Jump to content
GIGN Forum

ARCHEBALDS

Mirstīgais
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

ARCHEBALDS's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

2

Reputation

  1. mož vayne uzvarētu, btw viss ir atkarīgs no rūnām, mestērijām un cilvēka skila.
  2. 3x3 es spēlēju ar yi, top leinā un 5x5 es spēlēju ar vaynu midā un vācu creepus, daudz.
  3. tas takš jau tagad ir skaidrs, ka dota 2 būs bezmaksas, valve takš saprot kad ja būs jāmaksā tad daudzi paliks pie LoL`a, gan jau kad dotā 2 arī varēs pirkt pa kkādiem valve pointiem visādas fīčas..
  4. kā jaunais hīrojs skārners? man patīk kad viņam ir ulty kad viņš var vilkt hīroju piem;eram zem tureta utt.. btw ja es saku lai viņi man dod atpakaļ RP par tundra ww, tad viņi man ieskaitīs tik cik es ņēmu uz atlaidēm vai cik viņš tagad maksā?
  5. Nu hz man labāk patīk LoL`a itemi nekā dotas, lielāka daudzveidība savādākas fīčas viņiem utt, vēl LoLā kruti ir kad masteries un rūnes ir. LoLā konkrēti nobesī queue... Par DOTA2 izskatās jau kruta, gan jau kad arī būs. Gribētos lai viņa būtu for free...
  6. starpcitu lol`ā nemaz tādi baigie ņūbi nespēlē, kad tev būs 30lvl tad tavu anīti varēs citi normāli vālēt ārā, tāpēc jo ja tev ir 1lvl tad Tev meklē tāda paša līmeņa pretiniekus, un ja Tev ir 30lvl tad tur baigie ņoobi nemaz nav.
  7. Arī spēlēju, laigan man tikai 20lvl iepriekš esmu dotu spēlējis kādus pāris gadus un princips abiem viens un tas pats, mans niks ARCHEBALDS. Ātrāk vēlos lai iznāktu dota2 tā ķipa būšot krutāka par LoL. Vienīgās lietas kas man LoL`ā nepatīk ir rinda lai tiktu iekšā geimā, nevar denyout krīpus/torņus, un daži nebalancētie hīroji, piemēram xin, vayne, parāk op. Mani favorīti - ashe/yi/fiddle/vayne/ww.
×
×
  • Create New...