priveegerik Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Tātad man vakar apriebās tie draudi kurus dzirdu skype katru dienu un stulbie jautājumi vai man nav bail iet uz skolu WTF loļi Krč pa cik deļ dažiem stulbeņiem klīst manis veidotas gamex source pa netu tad nu pats viņu ielikšu ar visām datubāzēm. a tiem visiem kas man sola kājas salaust,nosist u.t.t tad es veljoprojam gaidu. LVHOSTING - jūs kkā ilgi mani meklejat man pat uz telefonu zvana un stāsta ka jus mani meklējat. jūs esat reali 0 un jūsu hostings smird jo serveri kad ir pilni lago (to saku ne tikai es bet daudzi) citiem pat skype teskta stav "To kas kodēja GameX weblapu nositīšu". laikam skaudība pa d*rsu lien ārā vakardienas čalīts okalv_ (tas ir viņa skype niks ) man teica ka mani jau drīz uz skolu nāks apciemot un tad man piedāvaja satikties es kka nesaprotu loģiku man grib pa purnu iedot kapec vel man kko butu jabrauc ja jau grib iedot tad jau jums jabrauc tur kur es saku. Gari nerakstīšu sīkaku info par mājaslapu var prasīt man skype ( gw-gerik ) Weblapa (PHP,PSD,MYSQL) - Šeit Majaslapa izskatās šādi - Links Ar cieņu GeRik P.S Sveiciens visiem kas grib man iedot pa galvu un es gaidu jus uz teju un cepumiem P.S Sveiciens ari visiem kas ar mani ir veiksmigi sastradajushies Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Who da fck are u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Tevi nāks sist 16 čigāni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 chickfight Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Nesaprotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 chalim smadzenes uz iiso sagajusas, pec gramatikas jau var redzet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 (edited) es īsti necenšos rakstīt gramatiski pareizi! P.S topika jēga bij lai citi dauņi nepārdotu nevienam manu web lapu lai tad jau tiek visiem pa brīvu nevis kādam ākstam nauda Edited September 16, 2010 by priveegerik Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 (edited) Pag es neiebraucu laikam, tu uzkodēji lapu tad viņu kāds izplatija pa netu un tagad tādēļ, ka viņa ir diezgan sūdīga tevi visi meklē un grib nosist? wtf? edit:????????? Edited September 16, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 Nee vinji mani mekle un grib nosist tapatas prieka pec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Rekur klonēti webi http://wam.6te.net/index.php gan ar skriptiem un arī bez. Ņem pēc sirds patikas. PAR BRĪVU protams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 topik gavno afftar mudak Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 afftar mudak Tu āksts vispār vareji nerakstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 es nesaprotu kas ir topika autors, par ko viņš runā un kāpēc šeit viņš šo vispār ierakstīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 (edited) Viss ir pa visam vienkārši. Ir čigāns (vairāki) kam pieder SIA "bla bla bla" , kas izdomāja vienkārši atrast kādu cilvēku un sasist (dažiem tādas tieksmes ir), tāpēc no bailēm ka viņu ne tikai sasitīs, bet atņems web, viņš to labāk sadaļās visiem lai čigānam nav ko ņemt. Un protams viņš gaida palīdzību no GIGN.lv Edited September 16, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 (edited) Tātad man vakar apriebās tie draudi kurus dzirdu skype katru dienu (jo man patīk katru dienu sarunāties caur skype ar cilvēkiem, kas man draud) un stulbie jautājumi vai man nav bail iet uz skolu (jo manai skolai drūp sienas apmetums, kas ir dzīvībai bīstami) WTF loļi (es taču neesmu nekāds mazais piena puika, es VEIDOJU SOURCE!!) Krč (tā konkrēti sākšu pa punktiem skaitīt) pa cik deļ dažiem stulbeņiem (kas nemāk VEIDOT SOURCE kā es) klīst manis veidotas (VEIDOTAIS) gamex source (SOURCE, kas tagad klīst apkārt) pa netu tad nu pats viņu ielikšu ar visām datubāzēm (arī ar tām, kuras vecāki man aizliedza apskatīt). a tiem visiem kas man sola kājas salaust,nosist u.t.t tad es veljoprojam gaidu (uz tiem, kas sola man naudu par manis VEIDOTO SOURCE, kas tagad klīst apkārt, es nemaz negaidu!). LVHOSTING - jūs kkā ilgi mani meklejat man pat uz telefonu zvana un stāsta ka jus mani meklējat (es gan īsti nesapratu, kā jūs atradāt manu telefona numuru). jūs esat reali 0 (jo manis VEIDOTAIS SOURCE klīst apkārt pats no sevis un manu telefona numuru jums noteikti iedeva mana mamma) un jūsu hostings smird (es iegāju divreiz, un nepatīkami oda, tā kā pēc zivīm, kad mamma viņas cep blakus virtuvē) jo serveri kad ir pilni lago (to saku ne tikai es bet daudzi (divi mani vecie draugi un Žanis) citiem pat skype teskta stav "To kas kodēja GameX weblapu nositīšu". laikam skaudība pa d*rsu lien ārā (man patīk meklēt jaunus draugus internetā, kam tekstā stāv) vakardienas čalīts okalv_ (tas ir viņa skype niks (un viņš ir viens no maniem jaunajiem draugiem)) man teica ka mani jau drīz uz skolu nāks apciemot un tad man piedāvaja satikties es kka nesaprotu loģiku man grib pa purnu iedot kapec vel man kko butu jabrauc ja jau grib iedot tad jau jums jabrauc tur kur es