b0r1ng Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Cik es skatos, dotu 2 gaida sc2 liktenis. Droti kapaas, parejiem kaut kaa paraleli buus. No offence dotas faniem. Es zinu ka speele ir laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Tas jau nekas, ka LOL turnīr spēlēm bija vairāk skatījumi, nekā visi kopā dotas2 turnīra gameplay @ own3d.tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
SelfDestruct Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Tieši tā, tas ir nekas un neko nenozīmē. Labi, ka to spēj saprast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Tas jau nekas, ka LOL turnīr spēlēm bija vairāk skatījumi, nekā visi kopā dotas2 turnīra gameplay @ own3d.tv Jo dota 2 vēl nebija iznākusi, quite obvious, huh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Jo dota 2 vēl nebija iznākusi, quite obvious, huh? nē nav gan. Spēlē bīja palaista, visi spēlēja, nebīja nekādi bagi pat. Viss notika ideāli. LOL > DOTA2 Ja no vienas puses es tev piekrītu, Dota 2 būs sākumā krutāka nekā LoL, bet vēlāk apniks tāpat un visi aizgriezīsies. Tas ir tik paredzami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 nē nav gan. Spēlē bīja palaista, visi spēlēja, nebīja nekādi bagi pat. Viss notika ideāli. LOL > DOTA2 Ja no vienas puses es tev piekrītu, Dota 2 būs sākumā krutāka nekā LoL, bet vēlāk apniks tāpat un visi aizgriezīsies. Tas ir tik paredzami. ko tu te lej? dotas 2 beta vēl oficiāli nav palaista. gamescom bija pirmā reize, kad visi oficiāli tika iepazīstināti ar dota2. sure thing, sherlock Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 (edited) Dotas čempu vajadzēja skatīties KATRAM dotas fanam ja ne tiešraidē, tad kaut vai ierakstos... Un es šaubos ka skaitlis būtu kaut tuvs tam, cik tautas skatās LOLa čempus. No offence... Tas ir tāpat kā ar starcraft - jā, labākā stratēģija... Bet tur palika vieni zadroti. Laiks iet, lietas mainās. Un jauns apvalks diemžēl negarantē panākumus. Visvairāk es sliecos uz to ka vecie doteri... turpinās spēlēt pirmo dotu... Jo tā ir labāka... PS: Kad tieši dota būs pieejama vismaz kā open beta? Edited August 22, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 umm kur var noskatiities taas LoL speeles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Jau beidzās, uz own3d ir visas spēles... http://www.own3d.tv/video/186019/IEM_GC_Cologne_LoL___Semi_Final_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Boring, liela daļa LoL komjunitija ir bijušie Dotas spēlētāji. Ja dota2 būs f2p, tad, visticamāk, LoL tiks izspiests no pirmās vietas, nerunājot par HoN. Vispār, es neredzu jēgu te kaut ko pareģot. Kā būs, to laiks rādīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Drīz tās spēles tiks piemirstas. Dota 2 te pat aiz apvāršņa jau ir. Vispār, es neredzu jēgu te kaut ko pareģot. Kā būs, to laiks rādīs. Šajā forumā pareģot drīkst tikai Gludinātājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Tev diendusa nebija jāguļ, zaķīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Ar to ari vajadzeja sakt, nevis dota pwnz all Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Naivi cerēt, ka Valve dos dota2 f2p, nav jau nekāds lētais projekts. Un, ja viņi dod 1.6 citronus uz betas turnīru, tad diezvai viņiem atmaksāsies dod par pliku velti. Es saku, ka @ valve store maksās ne lētāk, kā 40eiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Naivi cerēt, ka Valve dos dota2 f2p, nav jau nekāds lētais projekts. Un, ja viņi dod 1.6 citronus uz betas turnīru, tad diezvai viņiem atmaksāsies dod par pliku velti. Es saku, ka @ valve store maksās ne lētāk, kā 40eiro tev kā lol spēlētājam vajadzētu saprast, ka ne vienmēr maksāt par spēli nozīmē lielākus ienākumus developerim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Ja, tā būtu cita kompānija, tad es vel padomātu par f2p, bet valve ir kapeikpisēj kompānija. Ir spēlēs, kas vērtas to lielo naudu, bet ir spēlēs, kurām ir tāds uzcenojums, ka smiekli nāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 un kā rodas cena? ne jau tikai no tā, cik viņu uzskrūvē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Naivi cerēt, ka Valve dos dota2 f2p, nav jau nekāds lētais projekts. Un, ja viņi dod 1.6 citronus uz betas turnīru, tad diezvai viņiem atmaksāsies dod par pliku velti. Es saku, ka @ valve store maksās ne lētāk, kā 40eiro Nu ja nebūs f2p, tad pēc laika būs HoN variants! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCHEBALDS Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 tas takš jau tagad ir skaidrs, ka dota 2 būs bezmaksas, valve takš saprot kad ja būs jāmaksā tad daudzi paliks pie LoL`a, gan jau kad dotā 2 arī varēs pirkt pa kkādiem valve pointiem visādas fīčas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 http://blog.dota2.com/2011/09/i-said-good-day-sir/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Tas techie contests izklausās jautrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Droooooooooooooooooooooooooooooooooool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted September 26, 2011 Author Report Share Posted September 26, 2011 (edited) Gaben - The BOSS. http://www.neutralcreeps.com/2011/09/gabe-newell-dota-2-hero-guide.html Edited September 26, 2011 by mrzombie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Nu, kāds ir ticis pie keya? Es kādas 10 speles jau esmu izspēlējis. Ļoti patīk. Vienīgais mīnuss ir tāds, ka skillu range ir šausmīgi mazs, grūti Bet pa lielam viss ir forši. Pie veikala nācās pierast, bet ir pat ļoti ok uztaisīts. Vienīgais nepatīk ka ir ieteicamie buildi, kas ir arī LoLā, bet nu nekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now