Cereza Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Tātad, man nav daudz naudas, bet man vajag jaunu datoru, jo, lai gan uz mana pirms 4iem gadiem pirktā PC ir salikti visi iespējamie stafi, lai TF2 ietu, viņš ar katru apdeitu paliek arvien lēnāks un lažīgāks + man nerāda asinis un ķermeņa daļas un tas vienkārši makes me sad panda Man ir 250 LVL un es neko nesaprotu no datoriem. Man nevajag ŪBERDATORU. Divas lietas, ko man vajag no datora: 1) Lai var smuki paspēlēt TF2 2) Lai varu skatīties savus seriālos, lolol. Šobrīd apsveru domu par šo: http://www.m79.lv/datori/M79-S3-LITE_9603.html# jo man patīk cilvēciņš, kas stāv pie datora, bet nu jā, man arī patīk M79, jo viņi vienmēr ir bijuši diezgan forši. Gaidīšu ieteikumus, kritiku un tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Tavam variantam līdzi nenāk pele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 Pele man ir jau no vecā PC. LIELISKA! Spēj izbesīt macho 2 sekunžu laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) Kāds tev korpuss ir iepriekšējai kastei un baroklis? PS: Tu gribi uzreiz veselu kasti vai pa detaļām? Edited November 25, 2010 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 O_______________O Šis jautājums bija pārāk sarežģīts. Izlasi vēlreiz topika aprakstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Ja macho ļoti labi kaut ko saprot un māk salikt datoru ,iesaku pa detaļām pirkt un kasti vari atstāt veco , jo tā pa to summu var sakraut daudz labāku nekā nopirkt vesalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Peikrītu... apmēram sanāk tā: 30 - Mamma 50 - procs +- 40 - 4 gigi rama 30 - Jauns cietais 60 - video =210 lati ja ņem veco korpusu. CD-Romu un barokli... Nu ja nē - tad baroklis vēl kādi lati 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 Ja viņš tik ļoti labi saprastu, es neprasītu te. Ar iepriekšējo bija tā, ka iedevu džekam no M79 400 LVL un viņš pa detaļām salika kopā ļoti labu datoru. Tagad man ir tikai 250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Ja nemaldos par šāda veida jautājumiem members ar nicku kamis varēja palīdzēt. Es arī neko daudz no dzelžiem nesaprotu, bet tomēr ieteiktu likt pa daļām kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 ja vajag - varu sarakstu uzmaukt līdz rītdienai kas un kā un pa cik... Tikai pasaki - vai tev ir liels korpuss un un cik ir barošanas bloks... Paskatītiesvar kompim aizmugurē kur elektrība spraužas klāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 ne ne, šī problēma ļoti delikāta. manliekas enfuego varēs izpalīdzēt šeit, tieši par viņa līniju. var sazināties ar viņu šeit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 Oki, es šovakar, kad tikšu mājās no darba apskatīšos, cik man liels ir korpuss un kāds ir barošanas bloks, bet tā domājot, man korpuss ir korpuss vulgaris. Imho, parasts izmērs. Man visu pārējo vecā kompja specifikāciju arī uzrakstīt? Jo viņš jau iet un iet nenormāli labi, tikai nevelk spēles jaunās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 ne ne, šī problēma ļoti delikāta. manliekas enfuego varēs izpalīdzēt šeit, tieši par viņa līniju. var sazināties ar viņu šeit. DELIKĀTA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Ja ašibsa adresom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Nebūtu slikti. Ne jau vienmēr vajag jaunu kompi pirkt, varbūt pietiek nedaudz uzlabot veco un TF2 ripos rūkdams atkal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 tā ka tas kompis ir vecs, korpuss varētu nederēt, tāpat arī baroklis, bet hvz, jāapskatās. Nav tā, ka es neko nesaprotu, man vienkārši nav ne jausmas cik kas maksā un kur vislabāk pirkt. Negribās gluži metaleksa variantu, kad firmele nobankrotēja 3 mēnešus pēc tam, kad kompi pie viņiem nopirku. Par laimi nekas nenodega. Vecā kompja specus vakarā te sametīšu. edit: un cd roms vecais, kad pēdējo reizi mēģināju windows pārinstalēt NEGĀJA. Not cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Uzrunā Surr. Es pie viņa pēdējos pāris PC pirku (sev un vecākiem). Diemžēl nav M79, bet, kamon, tas ir Surr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Es sajaucu kaami ar surr, nezinu kapēc, gadās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 es ar ieteiktu surr vai arī m79 sazināties caur skype. viņiem tur sēž pipars, kas ar šito visu palīdz. man, kad pirku plati,ram un proci šis baigi palīdzēja. uzsita ļoti labu sarakstu, jo zināja, ka drīz veikalā pieved jaunu plati, ko man izdevīgi iekļāva iekšā. beigās sanāca letāk nekā pats biju izvēlējies un jaudīgāk. tad, kad atnāk detaļas vajag tik pasaukt kādu, kas saliek, ja pats nezin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 dateks.lv var nopirkt labas detaļas ,lai sakomplektētu PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) Ņem ciet S3 no m79 , man ir S2 ripo bez jebkādām problēmām, par resursu trūkumu arī nevar sūdzēties. Tikai to pandas antivirusu gan met miskastē, tādu sūdu sen nebiju redzējis... Iemesls, vīruss tika pašā pandā iekšā un kompis nenormāli sāka lagot, un procesors 100% use, kārās augšā, tieši kad startējot windu, panda ieslēdzās un tad brīnumi sākās. Tikai pateicoties ātrām roku kustibām to draņķi dabūju ārā... Edited November 25, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 WARNING, NOOB ALERT! Tas m79 dators nāk komplektā ar 9800GT videokarti. Tu to NEGRIBI, jo... ievērtē Left4Dead freimreitus iekš tomshardware.com. Tā spēle reāli parāda tādu pašu freimreitu kāds tev būs iekš Team Fortress 2. Un es neuzskatu ka 46fps ir kaut kas ar ko varētu lepoties Atrodi tajā sarakstā videokarti, kuras FPS tevi apmierinātu (skaties vismaz lai ir 60fps vai vairāk) un tad attiecīgi skaties m79 vai viņi piedāvā datorus ar konkrēto videokarti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Tādas internetbodes, kas nobankrotēja ir daudz. Tagad par laimi detaļas, kas nākušas no ALSO (bijušais GNT) šamie ņemot paši. http://www.alsogarante.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) lai saaktu domaat pa UPGRADE/JAUNU PC vajag zinaat vecaas detaļas, jo 4 gadus vecu pirktaa PC es nesaskatu probleemas labaak upgreidot nekaa pirkt jaunu, ja vien maatene supportee 775 socketu... p.s. CASE = CASE arii shajos laikos, un nav noziimes kuraa gadaa pirkts vai kura gada modelis Edited November 25, 2010 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) tomshardware.com. Tā spēle reāli parāda tādu pašu freimreitu kāds tev būs iekš Team Fortress 2. Un es neuzskatu ka 46fps ir kaut kas ar ko varētu lepoties Nuuu, ar manu 9600gt (tātad vēl lēnāka) TF2 @ 1920x1080 viss MAX (vienīgi AA x4), vidēji FPS ~80, par ~56 oficiālajās mapēs zemāk nekrīt. Uz l4d2 50-70 (arī max). Pietam autore neizskatās pēc hardkore geimera, kurai ir savrīgi izspiest FPS virs monitora spējām. Edited November 25, 2010 by Čaks Kulakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now