Jump to content
GIGN Forum

Gucci

Game Admin
  • Posts

    281
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Gucci

  1. Nē, kļūdas nesapratām. Aiztaisam ciet šo murgu!
  2. Lai nu kura sadaļa, bet reportu un sūdzību sadaļa madnn ir uztaisijis ļoti operatīvu!
  3. Tagad katrā no gign serveriem mēģināsi dabūt tiesības? Domāju, ka šī topika atrisinājumam par piemēru ir jāņem iepriekšējo topiku atrisinājumi, tas ir, ka nekas nebūs. No manis ANTI
  4. Ja ir bijis banots par čītošanu, tad attā!
  5. Ceru, ka iedos kāds Tev pa dirsu par noteikumu nelasīšanu un savu pirkstu trīšanu šajā topikā!
  6. Agri vai vēlu Css serveris tiks izslēgts un paliks tik CS GO. Nav jēgas vairs te pēc jauniem adminiem, vecie izvilks līdz pēdējai dienai!
  7. Atbalstu Botas viedokli. 130% varu teikt, ka aktivitāte un uzvedība mainīsies pēc tiesību iegūšanas (nebūs tāds vienīgais). Pietam ir impulsivitātes vecums, kā rezultāā sūdzību sadaļa būs raibāka. Un vispār par vecumu - kas notiek? Pirms laika tika ievērota vecuma robeža, no kuras vispār tika skatīts pieteikums. Mēs gribam novest serveri līdz piecklasnieku serverim? Ir tak labāki kandidāti. Nestrebjat karstu ar to rekomendēšanu un pagaidam citus pieteikumus, nevis atbalstam katru pirmo tīni. Rezumē : PRET TIESĪBU IEGŪŠANU
  8. Ja slapinātājs bija viens no tiem, kas spēlēja pa vakariem un naktīm (īsti vairs neatceros, kurš spēlēja naktīs), tad komanda ir vajadzīga.
  9. Kādas acis? Ko te svajā? Neuzskatu, ka topika jautājums ir atrisināts. madnn, gala vārds, pats tak zini, kam pieder. Tāpēc izbaudam gaidīšanas prieku!
  10. Videokli? :D Mans "videoklis" ir nē.! p.s. par naudu te nekas nepārdodas (nu labi, par ļoti lielu domāju, ka ir iespējams).
  11. Nu tad Igors pēc statu restarta ar savām 195 stundām arī ir pelnījis kaut ko! Viss, vari vairs man neko neatbildēt. Šajā topikā vairs neko nerakstīšu!
  12. Domā, ka pēdējo divu nedēļu laikā esi beztolkā čīkstējis pa forumu un reportējis dažus 50 / 50 čīterus, ka tagad ir tas laiks prasīt kaut ko? zabej arī no manis! p.s. paskaties uz savu pavadīto spēles laiku serverī, Tu aktīvais spēlētāj!
  13. Domā, ka būsi augstākā statusā par pašreizējiem jaunajiem adminiem, ja VARBŪT Tev tiks piešķirtas tiesības? Šeit var diskutēt ilgi. Es saku nē. Jo tagad jaunie kompensē savas zinēšanas adminēšanā ar savu online laiku. Tamdēļ, neredzu vajadzību pēc vēlviena "spicā". Esmu tagad noķēris vienu brīdi, kad 10 admini ir online, tātad no 24 spēlētājiem gandrīz puse ir admini. Kā Tev liekas, cik nopietni jauniem spēlētājiem liekas serveris, ja puse ir admini? Es padomātu, ka tas ir kārtējais vienas dienas projekts un tajā neieguldītu naudu. Man būtu pavisam pretējs viedoklis, ja nebūtu tagad jauns papildspēks vai arī tiešām būtu vajadzība pēc jauna admina. Kā jau teicu, es Tev lieku plusu un Tevi rekomendēšu kad tas būs vajadzīgs. Gaidi brīdi un rīkojies. Neņem ļainā!
  14. puucis var ar savu REC iet dirst! Nevienam no Tava ietekuma ne silts ne auksts! Par spēlētāju: Pretenziju nav. Spēlējis ilgi, tai skaitā pirms statu restarta. Aktīvs, utml. BET, paskaties kas atrodas online!? Cik skatos, tik ir pa diviem adminiem iekšā. Negribētos spēlēt serverī kurā ir katram piektajam tiesības (liekas jēli un prasti). Gribu Tev pievilkt lielu lielu plusu un Tevi redzēt admina rindās, ja tiks jaunie atlasīti vai radīsies TIEŠĀM liela nepieciešamība pēc jauna papildspēka. Ja nepiekrīti manis minētajam, tad lūdzu atbildi uz dažiem jautājumiem : - Kāpēc, Tavuprāt, tagad būtu nepieciešams jauns admins? - Serverim ir problēmas ar kārtību? - Cik bieži (pēc jauno adminu pieplūduma) serveris ir bez kāda kārtībnieka? p.s. jaunie, tiekat galā vispirms ar kārtīgu savu adminēšanu un esat pārliecināti par savu vietu kārtībnieku statusā, pirms rekomendējat kādu citu SAVĀ vietā.! Tiekamies Gina burziņā!
