n1.doks Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 es nevaru nopirkt tf2 ar visa electron [zinu citi tagad teiks ka ir nopirkushi] bet nevaru. punkts. taapeec gribeeju paprasiit vai ir kaada sapraatiiga buutne ar ko vareetu sarunat: * tu noperc speeli [kaa gift prieksh manim] * es paarskaitu naudu uz tavu kontu. or vice versa. taakaa steam nevar addot friends pirms nav nopirkta speele - mekleejiet skype dakteriic36. paldies. doks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1.doks Posted August 27, 2010 Author Report Share Posted August 27, 2010 paldies par atsauciibu - laikam buushu visu nokaartojis! veram ciet topiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 steamu atpakaļ nedabūji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Neviens tak nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Vūtāfāk? Tak raksti Stīm šļuportam un pacieties nedēļiņu bez tf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 PUIKA, NEMULDI! NEAIZRUNĀ MAN AUSIS! ? Valdis no Rīgas Ar SEB Studenta Visa Electron sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 (edited) Nu nezinu, personīgi ir mēģinātas kaut kādas divas sweedbank Visa electron, viena SEB electron un vēl Krājbankas elektrons - man neviena neaizgāja. Klasiskajām vizām vai maestro nav bijušas problēmas. Edited August 27, 2010 by Čaks Kulakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Esmu pircis ar švedbankas visa electron, nekādu problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1.doks Posted August 27, 2010 Author Report Share Posted August 27, 2010 diemzheel shis variants man atkriit ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 jo ņēmi no uncrofta vai alusjāņa? Tāpēc brīnijos ka spamoji man steamā to .tk lapu..... Gribēju jau tev pamatīgi dirst :D žēl ka uzķēries. Uz tā akonta bija tikai tf2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1.doks Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 Tāpēc brīnijos ka spamoji man steamā to .tk lapu..... Gribēju jau tev pamatīgi dirst :D žēl ka uzķēries. Uz tā akonta bija tikai tf2? ne no viena ne no otra. tf2 bija tikai. tach galiigi pohuj - dabushu citu ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Nu re, tas jau viss kārtībā - ja vien mani pie'addosi. Uzdāvināšu tev vienu medika mici, kad treidings iznāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Ta vienkarsi davinat nevares vinam bus jadod cita mice preti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts