Jump to content
GIGN Forum

Mans Stāsts.


Radiators
 Share

Recommended Posts

Nu tad tomēr laikam tu pats esi atskārtis, kas tā par patiesību, kurai es visu šo laiku centos aizspiest muti, bet kura turpina brēkt pilnā kaklā! Mes esam kā radīti viens otram! Padomā par to šonakt. Es iešu gulēt, bet es nezinu, vai varēšu aizmigt.

Link to comment
Share on other sites

Šī patiesība jau sen ir izskanējusi, censties aizspiest tai muti ir kā censties sasmelt izlietu ūdens mucu ar 14 irbulīšiem. Es tev ieteiku nesatraukties par to, kam es esmu radīts, bet pārdomāt pašam savu mērķi šajā dzīvē - vai tiešām tu to gribi pavadī meklējot atbildes uz nebūtiskiem jautājumiem šūpojoties dzīves okeānā, kas jebkurā brīdī tev var uzsūtīt liktens vētru, kura nāks spēji, negaidot uz tevi un kad šim pārbaudījumam tu nostāsies pretī, tu gribēsi būt gatavs, tu gribēsi būt pārliecināts. Kā saka - nenes nazi uz pistoļu cīņu. Tu negribēsi nest tukšu dvēseli un nepiepildītus sapņus uz notikumu, no kura vari arī neiziet kā uzvarētājs, vari neiziet vispār. Padomā par to.

Link to comment
Share on other sites

Ar kādām veltēm es esmu apveltījis dabu!

1. Es esmu ļoti izskatīgs, man ir pareizi sejas vaibsti un mans ķermenis ir ideāls - gandrīz kā filmās! Es nekad neesmu teicis, ka man ir liels krāns. Pat, ja man būtu mazs krāns, es visu dzīvi to vien darītu, kā censtos palielināt viņu, nevis salīdzinātu tikai ar citiem krāniem, kā jūs to darat.

2. Es pats apbrīnoju savu leksiku, cik ļoti pareizi es protu izteikties, un esmu vienkārši kruts čalis runas dotību ziņā.

3. Daba man ir devusi kaut ko tādu, par ko man vēl nav skaidrība. Bet es zinu, ka tas ir kaut kas unikāls

Smieties vai raudāt?

128934039253861456.jpg

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Es tiešām ļoti ilgi domāju par macho tekstu, un tomēr sapratu, ka neesmu gejs! Es gribēju jums pavaicāt kādu sīkāku informāciju par Alisi no gign! Viņa mani ignorē, bet es nevēlos viņu stalkerot, es tomēr esmu lepns par sevi, tādēļ gribēju pavaicāt šeit.

Link to comment
Share on other sites

Tas gadijumā nav tas mūsu slavenais radiātors ? :lolza: Bilde dikti līdzīga avatāram :khehehe:post-8830-1292774500_thumb.jpg

P.S Tas noteikti ir viņs.. Šalle vai Kaklasaite ar vienu un to pašu rakstu !

Edited by Chiky
Link to comment
Share on other sites

Kā būtu ja tu savu EMOcionālo stāvokli stāstītu tiem kam tas intresē ? Kā piemēram saviem sētas puišeļiem.. Moš ar marķieri uzzīme sev uz sejas pim.i Un nofoče velreiz un ieliec netā lai pārāditu savu "Ideālo" ķermeni :D nākošreiz meiģini cītīgāk sasprindzināt musišus :D:sparta:

Jupis!!!

Edited by Chiky
Link to comment
Share on other sites

Čikijs nevar būt pārcilvēks. Čikijs ir kā virve starp dzīvnieku un pārcilvēku, bezdibenis apakšā, un neiespējams atpakaļceļš. Un visvairāk viņā es mīlu to, ka viņš ir pāreja - bojāeja.

Kas ir cilvēks jupja priekšā? Kauns vai izsmiekls? Tātad pašam jābūt čikijam pārcilvēka priekšā - kaunam vai izsmieklam.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...