi (ja redzēsi) adminu čatu un vēl pāris kategorijas forumā.

P.S. tiesa no nepamanāmakajiem adminiem tu gan jau ka nebūtu. jo tevi kā parastu spēlētāju var ievērot diezgan labi serverī. par to der padomāt. vai vajag visu rakstīt tajā sūda čatā. ;)

Link to comment
Share on other sites

Hmm...nebalsošu ne par, ne pret - bet cik nu NetGames bija dzīvs, tad pats biju MAIN'a kārtā un kaut kā tevi nevaru atcerēties...

Kad es turēju CSDM un Cash, tad gan viņu atceros.

Atbalstu.

Edited by fuj1tsy
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...