  15. Paldies, ka liki šodien pasmaidīt. Manu atbildi jau zinat. Veiksmīgu Jums šo saulaini karsto dienu!
  16. Tuvākajās dienās pārskatisīšu ziedojumu. Bet es neesmu iekļauts plostotāju sarakstā! tvix, startēsim pēcpusdienā. Būsim tur ātrāk! Pluss, tiek kas brauks ātrāk prom, lai nopērk sieru, jo žurkas pirmās pamet kuģi (mani tai skaitā).
  17. Aktivitāte forumā? 3 posti nedaudz par maz! Šis daudzums arī liecina par reportu daudzumu, aktivitāti utml.
  18. Tevi esmu redzējis tik dažas reizes serverī - un tie nav Tevis norādītie laiki! Reģistrēts niks - nav! Tiesību iegūšanas noteikumos minēts, ka pie rekomendējošiem adminiem nedrīkst būt teksti "iespējams, varbūt, utml" šajā gadījumā neticu, ka Tu spētu serverim dot to, ko soli. Esi parādījies pavisam nesen un neesi labāks par jeb kuru citu spēlētāju. Tāpat, neesmu nevienu reportu no Tevis redzējis adminčatā. Turklāt, Tevis norādītajā laikā serverī ir lielākā daļa no adminiem. Es saku tiesību iegūšanai nē. Ir citi, kas sevi pierādījuši pilnvērtīgi (gan stundas (pat pirms restarta), gan reportu un aktivitātes ziņā). Arī rodas jautājumi - kāpēc raksti pieteikumu? Jūti problēmas serverī? Ar ko Tu esi labāks par citiem?
  19. Ja nemaldos, tad jau pavisam nesen biji rakstījis pieteikumu. Zinu, ka Tev atteica, bet neatceros iemeslu (ja nemaldos, tad atteicējs bija neikeds - līdz ar to, atteikums pamatots un jaudīgs). Sagaidīji brīdi, kad viens no patreizējiem ir grēkojis un gaidi uz vakanci? Par spēlētāju : Tagad kādas divas nedēļas neesmu bijis diži aktīvs, tamdēļ grūti diskutēt par Tavu statusu. Bet līdz tam neesmu Tevi manījis kamdēļ būtu labāks par visiem pārējiem, vai arī kāds guvums būtu no Tevis. Rezumē uz Tevi kā par kārtībnieku ir nekāds (nejaukt ar neitrālu). Gribētu redzēt vēl citu pieteikumus, tad arī būtu ar ko salīdzināt!
  20. Nekā personīga, raugos uz Tevi no vispārēja skatiena, šajā gadījumā, izsakot savas domas par tiesību iegūšanu. Modificēta vai virtuāla realitāte, bet tomēr balstīta uz sava veida kārtību un noteikumiem, kas ir saistoša šīs lapas, projekta lietotājiem.
  21. Eu nu, kas tā par lietu "esmu neitrāls"? Kas tā ir par atbildi? Vai ATBALSTU vai NEATBALSTU! Esam objektīvi un runājam turpmāk konkrēti. Par tiesībām : 1. Admina lojalitāte, godīgums, izpratne par godīgu spēli, Tev ir zudusi, ja reiz ceļam šo jautājumu. Līdz ar to, es nesaskatu pat ne mazāko iemeslu, kamdēļ būtu nepieciešams Tev atjaunot iepriekšējo statusu. 2. Neizskatās, ka diži iegriezstos severī ( nedēļā dažas stundas (dienā labi ja stundu)) 3. Rekomendācija - Konkrēti vārdi nevis vispārēji apzīmējumi (sk. tiesību iegūšanas noteikumu) 4. Kur ir garants, ka nekas tamlīdzīgs neatkārtosies? Prakse rāda, ka no ieradumiem nav tik viegli tik vaļā (bija vienreiz, būs otreiz). Varam vēl padziļinātāk diskutēt un iedziļināties servera noteikumos un principos, protams, ja ir vēlme. Ar cieņu.
×
×
  • Create New...