Jump to content
GIGN Forum

Fallout: New Vegas


macho
 Share

Recommended Posts

Man ļoooti patika trešais fallouts un es jūtu, ka es iemīlēšu arī šo geimu, tikai... cena ir vienkārši monstrīga - 50 eiro. Pat trešais fallouts pēc visa šī laika maksā 29 eiro (game of the year edition - 50 eiro). Es viņus ļoti labprāt nopirktu, bet man drausmīgi besī, ka tur ir kaut kāds downloadable contents vēl pa 10 eiro nezincik iterācijās un tā arī droši vien būs šai spēlei, tāpēc lai arī cik ļoti man viņa nepatiktu (+ vēl 50 ačīvmenti OMGGG), es viņu nopirkšu visticamākais tikai pēc kādiem 2-3 gadiem.

Link to comment
Share on other sites

man drausmīgi patīk post-apokaliptiskā vide, grafiku biju uzbliezis uz max, spēle ļoti skaista, viskrutākais moments bija kur kaut kāds pāraudzis mutants aizmeta pa gaisu autobusu un kaut ko uzspridzināja, viss ekrāns pielija ar zaļu gaismu.

drausmīgi patīk, ka es varu būt ļaunais, to izmantoju, diemžēl spēle paguva apnikt pie pašām beigām pirms uzspridzināju megatonu. nu nevis apnika, bet kaut kā vairs nesanāca uzspēlēt.

oblivion esmu spēlējis tikai nedaudz, atsit, ka kompja chari runā līdzīgi, bet tas būtu sūds, storijs bija kruts, monstri bija kruti un ieroči bija vienkārši lieliski - teiksim kaut kāds sūds, kas kā patronas izmanto JEBKO - es pāris monstrus nogalināju ar lidojošu putekļu sūcēju, dažus ar 8 biljarda bumbiņu (šitiem man kaut kur vēl skrīni uz kompja stāv) un izbaudīju ar maziņu rokas motorzāģīti skrienot pakaļ pusplikām maukām un zāģējot nost viņām kājas.

wow, šķiet, ka vajadzēs vēlreiz trešo falloutu paspēlēt :) un btw vepons mini-nuke ir episki kruts. ai, es te stundu varētu vārīties par to kāpēc tā spēle rullē - zobens, kuram ir vads uz mugursomu kur ir gāze laikam vai benzīns un tāpēc zobens deg - un tiek turēts ar cepamcimdu arī bija foršs.

spēle nevar nepatikt :)

p.s.

ā un ir arī krutas iespējas - teiksim es pildu džekam kaut kādu misiju, viņš pasaka, nē, nē, tev tagad man jāatdod tas un tas. es viņam pasaku ŅIHUJA neatdošu, viņš sāk uz mani šaut, es tāds NIGGA WHAT? nošauju kā SUNI. Atrados ghoul pilsētā - visi pilsētnieki uzreiz ĀAAA tu ko mūsējam dari? *UZBRUKUMS* es tāds NIGGA PLEASE un kļūstu neredzams - visi WTF???? kas notika. Es neredzams būdams izmetu 3 granātas zem kājām, visi tādi WHAAAAT? es tāds HAHAHAHA - fonā KABUM, KABUM, KABUM, es atkloakojos un tāds BITCHIN' un atšauju atlikušos. Beigās aizeju līdz veikala pārdevējai - šī tāda chilax, es arī chilax un pārdodu lietas, kuras savācu no viņas kaimiņu līķiem. NICE!

Link to comment
Share on other sites

3ais fallouts ir viena no jautrākajām spēlēm kādu esmu spēlējis. Tur ir ierocis, kas šauj SLIEDES un katru reizi, kad izšauj atskan tu-tūu - ķipa tvaika lokomotīves skaņa :) man drausmīgi patika visu uzlauzt un visu zagt ko vien iespējams :) teiksim iedod viens džeks kvestu - tu tāds, jā ok, kūl un kad viņš iziet no istabas, nosper viņam visu ko vien vari :)

beigās man tas storijs ar pazudušo tēvu šķita tāds nedaudz lame, varēja kaut ko inčīgāku izdomāt, bet tik un tā visi blakusstoriji spārdīja un es šito visu atcerēdamies šķiet iešu spēli spēlēt vēlreiz, jo nu kur vēl var iet kvestu - ķipa izglābt dēlu, tad konstatēt ka viņa nolaupītāji ir kaut kādi krutie warriori un ka viņš ir labās rokās un tad VIŅUS VISUS NOGALINĀT un atņemt viņiem viņu krutos ieročus.

vai arī teiksim - visa spēle ir ar storiju - ķipa meklē pazudušo tēvu. atrodi un beigās novāc viņu. epic >_< :)

Link to comment
Share on other sites

haha, es spēlēju ar badass lomu. Tāds naijs. Sākumā tā misija ar dzimšanas dienu. Jautā vai patika un es tāds - eh, sūds, varēja būt labāk. Nosaukt viena džeka māti par alkoholiķi arī bij naijs. Vai arī tad, kad vajag izglābt tā snake tunnela līdera mammu, no sākuma paņirgāties par viņu, tad noskatīties, kā nomirst viņa māte un beigās nošaut viņu pašu.

Vienīgais besis, ka tur ir tik daudz statu, īsti nezinu uz ko likt.

