Jump to content
GIGN Forum

Atbalsts!


emys
 Share

Recommended Posts

n8talrikflds3m7colaa_thumb.jpg

Esam 5 jaunieši no Rugāju novada Lazdukalna pagasta hokeja komandas: Audris Usenieks, Didzis Usenieks, Sandis Mass, Edijs Adelčs, Agris Kalnējs. Mēdzam spēlēt arī vienā maiņā. Vismaz pusi un vairāk no savas dzīves aizraujamies ar hokeja spēli. Mūsu pagastā pie Eglaines pamatskolas 2004. gadā tika izveidots stacionārs ledus laukums. Projekta iniciatori bijām mēs - toreiz Eglaines pamatskolas skolēni un skolas direktors.

Skolā darbojas hokeja pulciņš Eglaines pamatskolas direktora Eduarda Stalidzāna vadībā. Pirms tam spēlējām uz vietējā dīķīša, likām bortus pie skolas uz futbola laukuma, bet tas nebija efektīvi. Nebija arī apgaismojuma, bojāts tika futbola laukums (slikti auga zālīte). Eglaines pamatskola ir absolvēta, mācāmies Balvos un Bērzpilī, studējam Rīgā un Rēzeknē, bet saikni ar savu dzimto Lazdukalna pusi neesam pazaudējuši- piedalāmies treniņos, ledus laukuma uzturēšanā, sakopšanas talkās un organizētajos mačos, kā arī izbraukuma spēlēs (ziemā). Pagasta sporta dzīves organizators Kaspars Leons prot aizraut un saliedēt gan sporta seniorus, gan jauniešus. Skola iespēju robežās skolēnus cenšas nodrošināt ar plecu sargiem, šortiem, krekliem, tomēr daudzas lietas jāgādā pašiem. Turklāt tās nolietojas, kā arī kļūst mazas, piemēram, slidas. Nūjām ir tāda slikta īpašība, ka tās mēdz salūzt visnepiemērotākajos brīžos un ir dārgas. Pašiem pelnīt naudu vēl iespēju nav un vecākiem pašreizējos materiālajos apstākļos tādu līdzekļu arī nav, iespaidīgi līdzekļi tiek tērēti izglītības iegūšanai, tādēļ cenšamies ar šī konkursa palīdzību sagādāt inventāru, lai varam turpināt iesāktās aktivitātes.

http://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/...&project=69

Palīdziet atbalstīt draugu. :thumbsup:

Edited by emys
Link to comment
Share on other sites

Un tā tie cilvēki izlaižās. Ja tev nav nepietiek naudas hobijam, tad tas nozīmē, ka tu to nevari atļauties un punkts. Tiešām nesaprotu kapēc kādam būtu jāsponsorē pāris ciema puišu hobijs?! Tak ir cilvēku kuriem ēst nav ko, a šiem redz sagribējās hokeju uzspēlēt..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...