Glud!naTajs Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Jautajums ir par cilvekiem, kas brauc, pagaidam esmu dzirdejis 5 cilvekus sakam, kad brauks vajag paskubinaat tos krabjus, kas saakumaa pieteicaas. Gludeklis must go ! Normali iechilosim autinja izksatas Sanemaas tauta, buus labi test2 worm Tom. Teddy (ja cipruss vedīs, tad aizbraukšu paskatīties ) acido ManuVietuIenjemRegistretais, tiko zvaniju teica, kad nebuus vinam laukos lopus vajag paarot Ja augstak minetiaas persoans piesakas un paraskatas, tad mees kaa reiz 10 cilveki sanakam un viss ir chikiniekaa Tu tāds liels cilvēk, benār. Tev vecu zābaku nav priekš manis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 test2 un worm būs. Es ar viņiem runāju. Tom un Teddy diemžēl atteicās. acido tak teica "count me in" Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 gludais, es tev varu savas botas piedāvāt. Tās ir baltas, tāpēc sniegā neredzēs. Tikai tev slīdēs, jo tās paredzētas zālei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Paldies krish, bet man mājās arī ir vairāki vecie šūzi, ar kuriem mierīgi var dragāt, tikai es negribu būt staigājošs bots Mēģināšu kaut kur rīt sakasīt tos zābakus Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 deadalive, es arī gribu tavā ekipāžā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 es ar tikko secināju, ka man zābaki laukos ir būs psc. laikam botās skriešu. kāmi, ok eku tieši sanāk: es, benārs, vincis, kāmis un gludais Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted December 3, 2010 Author Report Share Posted December 3, 2010 Mēģināšu kaut kur rīt sakasīt tos zābakus nu tik traki jau nebūs. ticu, ka tev ir izdzīvošanas instinkts un tiksi galā ar botiņām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 vinci, kur tevi savākt? teikā? tip pie vecā kinīša varētu. ap 12:10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Jep, Teikā būtu lieliski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 kas var būt labāks pēc izcilas spēles ieēst siltus, vārītus kartupeļus ar sēņu mērci un vistas filejas karbonādi.. spēle bij superīga, labi pavadījām laiku. vieta patika. noteikti iesim uz tiem bunkuriem šaut.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Pilnai laimei tikai snigšana pietrūka. Labākais gamemode CTF ar 12 flagiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 man ir divi zilumi viens otram blakus uz kreisā pleca un esmu anormālā badā, tūlīt rīšu vakariņas un čillošu ar aliņu... kā arī atcerēšos superīgāko spēli ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Kājas un ceļi zilumos Bet vieta un organizatoriskā puse bija izcila. Paldies visiem, kas ieradās. P.S Pirkstiņš sāk palikt lielāks un zilāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 man uz labā vaiga (pakaļpuses) ir divi skaisti sarkani pleķi.. rīt būs ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 (edited) čaļi, reku labs video. (mūsu ekipāža) te bij video, vairs nav Edited December 4, 2010 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Mega forshi, kompaanija lieliska, vieta un organizatoriska puse arii Komandas bija liidzigas, speles loti interesantas, katraa zina pa 5 gadiem labakais peintbols kaads ir bijis.... p.s. Rembo rulezz Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Pasākums bija "IDEAĻINK" un ar vairogiem vispār - ! Kā bija viņu mājaslapa? Viņi facebook'ā ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 http://www.paintballriga.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 šmuce sanāca ar aizsvīstošajām brillēm un tehniska ķibele ar plinti. bet ļoti patika organizētās misijas un fotogrāfēšanās. bija super! līdzjutējiem arī būtu bijis interesanti, jo bija speciāls spectator tilts pāri pusei laukuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 ko es vēl gribēju piebilst. tie, kas te min par tiem zilumiem - picture or it didn't happen!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 eu kur video ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Bildes studijā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Ehh, žēl, ka palaidu šo garām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 krish, mēs gaidam bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Vakar visvairāk redzai bija šie trīs trāpijumi, tad vēl pa vienam pa ribām un viens divi uz muguras arī, bet tā kā man ir +12*lvl natural armor - viss jau sadzijis un neko pat viars neredz. FACE!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now