Link to comment
Share on other sites

Vienīgais besis, ka tur ir tik daudz statu, īsti nezinu uz ko likt.

es liku uz hakošanu un lielajiem veponiem un kaut kādām svarīgākajām lietām, lai ieroči tik ātri nenolietojas. tad kad tā džeka māti vajadzēja izglābt es viņu pasūtīju dirst un kad viņam kaut kas nepatika, nositu viņu. To kas tur ar to māti notiek tikai vienā filmiņā redzēju, tad tikai ienāca prātā, ka es varēju aiziet un nosist tos visus.

Link to comment
Share on other sites

Man slinkums lasīt šitos palagus ar tekstu, bet man ir pāris leitas sakāmas par spēli, kurā pavadīju vairāk kā 150 stundus.

Engine ir briesmīgs. Un es biju diezgan bēdīgs, kad viņi pirms vairākiem mēnešiem pateica, ka Fallout: New Vegas darbosies uzlabota Fallout 3 engine.

Fallout 3 un drošvien Fallout: New Vegas ir jāspēlē dēļ STORYLINE un pasaules, ko viņas piedāvā. Fallout 3 plašums un lietas, ko var atrast tajā pasaulē ir vienkārši WTFLOL.

Kā jau teicu, biju nospēlējis vairāk kā 150 stundas un vēlaizvien nebiju izstaigājis visu pasauli un pat nebiju iesācis trijus no visiem DLC.

Fallout: New Vegas NOTEIKTI spēlēšu. bet ne tagad. Fallout spēles aizņem pārāk daudz laika, lai viņās iegrimtu studiju laikā. Drošvien, tāpat kā ar Fallout 3, nogaidīšu kamēr iznāks smuks package ar visiem DLC un spēli par sākotnējo spēles cenu. Priekš PS3, protams. (tik ilgu laiku pavadīt datorkrēslā ir vienkārši wtf.)

Btw, kā ir uz datora ar manuālo tēmēšanu? Engine, acīmredzami, tam nav domāts. uz konsoles ir neiespējami kaut kam trāpīt manuāli tēmējot.

p.s. Tranquility Line ftw.

p.p.s. Es sākumā bīdīju perkus/status uz sneaky/picklocking/hacking un sniping. :) Vēlāk, (SPOILER ALERT) kad varēja dabūt to kruto Laser Weapon no River City guarda, kurš bija tas robots, iemācījos arī labi Laser Weapons izmantot, jo tas ir baigi labais ierocis.

Big Guns tā arī neiemācījos, kā arī melee weapons šķita diezgan nevajadzīgi.

p.p.p.s. http://www.joystiq.com/2010/10/19/metarevi...lout-new-vegas/

Manuprāt, ja engine būtu itk noslīpets kā storyline/world/immersion, spēle mierīgi būtu viena no labākajām šīs ģenerācijas spēlēm.

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

nekaada sakara ar sho topiku, bet citaats no utubes:

"I showed my nan falloutļ?? 3 and she did not like me killing super mutants so i tuned intogalaxy news radio and we sung songs together :D"

Edited by Pinky
Link to comment
Share on other sites

Spēle forša. Patīk, ka ir visādi grupējumi, kuriem tu vari iepatikties vai arī nē. Mēģinu pildīt visus side missionus uzreiz kā tos dabonu. Galvenais, ko kačāju ir speech+sneak+meele/guns. spēlēju uz hardcore + hard, ir grūti un interesanti :D Nepatīk tas, ka pretiniekiem lodes nekad nebeidzas, bet forši, ka visādi drug addicti mūk prom, kad redz, ka nav nekādas izredzes :D

Link to comment
Share on other sites

lol..kr4 tieku pie las vegas. lai ieietu tur servicebots prasa atļauju vai 2 000 caps. es tā...caps my ass - atšauju un ieeju iekšā..pilsētā ar vel kādiem 30 tieku galā..ā. nošauju visus visos kazino ar bet tas tā..tagat čiloju apkārt un skatos, ka NCR man uzreiz uzbrūk..es tā..guys wtf? nu neko atšauju. tagat man uzrodas assasin grupa no NCR blakus un saka, ka 3 dienas laiks reputāciju uzlabot vai viņi mani atvāks...kā? es pat ar viņiem runāt nevaru....

idejas? ā..un man parādijās perk "lord death"...tas laikam nekas labs nav? :)

statos rāda, ka visās fakcijās esmu vilinaized...lol un 11lvl tik >.<

Link to comment
Share on other sites

ew. lol. es tiko spēlē dabuju ballistic fist. līdzīgi ko pats taisa iekš 3 fallout...da lol...es ieeju iekšā leģiona galvenaja teltī un atskaldu visus...cilvēkiem visiem pietiek ar 2 sitieniem...robotiem (mark II) vajag 4...lolz..

da mani velaizvien ienīst visi..cerēju, ka ja atvākšu cēzaru, tad NCR būs laipnāki...savādāk nav ko darīt vairs - neviens mani nepieņem :(

Link to comment
Share on other sites

grupejums iekš spēles...fallout 3 bij visādi BH of steel utt...šeit vieni no daudzajiem ir NRC,kas ir kā militāra apvienība.

btw man laikam viss cauri jo qvests nobagoja. mby mazi spoileri...

tur kur Mr House liek aiziet pēc čipa un apgreidot robotus. es to izdaru un aizmūku...atdod es šim čipu, bet tad šis saka, lai eju atpakaļ un apskatu tos robotus (jo uzreiz izlaist nevarēja..tik apgreidot.)...a čipu ar ko var piekļūt klāt bunkuram viņš neatdod/neiedod...uzprasīt ar nevar...viss ar to cauri...ne?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...