safazaurs Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 (edited) Sveicināti, kungi! Šajā skaistajā dienā nav vēlmes izpausties manam literātu skillam, tāpēc viss būs īsi un kodolīgi. 1. 1991. gadā dzimis jaunietis. 2. Dienas nodaļas students, pludmales volejbols, florbols. 3. Pieredze ir pietiekoši liela. Tad, kad NetGames vēl bija starp dzīvajiem (laikā,kad tas mira nost), tiku iecelts par csdm galveno "veci", csdm serveris uzplauka, bet noplauka viss projekts. Biju csdm servera admins un arī pub servera admins, banoti ir pietiekoši daudz cilvēku, bet uzsvaru lieku, ka neviens nav nepamatots bans. 4. Labums no manis? Tas ir atkarīgs, no kuras puses tai lietai pieiet klāt, es teiktu, ka labums būs, bet būs viena lieka rindiņa adminu rindās. Lielāks labums būs pub serveru komūnai, kura ,manā adminēšanas laikā, nebūs pretīgu cilvēku, kas traucē mierīgo cilvēku nervu sistēmu. 5. Tad, kad lielie cilvēki ar darbu ņem pārtraukumu un vēlā vakara stundā (šis parādās arī statos). 6. safa stats 7. Šī pagaidām ir problēma, jo esmu students, ar savu "izcilo budžetu", bet ja tomēr tikšu atbalstīts, tad ik mēneša budžetā būs vēl viens lieks atskaitījums. 8. Ko es gribu? Es gribu tikai ban un admin čatu, pārējais nebūtu tik svarīgs, jo ar slap var tikai pačakarēt čiterītim nervus, bet tas viņu tikai uzjautrinās un izdomās veidus, kā tālāk rīkoties. 9. Kas mani atbalsta? Admini Fake un fuj1tsu. Ar cieņu, Toms! EDIT: GooD Men, tici man, vari man to sūdu par 100% banošanu nerunāt, neesmu jau sestklasnieks. Mana reputācija ir pārāk spoža, lai es varētu rīkoties citādāk () Edited December 29, 2010 by safazaurs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 rec. Šo cilvēku varu droši atbalstīt, bieži ir serverī, ir skills un nav karstasinīgs(lol). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 REC. Forsh pacans ir daudz speelets kopa cw!Par savaam riiciibam atbild galva uz pleciem ir! GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 REC, šito putnu satiku WCG SK gaming sastāvā Būs labs aksesotais stabili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Rec. Skills noderēs čīteru baošanā. P.S. Centies ievērot noteikumus un nedari tā kā citi, kautgan zini kā tā nevajadzētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Ничего негативного не могу сказать про этого человека. вроде хуйни не несёт, скилла хватает, да и онлайн достаточный. rec XD p.s. safich botiks =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 (edited) kakoj to safa tihij stal v poslednie vremja, daze ne ho4etsja podderzatj ego WUCHU! REC norm pacan Edited December 29, 2010 by lmz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Rec, ir reportejis chiterus, bieži onlaina! Vienigi low skilled, bet gan jau chiterus atpaziis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 REC spelee daudz un sen! Un prot spelet un ir reportejis chiterus! Bet nu safa bano tikai TOS ,par kuriem esi 100procent parliecinats,nevis tev likaas vai liekas ka vinsh chiito! OK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Lasot tos nemitīgos pieteikumus, liekas, ka uz 1.6 Cs katrs otrais spēlētājs ir admins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Gucci nesasities Labu adminu nekad nav par daudz. Noteikti atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Attieksme ir mainiijusies? Nav taadi pati kaa shajaa topikaa? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry475659 Just wondering, you know... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Spelejot PUB'a man visulaik likas ka vinsh ir kaut kads tizls. P.S. objektivi nevaru neko pateikt , jo neesmu spelejis jau normalu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 nav viņš tizls, tīri normāls. man ar ir teicis priekšā čīterus Link to comment Share on other sites More sharing options...
safazaurs Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 (edited) http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry475659 Just wondering, you know... Kas tad manai attieksmei vainas? Vienmēr var vilkt paralēles, ja Tev tas izdodas, lūdzu, bet nepin iekšā āķi, uz kura vajadzētu uzdurties. EDIT TO JON': Man ir jautājums, kā izpaužās mana karstasinība? Un vispār, nejau man par to spriest, kāds es esmu serverī. Ir vēl daudz citi cilvēki, kuri drīkst šeit postot un izteikt viedokli. Edited December 30, 2010 by safazaurs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Es neko nesaku par tavu pieteikumu, man vienalga vai tu dabuu taas tiesiibas vai nee. Es vienkaarshi negribu, ka admins ir ar nepareizo attieksmi un es to jautaaju adminiem, kas tagad aktiivi speelee, jo pats to vairs nedaru. Es vienkaarshi negribu buut tas, kas izskatiis simtiem suudziibu par tevi, jo tavas karstaseniibas rezultaataa tiks noveerota neadvekaata riiciiba. Atceros, ka ar speeleeshanu un skillu tev viss bija kaartiibaa, bet leciigs tu arii biji. Un provacejoshu adminu mums iisti nevajadzeetu, tapeec arii prasu kaa tur ir ar to attieksmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 ar safu adminēju tajā pat netlames serverī csdm, nebija problēmu kā ar adminu. tāpēc neredzu kāpēc nevarētu pubā skraidīt pieredzējis admins!? galvenais atcerēties pāris GIGN nerakstītos un rakstītos likumus, tos gan jau, ka apgūsi, kad redzēsi (ja redzēsi) adminu čatu un vēl pāris kategorijas forumā. P.S. tiesa no nepamanāmakajiem adminiem tu gan jau ka nebūtu. jo tevi kā parastu spēlētāju var ievērot diezgan labi serverī. par to der padomāt. vai vajag visu rakstīt tajā sūda čatā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Ja godīgi, tad agrāk nekādus īpaši kodīgos un smakojošos tekstus no safas nebiju manījis, arī pēdējā laikā nē. Tā kā, jaunais cilvēk, savaldi savu dainu vācelīti, lai nebirst nekas lieks laukā, tad jau viss būs labi REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 jautri teksti vienmer izbirs no safas,kadam aizkaroshi kadam uzjautrinoshi visa visuma pozitivi! uz parbaudes laiku var dot,buus suudi mes tevi apgraiziisim ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 mainu savu rec pret tavas maasas numuru, sikak pm safa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Hmm...nebalsošu ne par, ne pret - bet cik nu NetGames bija dzīvs, tad pats biju MAIN'a kārtā un kaut kā tevi nevaru atcerēties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) Hmm...nebalsošu ne par, ne pret - bet cik nu NetGames bija dzīvs, tad pats biju MAIN'a kārtā un kaut kā tevi nevaru atcerēties... Kad es turēju CSDM un Cash, tad gan viņu atceros. Atbalstu. Edited January 3, 2011 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Nja, tikko uzzinaaju, ka tev nemaz regjistreeta nika nav. Te taas lietas taa nenotiek, ka ja iedos tiesiibas tad pieregjistreeshu niku! Taka, pagaidaam uz topika iznaakumu tu gaidi bezjeedziigi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Nabadzigs skolnieks %) nav naudinjas lai niku pieregistret Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Kāpēc viņam vēl nav iedotas tiesības? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts