Jump to content
GIGN Forum

Dont^

Game Admin
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

About Dont^

  • Birthday 02/19/1989

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3816 profile views

Dont^'s Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

8

Reputation

  1. 1 posts pieteikums uz acc un ieprieks jau ir vis minets kas trukst
  2. Pret,pret un velreiz pret! Nevelos redzet tevi admin rindas,tu man nepatic! Vienreiz atnema jau tiesibas, kapec tas neatkartosies otreiz, ja savarija sudus ar slap tad ari maces ar xb un xvotemap ari! xvotemap citi gaida pusgadu lai dabutu, pa kuru laiku tu banosi ja tu sedi ar nazi un zhurko! viena punkta bija rakstit ja zhurkojot 10-20sec un neko nedara tad varu slapot un ja vel nesaprot tad slyejot!Gaidi so no manas puses! GL
  3. Ta ari zinaju ka kadu laicinu paspeles PUBa un prasis acc stundas,regnick,attieksme,atbalsts- nav.nav nav nav! ANTI!
  4. Prosta fascine jusu neitralie viedokli tas ir surp un neturp! Ka var but tads viedoklis?, tad sanak ka tev pilniba vienalga kas dabu acc un kas notiks, vot tada attieksme ir uz main servera??? Nav tachu gruti izteikt savu viedokli atbalstit so kandidatu vai ne!Neka personiga! A palikt neitralam, tas ka vissezonu riepas kas der visam tas neder nekam! OK acc jau iedeva bet vienalga, gribetos redzet ko pateiks deadly's un jerrico!
  5. Par so speletaju neko ipasi nevaru pateikt, ne labu ne slikt, kads vinam skilz kada attieksme pret citiem, vai vares atskirt skillotu speletaju no chitera!Neesi man kritis acis! Domaju ka paspele vel kadu menesi, iechekosu tevi, tavas prasmes:) un tad veresu izteikt savu viedokli par tevi!Pagaidam no manis bus ANTI O.T. sorry! Kur palika visi tie admini kuri dabuja acc pedeja laika? Jaunie??? Dabu acc un pazud ka vienmer! vai paspele 1-2menesus,pazud!!(Main, csdm, war3) Tagad nak ziema, tulit bus atkal acc piepludumu prasisana!
  6. Rec! Lai tiek! Domaju ka maces rikoties, un nesagadas problemas!
  7. Paljubomu! Count me in! bushu labs team players
  8. Nu ja bus problemas,sudzibas ar xvotemap tad vares tachu apgriest to kranu! Thugs tiesham spele daudz pa naktim un ir nepiecieshams xvotemap! (Nu ja padienu izmato votemap tad uzpras ari citiem adminiem vai velas mainit mapi bet nejau uz dullo!) Ta lai tiek!
  9. hm... 60h tikai nospeletas man liekas ka tas ir par maz!vismaz vajag virs 150h! tev 1 posts ito pieteikums uz acc! Foruma ari vajag ieskriet citreiz ! Kopuma sanak anti! GL
  10. Itka nekadas problemas nevajadzetu but jo pats aizvakar nopirku jaunu portativo uzliku windows7 ultimate un cs1.6 iet itka bez problemam bet man ir cita ficha ka man nav full screen cs'a pa malam melns! varbut kads zi ka var izlabot? rusty pamejgini parinstelet windows vai cs's .contru biju vilcis no gign bet vel nezinu ka bus ar steam!
  11. Nu xb ir forsha manta, iebildumu nav! Varesi rotaloties - kadu chiteru aprakt! Rec
  12. Tiesham noder cik reizes trapijos ka halfs prasa lai nomaina mapi un tauta ari! rec!
  13. Stundas nospeletas ir! itka spele normali bet jauzvadas bishku klusak lieki nevajag rakstit chata! nu ar shiem flagiem daudz sudus nesataisiisi! var iedot uz barbaudes laiku ! Bet ta tiri OK! REC! lai jau tiek
  14. GoodMen! es labak atbalstu tuky neka kaut kadu mo4itaju kuru esmu redzejis 2-3reizes!un tuky zinu jau loti sen! Goodmen tu vienmer piekasies sikumiem! :D Prajehali bro!
×
×
  • Create New...