aM` Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Рaize :/ Man deєetu nвkamв nedзпa pзc рiem datumiem, jo tad man bыtu nauda un arо darbв bыtu brоvs.. Bet nu labi ja nвksies izlaist, tad nвksies.. nekas gaidорu nвkamo gadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 (edited) Es katraa zinja esmu par Busas vietu, jo jugland ir buuts daudz, gribas kaut ko pamainiit, datumi decembri pagaidaam vienaldziigi, gan jau aizmainishu. Krish droshi liec mani saraksta, ja nemshu kaadu lidizi doshu zinju, kaut gan atceramies shis ir gign paintball, tapeec jo forshaak redzeet gign sejas Maybe pat varetu piemesties par shoferi, bet nu tas veel uz ??? Katraa zinja Krish es domaju saac taisiit sarakstu, peec nedelas nosprauzham datumu, un nedelu pirms pasakuma tie, kas iemaksajushi brauc, chillin ! Edited November 11, 2010 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 nu es ar piedalos, taka met mani a saraksta iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 tik vēlu jau būšu UK, bet ja ātrāk, esmu gatavs jūs izownot vienos vārtos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 (edited) Ok Krish liec vienlga, kurur datumu, araak saaksim atrak tiksim skaidriibaaa, kas buus, kas nebuus .. Kam interese man draugos ir galerijas no 2vaam pedejam peintbola sacensibaam, kuras mees te noorganizejaam ar gignieshiem, tas gan bija kaadus gadus 2-3 atpakal, ehh kaa laiks skrien Imetishu paaris linkus no draugiem.lv pedejaa reize pirmaa reize Izskatas kad 3 gadus atpakal pirmo reizi uzkapaajam Taa ka sanemaas tauta un maucam dziivee !! Edited November 14, 2010 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Par datumiem - labāk būtu 11. decembris. Skatos, ka datumu izvēle nav pats vieglākais process Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 A, līdzjutējos arī vienkārši varēs braukt, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 gan jau, ka datumi nav problēma. no laukiem tāls ceļš eeee... ejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Tie, kas brauc ar personīgajiem autiņiem, problēmu vispār nav, jo laukums atrodas pie mašas VIA Baltic šosejas. Tie, kas močīs ar vilcienu vai autobusu, kājam jāiet 1.5 km, kas būtu gājiens līdz 20 min. Taču sazinoties ar tiem, kas brauks ar vilcienu, es atbraukšu pretī un atvedīšu ar autiņu Tā noteikti nav problēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Tatad izskaatas Krish kaut kur nosviidis Ja dirikst meginashu savest shito balliiti kartiiba, nakoshaas nedelas laika saskanosim datumu, jo manupraat ar sniedzinu kopaa buutu jautraak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 jep, ar sniedziņu būtu jautrāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 Beidzot tikām skaidrībā ar datumiem... Tātad organizējam 4. Decembrī, jo 11 te dažam labam ir svinības un nebūtu labi ierasties ar zilumiem... Domāju, ka varētu sākt ap 12-14 pēcpusdienā. Ceru, ka tas visiem būs OK. Pasākuma vieta: http://www.busas.lv/ Busas, kāds ir tavs tel. nr? Lūdzu, apstiprini, ka šis datums ir OK! Es tā ātrumā pārgāju pāri spēlētāju sarakstam un šobrīd redzu šos dalībniekus: krish +1 vai 2 daba kolēģi test2 worm bencik Deadalive Tom. Teddy (ja cipruss vedīs, tad aizbraukšu paskatīties ) acido vincister LAVRx ManuVietuIenjemRegistretais 50/50 (updated 2010-11-305 13:00) Lūdzu dodat ziņu, kas vēl būs!!! Vēl dabūšu dažus savus draugus un kolēģus, tā kā būs vismaz 5 vs 5 Par braukšanu organizējamies paši. Tie, kam ir vietas mašīnā ir laipni aicināti informēt citus šeit. Pārējie sarunā laiku un brauc ar vilcienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 count me in! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Ja nekas neparedzēts pēkšņi neuzradīsies - būšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Same shit here! Noteikti, ka braukšu ar savu auto, un kādu varēšu paņemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 1.Cik šāds pasākums varētu izmaksāt? 2.Man nav zābaku. Kam ir lieki 45-46 izmēra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 2.Man nav zābaku. Kam ir lieki 45-46 izmēra? 1.domāju 25ls iekļautos, neskaitot ceļu.. vismaz tas ir vidējais, ko parasti iztērēju. 2. pajautā benāram, tas ir viņa izmērs (zinu, jo boulingu spēlējam kopā ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 puiši un dāmas, izpriecājieties! netieku, jo dzimšanas dienas otrā diena iekrīt 4. datumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 HEi hei, tas jau IR ceriigaak. Lavrik no kurienes brauksi? Ja varetu braukt ar lavriku..hmm. tas jau skan jauki. Uz kadam izmaksam aptuveni jarekjinas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Faild, man eksāmens 4ajā... =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Ja varetu braukt ar lavriku..hmm. tas jau skan jauki. Uz kadam izmaksam aptuveni jarekjinas? Noteikti, ka no Rīgas braukšu. Diezvai uz vienu dienu skriešu atpakaļ uz laukiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 faktiski nav jau jēga neko topikā rakstīt, ja pats nepiedalies, bet nu lai krish vismaz zin galīgi nav naudas šogad ( ) un vienkārši tāpat aizbraukt paskatīties negribas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 galīgi nav naudas šogad ( ) un vienkārši tāpat aizbraukt paskatīties negribas. Par izmaksām varu uz reiz minēt, ka tās būs krietni mazākas, jo mēs jau vienojāmies par atleidēm, kas nozīmē,ka izmaksas un peintbolu varētu svārstīties 15 Ls, bet ne 25. Var mierīgi iekļauties arī 12 Ls. Svarīgi tagad ir sekot līdzi gaisa temperatūrai, jo zem -10 grādiem spēlēšana sāk radīt nelielas tehniskas problēmas. Mārkeri sāk klepot. bet priekš tam ir sinoptiķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 o, tajau vispār zbiiis nu datumi zināmi, un būs +/- tie -10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 26, 2010 Author Report Share Posted November 26, 2010 galīgi nav naudas šogad ( ) un vienkārši tāpat aizbraukt paskatīties negribas. Principā jau var tāpat atbraukt un paskatīties, bet tas diez vai būs patīkami, jo būs auksts Tiem kas spēlēs jau aukstums netraucēs.. Nekas, Outlawz, nākošreiz gan tev jāpiedalās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now