saku (jo es taču VEIDOJU to SOURCE!!). Gari nerakstīšu (tā tikai īsi pa punktiem) sīkaku info par mājaslapu var prasīt man skype ( gw-gerik ) (jo es meklēju jaunus draugus, daudz) Weblapa (PHP,PSD,MYSQL) - Šeit Majaslapa izskatās šādi - Links Ar cieņu GeRik P.S Sveiciens visiem kas grib man iedot pa galvu un es gaidu jus uz teju un cepumiem P.S Sveiciens ari visiem kas ar mani ir veiksmigi sastradajushies ( ai, nu es to p.s. atstāju, lai izskatās, ka man jau ir daudz draugu) Edited September 16, 2010 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 (jo man patīk katru dienu sarunāties caur skype ar cilvēkiem, kas man draud) un stulbie jautājumi vai man nav bail iet uz skolu (jo manai skolai drūp sienas apmetums, kas ir dzīvībai bīstami) WTF loļi (es taču neesmu nekāds mazais piena puika, es VEIDOJU SOURCE!!) Krč (tā konkrēti sākšu pa punktiem skaitīt) pa cik deļ dažiem stulbeņiem (kas nemāk VEIDOT SOURCE kā es) klīst manis veidotas (VEIDOTAIS) gamex source (SOURCE, kas tagad klīst apkārt) pa netu tad nu pats viņu ielikšu ar visām datubāzēm (arī ar tām, kuras vecāki man aizliedza apskatīt). a tiem visiem kas man sola kājas salaust,nosist u.t.t tad es veljoprojam gaidu (uz tiem, kas sola man naudu par manis VEIDOTO SOURCE, kas tagad klīst apkārt, es nemaz negaidu!). LVHOSTING - jūs kkā ilgi mani meklejat man pat uz telefonu zvana un stāsta ka jus mani meklējat (es gan īsti nesapratu, kā jūs atradāt manu telefona numuru). jūs esat reali 0 (jo manis VEIDOTAIS SOURCE klīst apkārt pats no sevis un manu telefona numuru jums noteikti iedeva mana mamma) un jūsu hostings smird (es iegāju divreiz, un nepatīkami oda, tā kā pēc zivīm, kad mamma viņas cep blakus virtuvē) jo serveri kad ir pilni lago (to saku ne tikai es bet daudzi (divi mani vecie draugi un Žanis) citiem pat skype teskta stav "To kas kodēja GameX weblapu nositīšu". laikam skaudība pa d*rsu lien ārā (man patīk meklēt jaunus draugus internetā, kam tekstā stāv) vakardienas čalīts okalv_ (tas ir viņa skype niks (un viņš ir viens no maniem jaunajiem draugiem)) man teica ka mani jau drīz uz skolu nāks apciemot un tad man piedāvaja satikties es kka nesaprotu loģiku man grib pa purnu iedot kapec vel man kko butu jabrauc ja jau grib iedot tad jau jums jabrauc tur kur es saku (jo es taču VEIDOJU to SOURCE!!). Gari nerakstīšu (tā tikai īsi pa punktiem) sīkaku info par mājaslapu var prasīt man skype ( gw-gerik ) (jo es meklēju jaunus draugus, daudz) Weblapa (PHP,PSD,MYSQL) - Šeit Majaslapa izskatās šādi - Links Ar cieņu GeRik P.S Sveiciens visiem kas grib man iedot pa galvu un es gaidu jus uz teju un cepumiem P.S Sveiciens ari visiem kas ar mani ir veiksmigi sastradajushies ( ai, nu es to p.s. atstāju, lai izskatās, ka man jau ir daudz draugu) Apsveicu tavs virtualais penis palika garāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Ok, cik nu esmu iedziļinājies tad ir tā: Čalis uztaisīja web lapu (izskatās jau tāda tīri normāla). Tad kāds cits viņu uzlauza, nozaga, konfiscēja un mēģina tagad uzsist gaisā citiem džekiem. A vot šitas džeks dod visiem pa brīvu tagad viņu. Vai nu es esmu sapisies pats sevī, vai nu arī Outlawz posts visu izsaka. Vienīgais par to sišanu gan neko nesapratu... btw - need 2 check out the mighty 'code' of the page lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
chillout Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 GeriK The Best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Nah tu to izdariji ? Kpc ? Bet nu lab Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted September 17, 2010 Author Report Share Posted September 17, 2010 Kefiir jā tieši tā tas pats kas ar cs-narko.n*t lai neviens nevienam vinju nepardotu ielieku pa brivu negribu lai kads tirgotos ar manu darbu pa sišanu ir ļoti vienkārši pa to ka es nepalidzu pa brivu u.t.t viņi grib mani piekaut un visu laiku sola to izdarīt un jau sāk apnikt bloķēt viņus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 kas i a? patiesība acīs kož ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Ok, tagad es saprotu nedaudz vairāk par neko, bet tik un tā - tikai nedaudz vairāk - cik es sapratu tu uztaisīji kaut kādu webu, kuru no tevis gribēja par brīvu dabūt un kad tu nedevi, tad solīja tev pa muti? Eta kak? Man šķita, ka dzīvē lietas tā gluži nenotiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted September 17, 2010 Author Report Share Posted September 17, 2010 Eta kak? Man šķita, ka dzīvē lietas tā gluži nenotiek. Nu vot tieši tā tikai tad kad tika palaists webs interneta un man sākara rakstīt ka webs klīst pa netu viens otram pardod u.t.t visi saka rakstit ka nositis mani u.t.t un tad izdomaju ielikt vinju šeit jo te ir pietiekami daudz cilveki kam viņš noderes un kam vinju noteikti taisiisies pardot Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 (edited) da es nesaprotu neko, ko tas chalis raksta, kad normāli iemācīsies Latviešu valodā kautko uzrakstīt, tad lai raksta. Edited September 17, 2010 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now