Jump to content
GIGN Forum

Kā Sauc šo Fotogrāfiju Stilu?


cash^
 Share

Recommended Posts

Lomography - lomogrāfija - tā šo stilu sauc.

Kārtējā ahūnā aktualitāte un modes lieta. Nopērkami bezjēdzīgi speciāli lomo fotoaparāti par absolūti overpriced cenām. Katrā gadījumā, ja tu valkā crocs, somā nēsā macbook un regulāri lieto twitteri - lomogrāfija ir tieši priekš tevis.

Link to comment
Share on other sites

Pirmās bildes varbūt ir lomo, bet tikpat labi tās varētu būt nošopētas digitālās. Lomo aparātus var nopirkt kaut vai Latgalītē par latu, jo pats lomography saražojums ir made in China + saplīsīs pēc 2 mēn. lietošanas. Ja gribi oldskūl bildes, nopērc kaut vai vecu Smenu pa latu, iekšā 35 mm filmiņu (Fuji ir labākās) un mauc ielās.

Vēl ir modīgi digitālās bildes pārtaisīt par polaroid bildēm - vintage efekts būs rokā uzreiz.

Par HDR - normālās kamerām var automātiski uzlikt, cik lielu EV atšķirību vēlies, turklāt ar 1 šāviņu būs tev visas 3 bildes uztaisītas + statīvs gan būs noderīgs.

Link to comment
Share on other sites

Var kāds dot sakarīgu iemeslu(nevis "vinji nav forshi!!!!!111") ,kāpēc Jums hipsteri netīk? Ne viņi emo,ne scene,un neklausās depresīvu mūziku.

Dzīvespriecīgi cilvēki, dzīvo pozitīvi, patīkami kontaktēties, atšķirībā no wannabe "nošļukušajām biksām".

Netroļļoju, vienkārši vēlētos uzzināt,kas tik nepatīkams viņos ir?

Link to comment
Share on other sites

generalisations ftw.

~1mēnesi vasarā nodzīvoju @Bromley, UK un tur viņi bija daaaaaaaahuuuuuujaaaaaaa. Protams, ir normāli čaļi, bet kāda daļa ir vienkārši tādi pretentious "too cool for mainstream" faggoti, kuri savos ipodos klausās kaut kādu underunderground(jā...) mūziku, kas izklausās pēc kucēnu malšanas gaļas mašīnā, tikai tāpēc, ka neviens cits to neklausās(un pie reizes noliek citus, ka viņi ir pārāk meinstrīmi).

Tāpat ir arī ar

wannabe "nošļukušajām biksām"
...

Ir daudz sakarīgi čaļi, bet ir arī tādi, kuri ir uztetovējuši sev "THUG LIFE" un "Only God Can Judge me" sev uz pupiem, pis vaļā pa ielām un miķī skaita par to kā viņi mētā kreka akmeņus ap Zolitūdes stūriem.

kaut kā tie sub kultūru nosaukumi man galīgi iet putrā. Kāds varētu precīzi izskaidrot kas īsti ir 'scene', hipsteri un indie kidi, jo man ir radies priekšstats, ka scene=hipsters un indie kidi ir tie dzīvespriecīgie čaļi, kas pieduras vintage drēbēm...

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...